Costa Rica

Ocho Artisan Bungalows

Gå tilbage
#Dejlig grøn oase
#Familie
#Hyggeligt indrettet
#Hytte ved stranden
#Kræset for detaljerne
#Par
#Skøn pool
#Strand
#Sødt personale

Ocho Artisan Bungalows

Centralt i Tamarindo finder du en lille oase omgivet af frodig jungleagtig natur. Ocho Artisan Bungalow er et lille, hyggeligt og rustikt hotel, som ligger lige ud til den skønne Tamarindo strand.  

I det dejlige udendørs fællesområde mellem store træer og grønne planter finder du en stor swimmingpool. Tag en dukkert i hotellets pool eller få dig en kold øl i hotellets bar, mens du gør brug af den frie internetforbindelse. 

Hotellet har virkelig kræset for detaljerne i indretningen og skabt den helt rigtige stemning for afslapning. Bungalowen er hyggeligt indrettet med lækre træmøbler, rå stenvægge og træstykker på væggene, der giver en rolig og hyggelig atmosfære. Så hvis det er noget for dig, så læg dig ind på din store seng eller slæng dig i de lækre træmøbler og tænd gerne for aircondition. Du kan også gå en lille tur ud på den tilhørende dejlige patio, hvor du kan smække dine ben op i en af de behagelige sofaer og nyde de grønne omgivelser. Når sulten melder sig, så kan du altid lave dig selv en lille snack i tekøkkenet eller finde en god restaurant i nærheden.   

Dette er det perfekte sted, hvis du gerne vil forkæle dig selv og slappe fuldstændigt af. Personalet er venligt og imødekommende, så spørg endelig, hvis du har nogle spørgsmål. 

Aircondition
Lille hotel
Minibar
Pool
Gratis Wifi

Billeder

Rejser til Costa Rica
Rejser til Costa Rica
Rejser til Costa Rica
Rejser til Costa Rica
Rejser til Costa Rica
Rejser til Costa Rica
Rejser til Costa Rica