Filippinerne

Strandferie i Filippinerne – paradisstrande på Palawan

14 dages rejse fra
20.490,-

Pris per person ved 2 voksne

2 nætter Manila, 5 nætter Nacpan Beach og 4 nætter Flower Island

#Strand
#Familie
#Øhop
#Par
#Snorkling

Din rejse starter i Filippinernes hovedstad, Manila. Manila er en stor, travl by med mere end 12 millioner mennesker. Der er enorm kontrast mellem de moderne højhuse bygget i glas og små blikskure, der ligger side om side i Manilas gader.

Fra den ene yderlighed til den anden - næste stop på turen er øen Palawan! Her skal du bo på Nacpan Beach nær El Nido, hvor stranden er uendeligt lang og kridhvid, og vandet er helt turkisblåt. Omkring Nacpan Beach er der helt roligt, men du kan besøge El Nido, hvis du vil have liv. Her har du masser af tid til at besøge laguner, tage på øhop til urørte strande, snorkle i det krystalklare vand og meget mere.

Du slutter på Flower Island, hvor der kun er ét resort, og her kan du virkelig komme ned i gear og bare nyde roen. Stranden er gylden, og atmosfæren er hjemlig. Du kan vandre rundt om øen i naturen, besøge perlefarmen eller se udsigten fra øens lille "fyrtårn".

Rejsen i billeder

Rejser til Filippinerne - Nacpan Beach
Rejser til Filippinerne - Nacpan Beach Glamping
Rejser til Filippinerne - Nacpan Beach
Rejser til Filippinerne - Flower Island
Rejser til Filippinerne
Rejser til Filippinerne - Flower Island
Rejser til Filippinerne - Flower Island

Dag-til-dag

 1. Afrejse Danmark 
 2. Ankomst Manila 
 3. Manila 
 4. Manila - Nacpan Beach
 5. Nacpan Beach
 6. Nacpan Beach
 7. Nacpan Beach
 8. Nacpan Beach
 9. Nacpan Beach - Flower Island
 10. Flower Island
 11. Flower Island
 12. Flower Island
 13. Flower Island
 14. Hjemkost Danmark
Se detaljeret rejseplan
14 dages rejse fra
20.490,-
Pris per person ved 2 voksne
Ring eller skriv til Camilla

3176 4018
eva@cctravel.dk


Rejseplan

Her har du en detaljeret beskrivelse af, hvad du kan opleve på de forskellige dage på denne rejse. Sørg for at sætte dig godt til rette og find læsebrillerne frem!

Dag 1

Afrejse fra Danmark

Filippinerne er et af de lande, vores gæster vender gladest hjem fra, så husk at pakke det gode humør ned i kufferten, og start måske et par uger i forvejen med at træne smilemusklerne.

“Verdens smukkeste øhav” kaldes landet også, og de hvide strande, livet under havet og de frodige, grønne landskaber indbyder til både afslapning og oplevelser i verdensklasse. Den underskønne natur og den imødekommende befolkning vil bidrage til, at du vender hjem med store oplevelser i bagagen. Men pas på – Filippinerne er stærkt vanedannende…

Dag 2

Velkommen til Manila!

I dag ankommer du til Manila – Filippinernes store og travle hovedstad.

Moderne højhuse af glas ligger side om side med gamle, spanske huse fra kolonitiden, småhuse og blikskure. På gaderne kæmper biler, busser og jeepneyer sig frem, og hestevognene klaprer roligt af sted, mens cykeltaxaerne snor sig gennem det hele. Her shoppingcentre, gadekøkkener, markeder og småboder overalt, og her er et mylder uden lige.

Kæmpemæssige Manila
Parken og Manila Skyline
Det historiske Manila
Du møder venlige mennesker overalt!
Den gamle bydel
Den gamle bydel Intramuros

Dag 3

Gå på opdagelse i Manila

Du har lidt tid i Manila til at gøre, hvad du har lyst til…

Udforsk byen på egen hånd, eller tag på en guidet sightseeingtur. Tag fx forbi det flotte nationalmuseum og bliv klogere på Filippinernes historie og nutid eller arranger en sightseeingtur til “Intramuros” – den gamle, spanske bydel, der som navnet tilkendegiver, var “inden for murene”. Se de gamle ruiner og bemærk, at hele bydelen er omkranset af en 18 hullers golfbane! Du kan selv gå rundt, eller hvis du har lyst til en lidt alternativ type rundvisning, så tag på en af Carlos Cendran’s ture, hvor du hører om byens historie på en meget underholdende og til tider måske lidt provokerende måde.

Vil du på shoppingtur, så har du rigtig gode muligheder for det. I Chinatown kan du fx købe guld, og kæmpe indkøbscentre er der mange af rundt omkring i byen. Det mest populære er Robinsons, men også andre centre som Greenbelt i Makati er helt sikkert et besøg værd.

Har du brug for lidt fred fra byens trafik, så gå en tur i Rizal Park, der ligger lige ved Roxas Boulevard. Parken er et stort område med græsplæner og monumenter for mange af de filippinske helte gennem tiderne. Parken ligger på det sted, hvor José Rizal blev henrettet for sine bøger, der opildnende til modstand imod det spanske herredømme.

Lystbådehavnen i Manila
Liv i gaden
Børn ved floden
En af byens mange boder

Dag 4

Velkommen til Nacpan Beach

I dag ankommer du til Nacpan Beach.

Stranden er som taget ud af et postkort, og det er en af de smukkeste strande på Palawan. Den brede strand er fire kilometer lang med lyst, gyldent sand – du har vuggende kokospalmer på den ene side og turkisblåt vand på den anden. Faktisk er Nacpan Beach en såkaldt tvillingestrand, fordi den ligger ryg mod ryg med Calitang Beach og danner en tynd tange af sandstrand.

Strandene ligger omkring 17 kilometer fra El Nido, og selvom der ligger både hoteller og restauranter, er stemningen tilbagelænet. Her finder du uspoleret natur og den ro, som du ikke finder ved El Nido.

Nu kan du bare lade dig synke ned i en solstol, nyde det lysende turkise vand og give dig hen til afslapning.

Rejser til Filippinerne
Rejser til Filippinerne
Rejser til Filippinerne - Nacpan Beach

Dag 5-8

Tag på oplevelse omkring Nacpan Beach

Og hvad skal du så bruge dine dage på ved Nacpan Beach?

Det oplagte er jo at nyde de afsindigt smukke strande. Tag en snorkelmaske på og dyk ned under overfladen, måske møder du en fisk eller to. Du kan også tage på alle de samme ture, som du kan fra El Nido – til de kendte laguner, strandhop til smukke strande, snorkel- og dykkerture og meget andet.

Og du kan jo også altid slappe af og ikke bekymre dig om andet, end hvilken herlig restaurant du skal spise aftensmad på.

 

Rejser til Filippinerne
Rejser til Filippinerne - Nacpan Beach
Rejser til Filippinerne

Dag 10

Velkommen til Flower Island

I dag ankommer du til Flower Island - en lille ø en god times sejlads ud for Palawan. Hvis du er på udkig efter din egen lille paradis-ø, så er du kommet til det rette sted. Her får du nemlig palmetræer og skønne sandstrande serveret på et sølvfad. 

Tag ud at udforske den lille ø. Der er en vandresti, der går hele vejen rundt om øen, og her kan du virkelig få en væk-fra-det-hele-oplevelse i den skønne natur. Fra øens "fyrtårn" får du en fantastisk udsigt 360 grader rundt - så får du virkelig følelsen af, at være på toppen af verden!

Slap af på de skønne strande
Flower Island er en rigtig lille paradis-ø

Dag 11-12

Nyd roen og idyllen på smukke Flower Island

Du bestemmer helt selv, hvad du har lyst til at bruge dagene på på Flower Island! Måske du har lyst til at tage på udflugt til den nærliggende perlefarm? Her får du en rundtur og bliver klogere på perleproduktionen. 

Du kan også tage ud på ø-hop, spise picnic på en lille ø, prøve paddle-boarding, leje en kajak eller bare dase og nyde livet på den smukke ø. Du er jo på ferie, så følg din mavefornemmelse og gør lige det, du har lyst til!

Tag med på udflugt på vandet
Nyd livet på den dejlige strand

Dag 13

Afrejse fra Filippinerne
Så er det blevet tid til at pakke alle de gode oplevelser ned i kufferten, for i dag vender du igen næsen hjemad mod Danmark. Rigtig god tur!

Dag 14

Velkommen hjem
Hjemme i Danmark, hvorfra du kan se tilbage på denne tur med fantastiske minder, masser af billeder og et væld af oplevelser.

Hoteller på din rejse

Her er de hoteller, vi har valgt til dig i hver by på din rejse til Filippinerne. Vi har valgt hotellerne ud fra både pris, beliggenhed og charme, så du er sikker på at bo godt.

Disse hoteller er inkluderet i prisen. På mange af vores rejser kan du mod et tillæg vælge de hoteller, der er markeret med en orange “Upgrade”-cirkel.

Byer på din rejse

På denne rejse skal du bo i disse dejlige byer. Læs om hvert sted, der hver især byder på store oplevelser i Filippinerne!

Kort over rejsen

Her kan du se et kort over rejsen, så du kan du kan fornemme, hvor byerne ligger i forhold til hinanden.

Transport

Alle transporter på rejsen er inkluderet.

 • Fly Danmark-Manila-El Nido t/r.
 • Alle transporter mellem lufthavne, terminaler, havne og hoteller foregår med bil/minibus.
 • Transporten til og fra Flower Island foregår med delt speedbåd.

Priser

Disse priser er pr. person baseret på to voksne i delt dobbeltværelse.

Afrejse i følgende periode
Pris per person ved 2 voksne
PRIS PER BARN UNDER 12 ÅR
 
Inkluderet
 • Fly Danmark-Manila-El Nido t/r.
 • Alle transporter på rejsen.
 • 11 overnatninger med morgenmad.
 • Tilskud til Rejsegarantifonden.
 • Prisen er baseret på 2 personer i delt dobbeltværelse.
Ikke inkluderet
 • Udgifter til vaccinationer, tests og dokumentationer, der er nødvendige for, at du kan gennemføre rejsen.
 • Evt. lufthavnsafgifter ved indenrigsflyvninger.
 • Evt. obligatorisk jule-/nytårsmiddag (som kan blive opkrævet op til 14 dage før afrejse).
 • Evt. afbestillingsforsikring.
 • Evt. rejseforsikring.
 • Evt. gebyr for individuel rejse, hvis du ønsker ændringer til rejseplanen (fra 190 kr. per person).