Argentina

San Martin de los Andes

Gå tilbage

Rejser til San Martin de los Andes

San Martin de los Andes ligger omkring tre timer nord for Bariloche ud til den kæmpestore sø Lago Lácar. Det er en lille, rolig by, der ligger omgivet af søer, skove og bjerge, og det vrimler med øde åndehuller, hvor du bare kan nyde naturen, de smukke udsigter og den friske luft.

Om vinteren kan du stå på ski, og om sommeren er det vandreture, bjergklatring og mountainbiking, der trækker mest. Her er masser af fugle at se, og vandfaldet Cascada Chachin ligger fantastisk flot i den vilde natur.

Når du går rundt i byen, ser du masser af små butikker med kunst og kunsthåndværk, og her er også virkelig gode spisesteder. Hvis vejret er til det, kan du hoppe en tur i Lago Lácars klare, kolde vand.

I Quila Quina omkring 18 km væk er der et stykke søbred, der fungerer som en herlig, gylden sandstrand, hvor det er nemt at bade. Du kan selvfølgelig også sejle ud på søen i båd eller kajak og nyde udsigten til de smukke bjerge herfra.

Lige ved siden af byen ligger nationalparken Parque Nacional Lanín, hvor de talrige floder simpelthen er ved at flyde over med laks, så det er bare om at gribe fiskestangen. Hvis du er heldig, ser du både oddere, rådyr, ræve, pumaer, lamaer, papegøjer og kondorer.

Fra de fleste steder kan du skimte den sneklædte Lanín vulkan, der ligger længere nordpå på grænsen til Chile. 

Billeder

1 ud af 7
Rejser til Argentina
1 ud af 7
San Martin de los Andes
1 ud af 7
Byens hovedgade
1 ud af 7
Rejser til Argentina
1 ud af 7
Lago Lácar
1 ud af 7
Lanín Nationalpark
1 ud af 7
Lanín vulkanen

Hoteller i San Martin de los Andes

Flere hoteller i San Martin de los Andes