Thailand

Børnevenlig badeferie på Koh Samui

13 dages rejse fra
12.590,-

10 nætter Koh Samui

Dette er en super rejse for dig, der vil på badeferie i Thailand til sommer!

Koh Samui er først og fremmest lig med strandlivet. Nyd sandet og lyden af bølgernes brusen, prøv nogle af de sjove vandsportsaktiviteter og besøg en af de mange strandbarer, når sulten og tørsten melder sig. Tag også ud på vandet på sejltur og tag snorkleudstyret under armen.

Til naturelskerne er der gode muligheder for at tage på smukke ture i junglen, måske på trekking eller på en tur i en vogn trukket af bøfler? Eller besøg nationalparken Ang Thong med sine flotte kalkstensklipper, skjulte laguner og ærtegrønne søer.

Underholdning findes i alle kategorier: Madlavningskurser, lækre spa-behandlinger, golf og actionfyldte aktiviteter som ziplining og safari på en ATV. Du kan også tage ud at shoppe og selvfølgelig runde de dejlige dage af med at nyde stemningen på en af de mange gode restauranter, barer og diskoteker.

Rejsen i billeder

Udkig over Lamai
Hovedgaden ved Chaweng
Rejser til Thailand
Rejser til Thailand
Smukt vandfald
Rejser til Thailand
Den grønne lagune
Måske møder du en masse søde børn som disse?

Dag-til-dag

 1. Afrejse Danmark
 2. Ankomst Koh Samui
 3. Koh Samui
 4. Koh Samui
 5. Koh Samui
 6. Koh Samui
 7. Koh Samui
 8. Koh Samui
 9. Koh Samui
 10. Koh Samui
 11. Koh Samui
 12. Koh Samui
 13. Hjemkomst Danmark
Se detaljeret rejseplan
13 dages rejse fra
12.590,-
Ring eller skriv til Camilla

3176 4018
eva@cctravel.dk


Rejseplan

Her har du en detaljeret beskrivelse af, hvad du kan opleve på de forskellige dage på denne rejse. Sørg for at sætte dig godt til rette og find læsebrillerne frem!

Dag 1

Afrejse fra Danmark

I dag starter din rejse mod Thailand – og har man sagt Thailand, kan man ikke komme uden om landets mange, paradisiske strande.

Thailand byder dog også på et spændende dyreliv, shopping på de gode markeder, kulturelle byer, gyldne Buddhaer og masser af muligheder for afslapning og action. Brug flyveturen på at komme i feriestemning, og glæd dig til at besøge det altid populære Thailand.

Dag 2

Velkommen til skønne Koh Samui!

I dag ankommer du til Koh Samui – en af Thailands mest populære destinationer.

På Koh Samui kan du ligge hele dagen på den hvide sandstrand i skyggen fra palmerne… Chaweng Beach er stranden med masser af liv. Der er en del vandsportsaktiviteter og gang i den. Men du kan også bare nyde en bog, eller få en god gang massage. Og hvis du er for doven til at bevæge dig, så ligger der masser af strandbarer i området, som sælger snacks og drikkevarer. Samui har masser af gode restauranter og barer. Prøv at besøge Red Snapper, om ikke andet så for at opleve stedets stil! Husk også at bruge en aften på Tropical Murphy’s, hvor du kan spille pool og opleve den gode stemning. Om aftenen stiller alle hotellerne borde ud på stranden, så du kan næsten vælge og vrage, om du vil have grillet fisk og krabbe, eller måske noget med karry?

Udsigt udover Chaweng
Lamai Beach
Måske møder du en masse søde børn som disse?
Nyd livet på Lamai
Dejlige Chaweng Beach
Chaweng Beach

Dag 3 - dag 11

Masser af afslapning og sjov på Koh Samui

Du skal næsten også ud og få nogle fantastiske oplevelser!

Samui har masser af skægge attraktioner. Start evt. med at besøge de sjove bedstemor- og bedstefarsten (pas på når du kravler ned, de er glatte!). Her ligger også et marked, hvor du kan købe alverdens ting, og husk at prøve at drikke kokosmælk direkte fra en kokosnød!

Du kan købe en dagstur, hvor du tager med speedbåd hen til nationalparken. Ved ankomst får du en sightseeingtur rundt i det flotte naturområde, hvorefter du skal sejle i kajakker rundt i området, eller kravle op ad et bjerg til et fantastisk smukt udsigtspunkt på toppen. Nationalparken består af 18 kvadratkilometer øer og 84 kvadratkilometer vandområder, og her findes både kalkstensklipper, skjulte laguner, hvide sandstrande og ærtegrønne søer. Du kan også køre en tur i en vogn trukket af bøfler eller suse gennem landskabet på en af de såkaldte quads – 4 hjulede motorcykler. Du kan også svinge dig igennem junglen som en anden Tarzan fra træ til træ – dog på en stålline og ikke en lian – og for lidt kultur kan du besøge Wat Phra Yai templet, hvor der er en flot gylden buddha statue og Wat Khunaram templet, hvor der findes en hel ægte mumificeret munk med solbriller!

Der findes et utal af trekking- og safariture på Koh Samui, så inden du beslutter dig, så husk at kigge på alle de forskellige tilbud. Du kan fx komme ud og plante ris, tage på trekkingtur i junglen eller opleve mange andre spændende ting.

Når du nu er i Thailand kan du også lære, hvordan du laver rigtig thaimad! Hvis du har den mindste smule interesse i madlavning, så er det værd at bruge en halv (eller hel) dag på at lære om det thailandske køkken. Arrangementet inkluderer en tur på markedet, hvor du lærer lidt om frugterne og grøntsagerne, hvorefter det er hjem i køkkenet og afprøve dine talenter. Hjemmelavede forårsruller smager altså bedre end de frosne…

Vil du shoppe, så er Chaweng kopivarernes himmel, mens du i Nathron finder mange små boder med lokalt håndværk. Og når tasker og poser er fulde, hvorfor så ikke få en skøn opløftende ansigtsbehandling i lokaler, der dufter behageligt af citron eller lavendel?

Overalt på Koh Samui ligger der spas, hvor du får de mest fantastiske massager. Oplev en himmelskøn opløftende ansigtsbehandling i lokaler, der dufter behageligt af citron eller lavendel. Der findes flere spasteder og skønhedssaloner på Samui, men de fleste tilbyder de samme behandlinger til samme priser. Husk at få dine negle ordnet (gerne lige inden du rejser hjem, så du rigtig kan vise dem frem derhjemme), – både dem på hænderne og tæerne!

Du kan også tage på fantastiske ø-hop-ture omkring Koh Samui – bl.a. til Angthong Marine Park, hvor smukke, dybgrønne kalkstensøer rager op ad det turkisblå vand. Du kan snorkle onkring øerne eller gå på opdagelse på en af dem. Den grønne lagune på Mae Koh er en sø af smaragdgrøn vand omkranset af frodig natur og klipper.

Smukke sandstrande
En strandsælger
Hovedgaden ved Chaweng
Angthong Marine Park
Den grønne lagune
Dejlig natur

Dag 12

Afrejse fra Thailand
Så er det blevet tid til at pakke alle de gode oplevelser ned i kufferten, for i dag vender du igen næsen hjemad mod Danmark. Rigtig god tur!

Dag 13

Velkommen hjem
Hjemme i Danmark, hvorfra du kan se tilbage på denne tur med fantastiske minder, masser af billeder og et væld af oplevelser.

Hoteller på din rejse

Her er de hoteller, vi har valgt til dig i hver by på din rejse til Thailand. Vi har valgt hotellerne ud fra både pris, beliggenhed og charme, så du er sikker på at bo godt. Og husk, at vi har mange flere hoteller, du kan kigge på, hvis du har andre ønsker.

Disse hoteller er inkluderet i prisen. Mod et tillæg kan du vælge de hoteller, der er markeret med en orange “Upgrade”-cirkel.

Byer på din rejse

På denne rejse skal du bo i disse dejlige byer. Læs om hvert sted, der hver især byder på store oplevelser i Thailand!

Kort over rejsen

Her kan du se et kort over rejsen, så du kan du kan fornemme, hvor byerne ligger i forhold til hinanden.

Transport

Alle transporter på rejsen er inkluderet.

 • Fly Danmark-Koh Samui t/r.
 • Transport mellem lufthavn og hotel på Koh Samui foregår med privat bil/minibus.

Priser

Filtrer priser på periode:

Afrejse i følgende periode
Voksne
Børn u/12 år
Inkluderet
 • Fly Danmark-Koh Samui t/r.
 • Alle transporter på rejsen.
 • 10 overnatninger med morgenmad.
 • En middag.
 • Tilskud til Rejsegarantifonden.
 • Prisen er baseret på 2 personer i delt dobbeltværelse.
 • Skræddersyet rejse med personlig rejsekonsulent - du kan ændre alt det, du vil i rejsen her.
 • Support inden rejsen.
 • Nødtelefon hvis der skulle opstå problemer under rejsen.
Vis alt Vis mindre
Ikke inkluderet
 • Udgifter til vaccinationer, tests og dokumentationer, der er nødvendige for, at du kan gennemføre rejsen.
 • Evt. obligatorisk jule-/nytårsmiddag (som kan blive opkrævet op til 14 dage før afrejse).
 • Evt. afbestillingsforsikring.
 • Evt. rejseforsikring.
 • Evt. gebyr for individuel rejse, hvis du ønsker ændringer til rejseplanen (fra 190 kr. per person).
Vis alt Vis mindre