Rundrejse i Japan

Rundrejse i Japan

Japan er kendt for sin fantastiske historie, for samuraier, kimonoer, te-ceremonier, ninjaer, sumobrydere, sushi, tekniske vidundere og høflighed i verdensklasse. Du finder dog kun ud af, hvordan det er i virkeligheden, hvis du rejser dertil. I Japan oplever du både storbyer og skøn natur. Fra Tokyos travle gader til de bjergfyldte landskaber – der er nok at opleve i ”Solens Rige”.

På en rundrejse i Japan får du et indblik i et land hvor nytiden møder fortiden, hvor højmoderne teknologi står side om side med traditioner der strækker sig flere tusinde år tilbage, og hvor en hel unik kultur hersker.

 

Hvad skal man se i Japan?

Hvor skal du starte og hvor skal du slutte? Mulighederne er mange, og når du skal planlægge din rundrejse til Japan, vil du hurtigt finde ud, af hvor mange forskellige oplevelser landet byder på.

Japan er nemlig et land fuld af kontraster. På den ene side vil du opleve nogle af verdens mest teknologiske og moderne storbyer med mægtige Tokyo i spidsen. Men på den anden side vil du også se en af verdens ældste og mest traditionsrige kulturer. Her hersker ældgamle traditioner og skikke, som japanerne er meget stolte af, og som du ikke vil kunne undgå at støde på, når du rejser rundt i Japan.

Hvad du vil opleve på din rundrejse til Japan, er helt op til dig, men mon ikke du skal forbi en af de mange traditionelle sushirestauranter? Eller hvad med at besøge et tempel, hvor du vil mærke historiens vingesus? Du skal da heller ikke snyde dig selv for at se den flotte natur, de store bjerge og de smukke kirsebærtræer.

 

Japans hjerne, hjerte og mave – 3 spændende byer!

På den klassiske rundrejse i Japan kommer du forbi de tre byer Tokyo, Kyoto og Osaka. Rundrejsen er perfekt til dig, der gerne vil opleve nogle unikke byer. Her får du nemlig tre byer der komplementerer hinanden rigtig godt. Man siger, at Tokyo er Japans hjerne, Kyoto er Japans hjerte og Osaka er Japans mave.

Tokyo er hjemsted for alle teknikgiganterne, alle de store virksomheder og et lyshav af neonskilte. Dog har byen også alt fra historiske templer til kejserlige paladser, skønne parker, moderne arkitektur og Michelin-restauranter til shopping på alle niveauer, et helt afsindigt menneskemylder og meget, meget mere.

Den kulturelle hovedstad Kyoto byder på romantik og legender! Det kaldes for Japans hjerte. Og her kan du bruge mange dage på at se de flotte, historiske templer, der ligger smukt omgivet af søer og træer. Her er er et hav af nogle af de smukkeste parker, pavilloner og japanske haver, du kan forestille dig.

Den sidste by er Osaka.  Det stedet, hvor du får den bedste mad! Derfor kaldes byen for landets mave. Her vil du helt sikkert kunne tilfredsstille din egen mave med lækker sushi og andre japanske specialiteter. Og i byen kan du se kæmpemæssige skyskrabere ligge side om side med det smukke, gamle kongeslot.

Ud i Japans vidunderlige natur

Udover de mange fascinerende metropoler, så byder Japan også på masser af skønne naturoplevelser, som bestemt fortjener et besøg på din rundrejse i Japan.

Mount Fuji tårner sig op i landskabet med sin sneklædte top, og folk strømmer hertil for at bestige den mægtige vulkan. Her er det en god idé, at huske det gode fodtøj! Mount Fuji ligger inde i vores egen yndlingsnationalpark i Japan, Hakone, der udover Mount Fuji også byder på både bakker, søer og floder. Særligt Lake Ashi er værd at rive et par timer eller en dag ud af kalenderen for.

Du kan også nyde synet af Mount Fuji fra Fujikawaguchiko – det udtales bedst efter et glas sake eller to! Den mindre by ligger nemlig lige for foden af vulkanen.

Nara er den gamle hovedstad i landet og er en af Japan bedst bevarede hemmeligheder. Her finder du nemlig 3.000 sikahjorte og hele otte seværdigheder på UNESCOs verdensnaturarvsliste. Udover at være fyldt til randen med kultur, så er Nara en rigtig hyggelig by med små, skønne veje.

En anden hyggelig by er Takayama, hvor du kan gå rundt i de traditionelle gader og besøge tehuse og gå på sake-bryggeri. Du kommer her dog hovedsageligt for at opleve den flotte omkringliggende natur.

 

Rundrejse i Japan med 300 km/t

Med et areal på størrelse med Tyskland, kan man fristes til at tro en rundrejse i Japan, er uoverskuelig og byder på en masse rejsetid. Det er ikke tilfældet! På trods af sin længde er Japan faktisk et af de letteste lande at tage på rundrejse i. I Japan har du mulighed for at pendle i pendulfart imellem de største byer.

De japanske lyntog giver alle andre baghjul og med hastigheder, der kan ramme helt op til 300 km/t, kan du relativt hurtigt komme fra den ene ende af landet til den anden. De japanske lyntog er også lige så pålidelige, som de er hurtige. Der er dømt japansk effektivitet og ingeniørkunst for alle pengene. Det gør tog til en oplagt transportform, når man skal på rundrejse i Japan.

Rundrejser i Japan

Hvorfor rejse med os?