Vietnam

My Tho (Mekong)

Gå tilbage

Rejser til My Tho (Mekong)

My Tho ligger i Sydvietnam og er Tien Gang provinsens største by. Det er en ægte markedsby, og i de små gader er der altid et mylder af sælgende blandt boderne. På floderne er der også altid travlt, når folk sejler fra sted til sted, og det er netop med båd, at du kommer nemmest rundt.

Vinh Trang templet ligger på den anden side af Song Bao Dinh floden, og det er altså et smukt syn med de mange farverige detaljer og de skinnende hvide Buddha-statuer. Lidt uden for byen ligger en slangefarm, og her kan du altså se slanger i tusindvis – hvis du tør! Forskerne her udvinder gift fra slangerne, som skal bruges til medicin og modgift, og imens bor slangerne i et miljø, der minder så meget som deres naturlige habitat som overhovedet muligt!

My Thos helt store seværdighed er selvfølgelig Mekong Deltaet – et fladt landskab med masser af floder, der udspringer langt herfra oppe i Tibet. Mekong Deltaet er et af Vietnams mest frugtbare områder, dels på grund af klimaet, men også på grund af de mange kanaler og bifloder. Her bliver der dyrket velsmagende tropiske grøntsager og frugter, som sælges på de mange flydende markeder. Og så er her selvfølgelig rismarker, rismarker og atter rismarker – her er simpelthen så smukt, grønt og frodigt, så langt øjet rækker!

Billeder

Det smukke Ving Trang Tempel
Det smukke Ving Trang Tempel
Rejser til Vietnam
Mekong Deltaet byder på masser af smukke landskaber