Cuba

Santiago de Cuba

Gå tilbage

Rejser til Santiago de Cuba

Santiago de Cuba er Cubas næststørste by og ligger flot på toppen af en bakke med udsigt til havet og Sierra Maestra-bjergene. Det er en smuk by med blandet arkitektur, flotte bygninger, dejlige parker og stejle gader.

Det er en by, der har været vidne til store, historiske begivenheder. Det var her, at Fidel Castro begyndte revolutionen i 1953, og det var her, han 6 år senere deklarerede, at sejren var vundet.

Det er også i denne by, at Cubas nationalhelt Jose Marti ligger begravet. Her finder du også Cubas første katedral.

Det er faktisk også her, at son-musikken stammer fra. Son-musikken er en unik musikform, der blev udviklet i begyndelsen af 1900-tallet. Man blandede simpelthen spanske og afrikanske instrumenter og rytmer og fik på den måde skabt en forbindelse mellem Cubas forskellige befolkningsgrupper. Son er grundlaget for musikgenrer som salsa, rumba og mambo, og hvert år holdes der i byen et kæmpe karneval med dans og musik.

Her er et par gode museer som for eksempel det lille Diego Velázquez museum fra 1515, som er et af de ældste kolonitidshjem i Cuba. Her er naturligvis også et museum om revolutionens start i 1953.

Lidt uden for byen ligger det store fort Castillo de San Pedro de la Roca. Engang var det dette fort, der holdt piraterne i skak – i dag er her lidt mere fredeligt. Brug en halv eller hel dag på at tage herud og nyd udsigten og de dejlige omgivelser.

Billeder

1 ud af 9
Hyggelige Santiago de Cuba
1 ud af 9
Rejser til Cuba
1 ud af 9
Rejser til Cuba
1 ud af 9
Et kig ud over Santiagos hustage
1 ud af 9
Rejser til Cuba
1 ud af 9
Rejser til Cuba
1 ud af 9
Gade i Santiago de Cuba
1 ud af 9
El Cobre ligger 13 km derfra
1 ud af 9
Castillo de San Padro de la Roca

Dine ønsker:

Her ser du vores favoritter. Filtrér videre selv.

Fortæl os, hvad du ønsker, så finder vi det, der matcher!

Viser ud af

Hoteller i Santiago de Cuba

Flere hoteller i Santiago de Cuba