Brasilien

Lencois

Gå tilbage

Rejser til Lencois

Lençóis er en gammel mineby, hvor der både er blevet gravet efter guld og diamanter. Efterhånden som folk hastede til regionen, rejste de deres telte helt ude ved kanten af floden, hvor de arbejdede, og det så ud som om, at bunkevis af vasketøj var hængt til tørre – deraf navnet på Lençóis, der betyder lagner.

Det tog kun nogle få årtier, før diamanterne var sluppet op, og regionen stod stille – lige indtil den igen blev opdaget og kendt for sine naturvidundere. Massevis af vandfald, skønne nabobyer, bjerge, som strækker sig, så langt øjet rækker – der er rigeligt med seværdigheder, som er værd at opleve.

I Lençóis tilbyder nationalparken Chapada Diamantina et stort udvalg af oplevelser i naturen såsom vandring, ture på mountainbike, klatring, rappelling og bungeejumping. Du kan både opleve lange og korte vandreture, udsigt over uforglemmelige naturlandskaber og en uendeligt masse steder at svømme i kølige bjergfloder.

Du kan også tage til toppen af Pai Inácio-bjergene. Det er virkelig et must! Det er nemt at komme dertil med bil og relativt nemt at bestige. Fra toppen er der den mest vidunderlige panoramaudsigt over nationalparken Chapada Diamantina og Sincorá Range.

Billeder

1 ud af 5
Lencois by
1 ud af 5
Bro ind til byen
1 ud af 5
Vandfald i Chapada Diamantina
1 ud af 5
Rejser til Brasilien
1 ud af 5
Rejser til Brasilien - Chapada Diamantina