Thailand

Koh Phra Thong

Gå tilbage

Rejser til Koh Phra Thong

Koh Phra Thong er ikke en af de mest tilgængelige øer i Thailand, og det er faktisk en af øens store styrker! Det er nemlig de færreste, der har hørt om øen, hvilket betyder, at det er det oplagte sted at besøge, hvis du virkelig bare gerne vil væk fra det hele.

"Hovedgaden" er den eneste vej på øen, og er i virkeligheden bare store blokke af cement, der er lagt i forlængelse af hinanden. Her bor ikke meget mere end 300 mennesker fast, men dyrelivet på øen er til gengæld rigt og ret unikt. Havskildpadder lægger æg på øens vestkyst, og det er også her, du kan snorkle og dykke blandt farverige koralrev og fisk.

Fuglekendere kan desuden holde øjnene åbne efter de mere end 100 forskellige fuglearter, som øen er hjemsted for. Landskabet på Koh Phra Thong er meget ulig den natur, du finder på mange af de mere kendte, thailandske øer såsom Koh Lanta og Phuket. En stor del af øen er nemlig domineret af flade græssletter, der næsten ligner noget fra Afrika. Her kan du spejde efter forskellige små hjorte, slanger, aber, skældyr og mindre kattedyr.

Noget har Koh Phra Thong dog heldigvis til fælles med de mere kendte ferieøer, for ude ved kysten er der uberørte sandstrande og smaragdblåt vand så langt øjet rækker. Her kan du sagtens få en hel strand for dig selv, og i den grad føle, at du er kommet dejlig langt væk fra hverdagens stress og jag. 

Billeder

1 ud af 7
Rejser til Thailand
1 ud af 7
Rejser til Thailand - Koh Phra Thong
1 ud af 7
Koh Phra Thong
1 ud af 7
Rejser til Thailand
1 ud af 7
Rejser til Thailand
1 ud af 7
Rejser til Thailand - Koh Phra Thong
1 ud af 7
Rejser til Thailand

Dine ønsker:

Her ser du vores favoritter. Filtrér videre selv.

Fortæl os, hvad du ønsker, så finder vi det, der matcher!

Viser ud af

Hoteller i Koh Phra Thong

Flere hoteller i Koh Phra Thong