Thailand

Smag på ølivet – mad, traditioner og gode grin

Gå tilbage

Smag på ølivet – mad, traditioner og gode grin

Koh Libong er ikke et sted, du bare besøger – det er et sted, du smager. Her får du hænderne i tidevandets fangst og lærer, hvordan man gratter kokos med et lille kaninformet sæde. Du fanger blæksprutter i det lave vand, samler muslinger og laver karrypasta fra bunden, mens du får grin og gode råd med fra køkkenet. Alt sker sammen med øens beboere, der åbner både haver og gryder og lader dig følge med – uden stress og fine fornemmelser. Til sidst sidder du med en tallerken, du selv har lavet, og en oplevelse, der er lige så meget fællesskab som madlavning.

Billeder

1 ud af 6
Smag på ølivet - oplevelse på Koh Libong
1 ud af 6
Smag på ølivet - oplevelse på Koh Libong
1 ud af 6
Smag på ølivet - oplevelse på Koh Libong
1 ud af 6
Smag på ølivet - oplevelse på Koh Libong
1 ud af 6
Smag på ølivet - oplevelse på Koh Libong
1 ud af 6
Smag på ølivet - oplevelse på Koh Libong