Rejser til Trinidad

Trinidad er dansen og livsglædens by! Den lille, romantiske by rummer mange flotte arkitektoniske oplevelser – og er endda på UNESCOs verdensarvsliste. En tur igennem Trinidads gader bør gøres i flade gummisko. Her er gaderne stadig brostensbelagte, og alle husene er malet i sarte pastelfarver. Overalt møder du venlige mennesker, men også mange turister. Trinidad har et lille marked, hvor du blandt andet kan købe små, hjemmelavede souvenirs og flotte træudskæringer. Du kan også besøge nogle af de lokale museer, og gå på jagt efter en god, cubansk cigar.

På byens centrale torv kan du om aftenen opleve salsaen, så livsglæden kun kan smitte. Det er netop musikken og dansen, der gør Trinidad til en perle i Cuba, og byen mangler absolut ikke oaser, hvor du kan nyde livet og en kold øl eller mojito, mens du lader dig underholde af forskellige musikformer og shows – spørg eventuelt efter Café Don Pepe, hvor de har 39 forskellige slags drikke med kaffe og en rigtig dejlig stemning.

Fra Trinidad er der gode udflugtsmuligheder. Tag ud i landskabet på hesteryg eller tag på udflugt til Valle de los Ingenios – 3 meget smukke dale, der var centrum for Cubas tidligere sukkerproduktion. Her arbejdede mere end 30.000 slaver på plantagerne, og op mod 70 møller var i gang for at male sukkeret. Du kan også besøge Topes de Collantes, et naturområdet 800 meter højere oppe i bjergene og har du brug for en dasedag, ligger den lækre strand Playa Ancon kun 12 kilometer væk.

Billeder

Amerikanerbil i Trinidad
Farvestrålende Trinidad
Verdenssituationen bliver diskuteret i gaderne
Trinidads tage
Church of the Holy Trinity
En hyggelig plads i Trinidad
Rejser til Cuba
Rejser til Cuba
Rejser til Cuba
Rejser til Cuba

Dine ønsker:

Her ser du vores favoritter. Filtrér videre selv.

Fortæl os, hvad du ønsker, så finder vi det, der matcher!

Viser ud af

Hoteller i Trinidad

Flere hoteller i Trinidad

Oplevelser