Thailand

Det ukendte Thailand – fred og ro i fantastiske landskaber

17 dages rejse fra
15.490,-

4 nætter Khao Lak, 2 nætter Khao Sok, 1 nat Cheow Lan Lake, 4 nætter Koh Phra Thong og 3 nætter Bangkok

Rejsen tager sin begyndelse i skønne Khao Lak, der er kendt for sine smukke, rolige strande og gode udflugtsmuligheder. Tag for eksempel ud at snorkle eller besøg den berømte Phan Nga Bay. Næste stop på turen er Khao Sok Nationalpark, der mest af alt ligner noget, der er taget ud af et eventyr! Her bor du midt i naturen, og skal endda også prøve at overnatte i en flydende hytte. Det er en helt speciel oplevelse at vågne op til junglens mange fremmede lyde. Herfra går turen videre til Koh Phra Thong, der er en lille, uspoleret perle. Landskabet midt på øen er næsten savanne-agtigt med flade græssletter, og her kan du spejde efter forskellige dyr. Ved havet er øen dog, som så mange andre i Thailand, fyldt med kilometerlange, gyldne strande! Koh Phra Tong er ikke den store turistmagnet, så måske du kan være heldig at få en strand helt for dig selv? I stor kontrast til de rolige omgivelser runder du rejsen af i Bangkoks menneskemylder, hvor du blandt andet kan opleve flot udsmykkede templer og farverige markeder.

Vi har tryghedsgaranti! Hos C&C Travel køber du en pakkerejse, og du er derfor garanteret at få dine penge retur, hvis Udenrigsministeriet fraråder din rejse. Vi tilbagebetaler pengene inden for syv dage. Læs mere her!

Rejsen i billeder

Rejser til Thailand
Koh Phra Thong
Rejser til Thailand
Khao Lak byder på masser af skønne strande
Rejser til Thailand
Rejser til Thailand
Rejser til Thailand

Dag-til-dag

 1. Afrejse Danmark
 2. Ankomst Khao Lak
 3. Khao Lak
 4. Khao Lak
 5. Khao Lak
 6. Khao Lak - Khao Sok
 7. Khao Sok
 8. Khao Sok - Cheow Lan Lake
 9. Cheow Lan Lake - Koh Phra Thong
 10. Koh Phra Thong
 11. Koh Phra Thong
 12. Koh Phra Thong
 13. Koh Phra Thong - Bangkok
 14. Bangkok
 15. Bangkok
 16. Bangkok
 17. Hjemkomst Danmark
Se detaljeret rejseplan
17 dages rejse fra
15.490,-
Ring eller skriv til Camilla

3176 4018
eva@cctravel.dk


Rejseplan

Her har du en detaljeret beskrivelse af, hvad du kan opleve på de forskellige dage på denne rejse. Sørg for at sætte dig godt til rette og find læsebrillerne frem!

Dag 1

Afrejse fra Danmark

I dag starter din rejse mod Thailand – og har man sagt Thailand, kan man ikke komme uden om landets mange, paradisiske strande.

Thailand byder dog også på et spændende dyreliv, shopping på de gode markeder, kulturelle byer, gyldne Buddhaer og masser af muligheder for afslapning og action. Brug flyveturen på at komme i feriestemning, og glæd dig til at besøge det altid populære Thailand.

Dag 2

Velkommen til skønne Khao Lak!

I dag ankommer du til skønne Khao Lak.

Khao Lak ligger lidt nord for Phuket, og kystlinjen har kilometervis af smukke, brede sandstrande, der endnu ikke er overfyldt med solbadende gæster og strandsælgere. Alle strandene ved Khao Lak er lange og brede med snehvidt, blødt sand, og du vil føle dig henført til paradis, når du går i skyggen fra palmerne og kigger ud over det blå vand!

Gylden sandstrand på Khao Lak
Lig i skyggen fra Palmerne
Strand og træer
Tag på snorkletur sammen med kæmpe stimer af fisk
Måske møder du en masse søde børn?
Dejlig strand på Khao Lak

Dag 3 - dag 5

Nyd strandlivet i Khao Lak

Nu har du masser af tid til at nyde smukke Khao Lak!

En af de smukkeste strande er Khao Lak Beach, hvor der ligger 4-5 hoteller lige på stranden. Mellem hovedvejen og hotellerne er der en lille by med restauranter, kiosker og lidt shopping. Når du kører mod nord, skal du over et lille bjerg, før du kommer til næste dejlige strand, som er Nang Thong Beach. Ved Bang Niang Beach finder du en hel lille by ved vandet med butikker, skræddere, cafeer og mange restauranter. De fleste af de hoteller, der ligger her, er i den dyrere prisklasse men har direkte adgang til stranden.

På strandene Ao Thong, Pakweeb Beach og Bangsak Beach er der komplet fred og ro, og du har stranden næsten helt for dig selv i løbet af dagen. Naturen i området består af frodig jungle og store palmetræs- og gummiplantager, meget smukt, og med gode muligheder for udflugter til natur og små byer.

Slap af på stranden, forkæl dig selv med en dejlig thai-massage, svøm i det dejlige vand, tag på tur i en longtail-båd eller lej en motorcykel og kør rundt på egen hånd. En af dagene bør du også tage ud og snorkle eller dykke ud for kysterne – her kan du se på fisk og koralreve i en helt anden verden under vandet!

Das i en liggestol på stranden
Khao Lak byder på masser af skønne strande
Small Sandy Beach i Lam Ru nationalparken på Khao Lak
Sai Rung vandfaldet

Dag 6

Velkommen til Khao Sok Nationalpark!

Så skal du videre til Khao Sok nationalpark, som er den største – og efter vores mening også den flotteste – nationalpark i Sydthailand.

Her oplever du består af frodig jungle, dybe kløfter og enorme kalkstensklipper, der skyder op i landskabet. Du har måske lyst til at starte dit jungleeventyr med en sejltur i en kano? I et par timer glider du ned ad floden, mens du beundrer den smukke jungle og kigger og hører efter dyr. Resten af dagen kan du nyde på resortet, bade i floden eller gå en lille tur i området.

Søen med bjergene i baggrunden
Kæmpemæssige kalkstensbjerge
Frodig natur i Khao Sok
Sjove klippeformationer

Dag 7

På eventyr i den storslåede nationalpark

Under dit ophold på Anurak Community Lodge står de store naturoplevelser i kø! Husk at holde udkig efter aber og fugle inde på land, og tag et beundrende kig på de kæmpemæssige kalkstensbjerge, der tårner sig op rundt om søen.

Der er masser af muligheder for udflugter og aktiviteter i den imponerende nationalpark! Hvad siger du for eksempel til at deltage i et madlavningskursus, hvor du med friske ingredienser kan lære selv at tilberede velsmagende thai-mad? Du kan også snøre vandrestøvlerne og komme med ud på en vandretur i den frodige jungle. Her gælder det om at holde øjnene åbne, så du kan spotte dyrelivet og bare nyde de fantastiske omgivelser. Vil du gerne HELT tæt på dyrelivet, kan du komme med på besøg hos en pensioneret elefant. Han har tidligere arbejdet i turistindustrien, men nyder nu sit otium. Du kan deltage i fodringen og være med, når han får et forfriskende bad.

Dagene her vil kort sagt flyve afsted, men husk også bare at nyde de smukke omgivelser, du er landet i. 

Sejl i kano på floden
Smukkere omgivelser findes vist ikke?
Udforsk den frodige jungle
Nyd de storslåede omgivelser

Dag 8

Overnat i en flydende hytte

I dag skal du videre ind i junglen.

Du starter med en køretur, og derefter en times sejltur med longtail båd gennem det smukke landskab, før end du ankommer til Cheow søen sidst på formiddagen. Det er her, du skal sove i nat i en flydende bungalow!

Efter en dejlig frokost skal du ud på trekkingtur gennem junglen. Du vandrer gennem de skønne omgivelser med en kyndig guide og kan nyde, at du bogstavelig talt har naturen for dine fødder. Tilbage ved søen kan du slappe af i din bungalow, tage en svømmetur eller måske sejle ud med kajak.

Dag 9

Velkommen til vidunderlige Koh Phra Thong!

I dag ankommer du til den fantastiske ø, Koh Phra Thong! Her kan du glæde dig til masser af fred og ro, og det er lige stedet for dig, der gerne vil langt væk fra hverdagen. Her bor nemlig ikke meget mere end 300 mennesker, og der findes kun en vej på hele øen - hvis man da overhovedet kan kalde det en vej... 

Glæd dig til bare at nyde de smukke, naturlige omgivelser. Kilometerlange sandstrande er her masser af, og så kan du jo overveje, om du har lyst til også at udforske øens rå natur, der er meget ulig hvad du ser mange andre steder i Thailand.

Det flotte og anderledes landskab
Kilometerlange strande finder du mange af!

Dag 10 - dag 12

Oplev den uspolerede ø

Hvad skal dagen byde på i dag? Skal du dase på stranden, eller måske tage på en udflugt? 

Du kan tage ud at snorkle, prøve at sejle i kajak, eller måske kaste dig ud i at prøve et stand up paddle board? Til lands er øen noget for sig, for store dele af Koh Phra Thong er faktisk dækket af græssletter, der næsten ligner noget fra Afrika. Hold øjnene åbne og spejd efter forskellige fugle, små hjorte, slanger, aber, skældyr og mindre kattedyr. 

Og nyd så ellers bare, at du er kommet til et sted, hvor der ikke sker det helt store!

Dag 13

Velkommen til Bangkok!

I dag ankommer du til Bangkok.

Thailands hovedstad er en sand storby med menneskemylder og et væld af aktiviteter og oplevelser. Livet leves i gaderne. Gadekøkkener, boder med tøj, souvenirs og tropiske frugter pryder alle fortove, lige meget på hvilken tid af døgnet du bevæger dig ud. Og et velfungerende Skytrain system gør det nemt at komme rundt.

Ryst rejsestøvet af dig, og gå på opdagelse blandt Bangkoks mange muligheder.

Tempelture og Buddhafigurer
Besøg de mange templer i byen, Wat Arun, Golden Mountain, de 3 Buddhaer osv. C&C-kontoret i Bangkok tilbyder tempel-udflugter med en engelsktalende guide. Du kan også tage en tuk-tuk rundt i byen til de forskellige steder på egen hånd. Det smukkeste syn er nok det fantastiske Grand Palace med guldtag, templer og et væld af statuer og Buddha-figurer – det er et helt fantastisk syn. Men du skal gå klædt i lange ærmer og lange bukser, hvis du besøger templet, og du skal have lukkede sko på – det er et helligt sted. Du skal dog være opmærksom på, at man skal vise pas eller paskopi for at komme ind.

Markeder
Rundt omkring i Bangkok ligger en masse små boder, der åbner omkring middagstid. Her er altid mulighed for en god handel – et af de bedste steder at gå efter sådan en er på Prado Nam-markedet. Ellers kan du besøge Patpong, som er det berømte natmarked ved Sky Train-stationen Saladaeng. Hvis det er weekend, skal du naturligvis besøge det berømte weekendmarked Jatujak Market ved Sky Train-stationen Mochit. Der er mange, der mener, at dette er det sidste “rigtige” marked. Alt er til salg og alt er billigt, men kom tidligt på dagen – allerede kl. 11 er der alt for mange mennesker! Det Flydende Marked er også et must, når man er i Bangkok.

Shopping
Tag Sky Train til National Stadium (Siam Square) og besøg Mah Boon Krong (MBK), Discovery Centre eller det dyre, dyre Siam Paragon, hvor alle mærkevarerne er. I Siam Paragon er der mulighed for at afprøve VIP biografen (6. etage), hvor film ses i store lænestole med tæppe og puder, og evt. en lille cocktail? Siam Paragon byder også på Siam Ocean World, et mini Kattegatcenter, og bowling! Terminal 21 er også er et fedt sted at shoppe, og samtidig er det lidt af en oplevelse, for centeret er indrettet som en shoppingrejse jorden rundt. Shop tøj i Tokyo, eller sko og tasker i Istanbul, og hvad med en lille bid mad i San Francisco? Asiatique The Riverfront er et kæmpe shopping- og underholdningskompleks, der ligger nede ved flodbredden – faktisk i et område, som engang i tidernes morgen var ejet af det danske Østasiatiske Kompagni, der som det første handlede direkte mellem Danmark og Thailand. Du kan tænke på dette, mens du går rundt mellem de over 2.500 butikker eller spiser på en af de mange lækre restauranter.

Floden løber igennem byen
Glade byboer
Natmarkedet
Grand Palace ligger midt imellem moderne bygninger
Grand Palace
Der er altid god stemning på byens markeder

Dag 14 - dag 15

Storbyliv og menneskemylder

Brug tiden i Bangkok på alle de spændende oplevelser, som byen har at byde på. Her er noget for enhver smag!

Natteliv
Der er masser af sjove steder at besøge i Bangkok, inklusiv caféer, barer og gode restauranter. Det burde være ulovligt at besøge Bangkok uden at nyde en drink i State Towers udendørs Sky Bar på 63. etage. En Apple Martini med udsigt over Bangkok by Night er fantastisk! Men her kan du altså ikke komme i gamle, udtrådte klipklappere - du skal være velklædt. Du kan også tage til en anden Sky Bar på toppen af United Center Building, hvor der ikke er dresscode. Hvad med at besøge Cheap Charlie's bar, et af de mere bizarre steder i byen, hvor du sidder blandt alverdens tingeltangel. Syn Bars plastikstole og glasbar er også en sjov oplevelse. Du kan naturligvis også tage til kabaret, eller fornøje dig selv med et dinner cruise, inden festen fortsætter på Q Bar, Tapas eller Bed Supperclub. En dag bør du gå en tur ned ad den livlige Khao San Road, hvor der er hyggelige gadekøkkener og billige hoteller. Her har backpackere mødtes i årtier, og om aftenen lukker gaden for biltraffik, og barerne åbner.

Cykelture
Du kan tage på en guidet cykeltur i byens travle gader, hvor du kommer til at se spændende seværdigheder og smukke ruter, og du møder masser af venlige mennesker på din vej! Du får rigtig set byen på den her måde, for du cykler både ad små gader, langs kanalen og forbi hyggelige markeder, hvor folk handler ind til hverdagen. Du kan stoppe så tit, du vil, for at have lidt tid til at se dig omkring og tage et par billeder til fotoalbummet eller få små historier fra guiden. Nogle af cykelturene slutter med en hyggelig sejltur langs kanalen ud til frodigt landskab, forbi frugtplantager og typiske små Thai huse. Det er dejligt at færdes her uden byens trafik og travlhed, kun omringet af dejlig natur og små landsbyer, hvor folk høster deres produkter.

Usædvanlige udflugter
Du kan også tage på udflugt til områder af byen, hvor der normalt ikke kommer turister. Fx bydelen Bang Khun Thian i det sydlige Bangkok, hvor der er mulighed for at besøge en familie på floden og prøve at fiske efter muslinger. Eller bydelen Ban Bat, som er et af de få tilbageværende steder, hvor der fremstilles håndlavede almisseskåle til munkene. Området er også kendt for sine lækre desserter – og du kan prøve at både lave og spise dem!

Kvinde med frugtbåd på floden i Bangkok
Liv i gaderne
Chinatown
Pælehytter ud til floden
Templet med "reclining Buddha"
Den tilbagelænede Buddha

Dag 16

Afrejse fra Thailand
Så er det blevet tid til at pakke alle de gode oplevelser ned i kufferten, for i dag vender du igen næsen hjemad mod Danmark. Rigtig god tur!

Dag 17

Velkommen hjem
Hjemme i Danmark, hvorfra du kan se tilbage på denne tur med fantastiske minder, masser af billeder og et væld af oplevelser.

Hoteller på din rejse

Her er de hoteller, vi har valgt til dig i hver by på din rejse til Thailand. Vi har valgt hotellerne ud fra både pris, beliggenhed og charme, så du er sikker på at bo godt. Og husk, at vi har mange flere hoteller, du kan kigge på, hvis du har andre ønsker.

Disse hoteller er inkluderet i prisen. Mod et tillæg kan du vælge de hoteller, der er markeret med en orange “Upgrade”-cirkel.

Byer på din rejse

På denne rejse skal du bo i disse dejlige byer. Læs om hvert sted, der hver især byder på store oplevelser i Thailand!

Kort over rejsen

Her kan du se et kort over rejsen, så du kan du kan fornemme, hvor byerne ligger i forhold til hinanden.

Transport

Alle transporter på rejsen er inkluderet.

 • Fly Danmark-Phuket-Bangkok-Danmark.
 • Transporten mellem lufthavne, havne og hoteller foregår med bil/minibus.
 • Transporten til og fra Koh Phra Thong foregår med longtail-båd.   

Priser

Filtrer priser på periode:

Afrejse i følgende periode
Voksne
Børn u/12 år
Inkluderet
 • Fly Danmark-Phuket-Bangkok-Danmark
 • Alle transporter på rejsen.
 • 14 overnatninger: 13 med morgenmad og 1 med fuldpension på Cheow Lan Lake.
 • Tilskud til Rejsegarantifonden.
 • Prisen er baseret på 2 personer i delt dobbeltværelse.
Vis alt Vis mindre
Ikke inkluderet
 • Udgifter til vaccinationer, tests og dokumentationer, der er nødvendige for, at du kan gennemføre rejsen.
 • Evt. obligatorisk jule-/nytårsmiddag (som kan blive opkrævet op til 14 dage før afrejse).
 • Evt. afbestillingsforsikring.
 • Evt. rejseforsikring.
 • Evt. gebyr for individuel rejse, hvis du ønsker ændringer til rejseplanen (fra 190 kr. per person).
Vis alt Vis mindre