Thailand

Det ukendte Thailand – fred og ro i fantastiske landskaber

17 dages rejse fra
15.590,-

Pris per person ved 2 voksne

6 nætter Khao Lak, 2 nætter Khao Sok, 1 nat Cheow Lan Lake og 5 nætter Koh Phra Thong

#Strand
#Natur
#Uturistet
#Snorkling
#Rundrejser

Rejsen tager sin begyndelse i skønne Khao Lak, der er kendt for sine smukke, rolige strande og gode udflugtsmuligheder. Tag for eksempel ud at snorkle eller besøg den berømte Phan Nga Bay.

Næste stop på turen er Khao Sok Nationalpark, der mest af alt ligner noget taget ud af et eventyr! Her bor du midt i naturen, og du skal ud på floden i kajak, på vandretur i junglen og til madlavningskursus med en thaifamilie. I Khao Sok står den også på overnatning i en flydende hytte på Cheow Lan Lake. Det er en helt speciel oplevelse at vågne op til junglens mange fremmede lyde.

Herfra går turen videre til Koh Phra Thong, der er en lille, uspoleret perle. Landskabet midt på øen er næsten savanne-agtigt med flade græssletter, og her kan du spejde efter forskellige dyr. Ved havet er øen dog, som så mange andre i Thailand, fyldt med kilometerlange, gyldne strande! Koh Phra Tong er ikke den store turistmagnet, så måske du kan være heldig at få en strand helt for dig selv?

Rejsen i billeder

Rejser til Thailand - Khao Lak
Rejser til Thailand - Khao Lak
Rejser til Khao Sok Thailand
Rejser til Khao Sok Thailand
Rejser til Khao Sok Thailand
Rejser til Thailand - Khao Sok
Rejser til Thailand - Khao Sok
Rejser til Thailand - Khao Sok
Rejser til Thailand - Koh Phra Thong
Rejser til Thailand - Koh Phra Thong

Dag-til-dag

 1. Afrejse Danmark
 2. Ankomst Khao Lak
 3. Khao Lak
 4. Khao Lak
 5. Khao Lak
 6. Khao Lak
 7. Khao Lak
 8. Khao Lak - Khao Sok
 9. Khao Sok
 10. Khao Sok - Cheow Lan Lake
 11. Cheow Lan Lake - Koh Phra Thong
 12. Koh Phra Thong
 13. Koh Phra Thong
 14. Koh Phra Thong
 15. Koh Phra Thong
 16. Koh Phra Thong
 17. Hjemkomst Danmark
Se detaljeret rejseplan
17 dages rejse fra
15.590,-
Pris per person ved 2 voksne
Ring eller skriv til Camilla

3176 4018
eva@cctravel.dk


Rejseplan

Her har du en detaljeret beskrivelse af, hvad du kan opleve på de forskellige dage på denne rejse. Sørg for at sætte dig godt til rette og find læsebrillerne frem!

Dag 1

Afrejse fra Danmark

I dag starter din rejse mod Thailand – og har man sagt Thailand, kan man ikke komme uden om landets mange, paradisiske strande.

Thailand byder dog også på et spændende dyreliv, shopping på de gode markeder, kulturelle byer, gyldne Buddhaer og masser af muligheder for afslapning og action. Brug flyveturen på at komme i feriestemning, og glæd dig til at besøge det altid populære Thailand.

Dag 2

Velkommen til skønne Khao Lak!

I dag ankommer du til skønne Khao Lak.

Khao Lak ligger lidt nord for Phuket, og kystlinjen har kilometervis af smukke, brede sandstrande, der endnu ikke er overfyldt med solbadende gæster og strandsælgere. Alle strandene ved Khao Lak er lange og brede med snehvidt, blødt sand, og du vil føle dig henført til paradis, når du går i skyggen fra palmerne og kigger ud over det blå vand!

Gylden sandstrand på Khao Lak
Lig i skyggen fra Palmerne
Strand og træer
Tag på snorkletur sammen med kæmpe stimer af fisk
Måske møder du en masse søde børn?
Dejlig strand på Khao Lak

Dag 3 - dag 7

Nyd strandlivet i Khao Lak

Nu har du masser af tid til at nyde smukke Khao Lak!

En af de smukkeste strande er Khao Lak Beach, hvor der ligger 4-5 hoteller lige på stranden. Mellem hovedvejen og hotellerne er der en lille by med restauranter, kiosker og lidt shopping. Når du kører mod nord, skal du over et lille bjerg, før du kommer til næste dejlige strand, som er Nang Thong Beach. Ved Bang Niang Beach finder du en hel lille by ved vandet med butikker, skræddere, cafeer og mange restauranter. De fleste af de hoteller, der ligger her, er i den dyrere prisklasse men har direkte adgang til stranden.

På strandene Ao Thong, Pakweeb Beach og Bangsak Beach er der komplet fred og ro, og du har stranden næsten helt for dig selv i løbet af dagen. Naturen i området består af frodig jungle og store palmetræs- og gummiplantager, meget smukt, og med gode muligheder for udflugter til natur og små byer.

Slap af på stranden, forkæl dig selv med en dejlig thai-massage, svøm i det dejlige vand, tag på tur i en longtail-båd eller lej en motorcykel og kør rundt på egen hånd. En af dagene bør du også tage ud og snorkle eller dykke ud for kysterne – her kan du se på fisk og koralreve i en helt anden verden under vandet!

Das i en liggestol på stranden
Khao Lak byder på masser af skønne strande
Small Sandy Beach i Lam Ru nationalparken på Khao Lak
Sai Rung vandfaldet

Dag 8

Velkommen til Khao Sok Nationalpark!

I dag ankommer du til Khao Sok Nationalpark!

Det er den flotteste nationalpark i Thailand – og også den største! Her oplever du frodig jungle, dybe kløfter og enorme kalkstensklipper, der skyder op i landskabet.

Dit jungleeventyr starter på cykel. Nu skal du nemlig opleve Khao Sok nationalpark fra cykelsadel! Det er absolut en af de bedste måder at opleve den smukke natur på. Turen går forbi både frugtplantager, gummiplanter og små landsbyer. Guiden kan fortælle en masse om, hvordan man tapper gummi fra træerne, og er der andet, du gerne vil vide, er det bare om at spørge løs. Undervejs kan du stoppe op og tage det ene billede efter det andet af landskabet og alle de spændende dyr. Du kan også besøge Wat Tham Pua Cave, et buddhistisk tempel i en lille grotteåbning.

Rejser til Thailand
Rejser til Khao Sok Thailand
Rejser til Thailand - Khao Sok
Rejser til Thailand - Khao Sok
Rejser til Thailand - Khao Sok
Rejser til Thailand - Khao Sok
Rejser til Thailand - Khao Sok
Rejser til Thailand - Khao Sok

Dag 9

Jungletrek og madlavningskursus

I dag skal du opleve naturen omkring Anurak Community Lodge!

Du starter dagen med en hikingtur. På Khao Soks vandrestier kan du opleve regnskovens planter og blomster, mens guiden fortæller dig om, hvilke planter og krydderier de bruger til medicin. Over hovedet på dig kan du være heldig at spotte både fugle, gibonaber og forskellige andre aber. Kig også godt på blade, træstammer og jorden, der myldrer med liv – her bor en masse insekter, som du nemt ville overse på egen hånd.

Husk gode travesko, en lille taske til solcreme, myggespray, håndklæde og måske en regnjakke og selvfølgelig dit kamera.

Om eftermiddagen skal du have en oplevelse med et menneskeligt ansigt. Du får nye bekendtskaber, når du skal hjem og lave mad sammen med en thailandsk familie.

I starter med at gå rundt i familiens have, hvor I skal indsamle grøntsager og tropiske frugter. I skal også hente andeæg – for det er nemlig på dagens menu. Derefter går I sammen hen til deres store åbne køkken, hvor I laver mad under halvtaget. Familien er super sød, og de guider dig gennem et par traditionelle retter.

Til sidst spiser I den lækre mad med bambusblade som dug og flot udsigt over haven. En hyggelig oplevelse som med garanti vil give dig godt selskab og forståelse for den thailandske kultur og madlavningskunst.

Rejser til Khao Sok Thailand
Udforsk den frodige jungle
Rejser til Thailand - Khao Sok
Smukkere omgivelser findes vist ikke?
Frodig jungle
Rejser til Thailand - Khao Sok
Rejser til Khao Sok Thailand
Rejser til Khao Sok Thailand

Dag 10

Overnat i en flydende hytte

I dag skal du videre ind i junglen.

Du starter med en køretur, og derefter en times sejltur med longtail båd gennem det smukke landskab, før du ankommer til Cheow Lan Lake sidst på formiddagen. Det er her, du skal sove i nat i en flydende bungalow!

Her kan du slappe af, tage en svømmetur eller måske sejle ud med kajak. Du bestemmer selv, hvad du vil bruge tiden på – omgivelserne er smukke, og her er dejlig roligt. Du kan også tage ind til land og vandre i junglen.

Rejser til Thailand
Rejser til Thailand
Khao Sok Nationalpark
Rejser til Thailand
Rejser til Thailand

Dag 11

Velkommen til vidunderlige Koh Phra Thong!

I dag ankommer du til den fantastiske ø, Koh Phra Thong! Her kan du glæde dig til masser af fred og ro, og det er lige stedet for dig, der gerne vil langt væk fra hverdagen. Her bor nemlig ikke meget mere end 300 mennesker, og der findes kun en vej på hele øen - hvis man da overhovedet kan kalde det en vej... 

Glæd dig til bare at nyde de smukke, naturlige omgivelser. Kilometerlange sandstrande er her masser af, og så kan du jo overveje, om du har lyst til også at udforske øens rå natur, der er meget ulig hvad du ser mange andre steder i Thailand.

Det flotte og anderledes landskab
Kilometerlange strande finder du mange af!

Dag 12 - dag 15

Oplev den uspolerede ø

Hvad skal dagen byde på i dag? Skal du dase på stranden, eller måske tage på en udflugt? 

Du kan tage ud at snorkle, prøve at sejle i kajak, eller måske kaste dig ud i at prøve et stand up paddle board? Til lands er øen noget for sig, for store dele af Koh Phra Thong er faktisk dækket af græssletter, der næsten ligner noget fra Afrika. Hold øjnene åbne og spejd efter forskellige fugle, små hjorte, slanger, aber, skældyr og mindre kattedyr. 

Og nyd så ellers bare, at du er kommet til et sted, hvor der ikke sker det helt store!

Dag 16

Afrejse fra Thailand
Så er det blevet tid til at pakke alle de gode oplevelser ned i kufferten, for i dag vender du igen næsen hjemad mod Danmark. Rigtig god tur!

Dag 17

Velkommen hjem
Hjemme i Danmark, hvorfra du kan se tilbage på denne tur med fantastiske minder, masser af billeder og et væld af oplevelser.

Hoteller på din rejse

Her er de hoteller, vi har valgt til dig i hver by på din rejse til Thailand. Vi har valgt hotellerne ud fra både pris, beliggenhed og charme, så du er sikker på at bo godt.

Disse hoteller er inkluderet i prisen. På mange af vores rejser kan du mod et tillæg vælge de hoteller, der er markeret med en orange “Upgrade”-cirkel.

Byer på din rejse

På denne rejse skal du bo i disse dejlige byer. Læs om hvert sted, der hver især byder på store oplevelser i Thailand!

Kort over rejsen

Her kan du se et kort over rejsen, så du kan du kan fornemme, hvor byerne ligger i forhold til hinanden.

Transport

Alle transporter på rejsen er inkluderet.

 • Fly Danmark-Phuket t/r.
 • Transporten mellem lufthavne, havne og hoteller foregår med bil/minibus.
 • Transporten til og fra Koh Phra Thong foregår med longtail-båd.   

Priser

Disse priser er pr. person baseret på to voksne i delt dobbeltværelse.

Afrejse i følgende periode
Pris per person ved 2 voksne
PRIS PER BARN UNDER 12 ÅR
 
Inkluderet
 • Fly Danmark-Phuket t/r.
 • Alle transporter på rejsen.
 • 14 overnatninger: 13 med morgenmad og 1 med fuldpension på Cheow Lan Lake.
 • Fem ture: kanotur på floden, halvdagstrekkingtur i junglen og madlavningskursus i Khao Sok - og trekking og sejltur ved Cheow Lan Lake.
 • Tilskud til Rejsegarantifonden.
 • Prisen er baseret på 2 personer i delt dobbeltværelse.
 • Skræddersyet rejse med personlig rejsekonsulent - du kan ændre alt det, du vil i rejsen her.
 • Support inden rejsen.
 • Nødtelefon hvis der skulle opstå problemer under rejsen.
Ikke inkluderet
 • Udgifter til vaccinationer, tests og dokumentationer, der er nødvendige for, at du kan gennemføre rejsen.
 • Evt. obligatorisk jule-/nytårsmiddag (som kan blive opkrævet op til 14 dage før afrejse).
 • Evt. afbestillingsforsikring.
 • Evt. rejseforsikring.
 • Evt. gebyr for individuel rejse, hvis du ønsker ændringer til rejseplanen (fra 190 kr. per person).