Cuba

Casa Particular uspecificeret - Playa Larga

Bæredygtighed
Gå tilbage
#Anderledes
#Bæredygtigt
#Strand

Casa Particular uspecificeret - Playa Larga

Vi anbefaler altid, at du bor i casas particulares på din Cuba-rejse. Her bor du privat hos en familie og støtter altså de lokale i byen. Du møder en cubansk familie – og vi tror på, at det er godt at møde menneskerne i det land, du besøger. 

Hvad er et casa particular?

Casa particular er et privat hjem, der tilbyder overnatning til gæster. Nogle steder får du et værelse i den bygning, hvor din værtsfamilie bor, og andre steder bor du i separate bygninger med nyere gæsteværelser. Der kan være forskel på stederne, men mange fungerer nærmest som mini-hoteller og har udmærkede faciliteter på værelserne – fx aircondition, vifte, køleskab og TV, og du kan også ofte få vasket tøj imod betaling. 

Værelserne er simple og rene, typisk med en dobbeltseng, et skab eller en kommode – gerne i flotte pangfarver med satinsengetøj. Der er altid eget badeværelse med håndklæder og sæbe osv. Du får morgenmaden serveret på det tidspunkt, du ønsker, og du ofte bestille aftensmad.  

Det autentiske Cuba

Maden er som regel rigtig god og rigelig – ja maden er faktisk en af de virkelig store fordele ved at bo i et casa. Din værtsfamilie laver den til dig, men du spiser ikke sammen med dem. 

Det er ikke alle steder, de taler godt engelsk, men som regel kan du få et rigtig godt indblik i cubanernes hverdag, når du bor i et casa. Det er den helt rigtige måde at opleve Cuba på! Det er også en fordel, at du nemt kan få at vide, hvad der sker i området, hvor du skal spise, eller om der sker noget specielt, mens du er her.  

Når du bor i casa particular, bidrager du til lokal vækst. Det betyder nemlig meget i Cuba, at pengene bliver lagt direkte hos cubanerne selv, for ellers har cubanerne ikke store muligheder for at tjene penge. 

Læs mere om at bo i casa particular her

A/C
Lille hotel
5/5

Gæsters bedømmelse

Billeder

1 ud af 10
Eksempel
1 ud af 10
Eksempel
1 ud af 10
Eksempel
1 ud af 10
Eksempel
1 ud af 10
Eksempel
1 ud af 10
Eksempel
1 ud af 10
Eksempel
1 ud af 10
Eksempel
1 ud af 10
Eksempel
1 ud af 10
Eksempel