Thailand

Lampang

Gå tilbage

Rejser til Lampang

72 km sydøst for Chiang Mai finder du Lampang. Byen er ikke prangende, men ligger i smukke grønne omgivelser spredt langs flodbredden Wang, og efterhånden er byen blevet en aktivitetsfyldt by med gode spisesteder, shopping og barer – stadig uden alt for mange turistbesøg.

Byen har i høj grad bibeholdt sit thailandske præg. Den gamle bydel med de flotte, ældre bygninger ligger på den højre og nordlige bred, hvor den mere moderne del af byen ligger på venstrebred, som også er sydbredden. Gå rundt i byen og kig på keramik, hestevogne og smukke templer - ikke mindst det flotte Wat Phra That Lampang Luang tempel.

Helt oppe på tinderne af de mest forrevne klippebjerge omgivet af skyer og frodig skov ligger Wat Chalermprakiat. Et tempel, der består af en række pagoder med en fantastisk udsigt ud over landskabet. Det ligger i 800 meters højde, så turen op ad trapperne er hård – men bestemt alle anstrengelser værd!

Der er nogle, der stadig tror på, at byen er forhekset. En legende fortæller, hvordan den tidligere konge dræbte en uskyldig gudinde, Nan Suchada. De, som tror på myten, mener, at hun forbandede byen, lige inden hun døde.

Byen ligger i det dejligste naturområde, og der er flere nationalparker i nærheden. I Chae Son Nationalpark kan du gå en tur forbi de naturlige hotsprings og lade dig synke ned i vandet. Der er endda nogle, der tager æg med for at koge dem i det varme vand! Lampang er fantastsisk smukt og er et perfekt stop på en rundrejse i Thailand. Kombiner måske din tur til Lampang med lækre strande på en af de små øer og storbyliv i Bangkok. 

Billeder

1 ud af 4
Wat Prajomklao Rachanusorn templet
1 ud af 4
Tag måske en tur i hestevogn?
1 ud af 4
Rejser til Thailand
1 ud af 4
Marker og natur

Dine ønsker:

Her ser du vores favoritter. Filtrér videre selv.

Fortæl os, hvad du ønsker, så finder vi det, der matcher!

Viser ud af

Hoteller i Lampang

Flere hoteller i Lampang

Oplevelser