Mexico

The Fives Oceanfront

Gå tilbage
#Bæredygtigt
#Egen privat strand
#Forkæl dig selv i spaen
#Fuld af sjæl
#Koralrev i "baghaven"
#Nyd lækre cocktails
#Par
#Rooftop med udsigt
#Snorkling
#Spis virkelig god mad
#Stilren indretning
#Strand
#To lækre poolområder

The Fives Oceanfront

The Fives Oceanfront er et dejligt 4-stjernet hotel, der ligger i skønne omgivelser direkte på den kridhvide sandstrand. Du bor i et stille og roligt område og tæt på verdens næststørste koralrev - bedre bliver det næsten ikke.

Resortet er stilrent og moderne med enkle træmøbler, rattanlamper og smukke detaljer. Stilen går igen på de pæne værelser, og du har alle tænkelige faciliteter som kaffemaskine, aircondition, minibar, gratis Wi-Fi og en balkon, hvor du kan få lidt frisk luft. Dit værelse har god udsigt ud over junglen bag hotellet.

Resortet har egen privat strand, og her kan du slænge dig i en solseng og nyde udsigten ud over det turkisblå vand. Her er to lækre pools. Den ene er omgivet af palmetræer med den skønneste udsigt over stranden og behagelige solsenge, hvor du kan slappe af med en bog. Den anden er en rooftop-pool med en endnu bedre udsigt. Den har til gengæld kun adgang for voksne, så her er mere roligt, og du kan nyde den flotte udsigt ud over junglen, byen og stranden med en afsindigt lækker cocktail i hånden. Få sved på panden i hotellets fitness-lokale eller forkæl dig selv med et besøg i spaen, hvor du kan få forskellige massager og behandlinger.

I restauranten spiser du virkelig godt! Du kan både få lokale mexicanske retter og mad fra hele verden - alt lige fra fransk, italiensk, japansk og peruviansk. Du kan tilkøbe all inclusive, og du får meget for pengene. Den hyggelige bar er indrettet i rigtig Bob Marley-agtig rastafaristil, Her kan du nyde din aften med en lækker cocktail fra baren, eller du kan også vælge at få den serveret i hotellets flotte lobby eller ved poolens rolige blå aftenlys. Du bor omkring 1 kilometer fra byens lækre restauranter og små butikker, og du kan gå ad den hyggelige strand derind.

Opgradér til ocean front værelse. Spørg din konsulent for pris på et af deres værelser med havudsigt eller delvis havudsigt, der har seperat køkken-alrum/stue. De er dobbelt så store som standardværelset – perfekt til dig, der gerne vil have separat soveværelse og mere plads eller en endnu bedre udsigt.

A/C
Balkon
Minibar
Pool
Restaurant
Gratis Wifi
4.5/5

Gæsters bedømmelse

Billeder

1 ud af 8
Rejser til Mexico
1 ud af 8
Rejser til Mexico
1 ud af 8
Rejser til Mexico
1 ud af 8
Rejser til Mexico
1 ud af 8
Rejser til Mexico
1 ud af 8
Rejser til Mexico
1 ud af 8
Rejser til Mexico
1 ud af 8
Rejser til Mexico