Vietnam

Den ene strand efter den anden

15 dages rejse fra
11.190,-

2 nætter Ho Chi Minh City, 5 nætter Mui Ne og 5 nætter Phu Quoc

I Ho Chi Minh City er der oplevelser nok til mange dage, så her bliver det intet problem, at få tiden til at gå! Gør et godt køb på det store marked Ben Thanh, lær mere om Vietnamkrigen og dens følger på War Remnants Museum og tag på dinnercruise på floden og nyd en lækker middag, mens du stille sejler forbi byens oplyste bygninger. Fra at være omgivet af knallerter og asfalt skal du nu omgives af blødt sand og høje palmetræer i Mui Ne. Den kilometerlange strand er meget populær blandt vandsportsudøvere, så drømmer du om at prøve at surfe, så er det her, du har chancen. Er du ikke til de vilde aktiviteter kan du i stedet besøge de smukke, røde sandbakker, og så kan du selvfølgelig også dase i solen med en forfriskende og farverig drink i hånden. Rejsens sidste stop er øen Phu Quoc, hvor du finder nogle af landets allerbedste strande. Her er et dejligt klima, fredfyldte bountystrande med palmer, flotte bjerge og masser af lækre fiskerestauranter, så her har du virkelig mulighed for bare at nyde tilværelsen. Skal der ske lidt kan du udforske øen på knallert og besøge landsbyer, vandfald og den kendte fiskesovsfabrik. 

Vi har tryghedsgaranti! Hos C&C Travel køber du en pakkerejse, og du er derfor garanteret at få dine penge retur, hvis Udenrigsministeriet fraråder din rejse. Vi tilbagebetaler pengene inden for syv dage. Læs mere her!

Rejsen i billeder

Rejser til Vietnam
Rejser til Vietnam
Thien Hau Templet
Slap af på de smukke bountystrande
Aftenstemning ved havnen
En af de skønne strande
Den dejlige strand
Sand, sand og atter sand
Kem Beach

Dag-til-dag

 1. Afrejse Danmark
 2. Ankomst Ho Chi Minh City
 3. Ho Chi Minh City
 4. Ho Chi Minh City - Mui Ne
 5. Mui Ne
 6. Mui Ne
 7. Mui Ne
 8. Mui Ne
 9. Mui Ne - Phu Quoc
 10. Phu Quoc
 11. Phu Quoc
 12. Phu Quoc
 13. Phu Quoc
 14. Phu Quoc
 15. Hjemkomst Danmark
Se detaljeret rejseplan
15 dages rejse fra
11.190,-
Ring eller skriv til Camilla

3176 4018
eva@cctravel.dk


Rejseplan

Her har du en detaljeret beskrivelse af, hvad du kan opleve på de forskellige dage på denne rejse. Sørg for at sætte dig godt til rette og find læsebrillerne frem!

Dag 1

Afrejse fra Danmark

Så blev det endelig dagen, hvor kursen sættes mod Vietnam.

Landets unikke kombination af historie, kulturelle byer og fantastiske naturscenerier skaber ramme for en rejse med masser af indhold! Læn dig tilbage og brug flyveturen til at gøre dig klar til de mange store oplevelser, der venter dig.

Dag 2

Velkommen til Ho Chi Minh City!

I dag ankommer du til Vietnams største by…

Tidligere hed denne by Saigon, men den blev i 1976 opkaldt efter præsident Ho Chi Minh. Mange kender dog stadig byen under dens gamle navn, og det er også det navn, de fleste lokale bruger om byen.

Ho Chi Minh City er den største by i Vietnam. Med et indbyggertal på over 8 millioner mennesker er dette en ren smeltedigel af mennesker fra alle landets regioner, der kommer hertil for at søge arbejde. Byen er økonomisk centrum i Vietnam, og den mest vestenprægede by i landet, men her er stadig masser af gode oplevelser. Læg mærke til alle de små og store, internationale coffeeshops, gadesælgere, der sælger alle mulige småting, og de mange små steder, hvor du kan købe pho – den populære nudelsuppe, der også gerne spises til morgenmad. Trafikken i Ho Chi Minh City, og i Vietnam generelt, kan være noget af en oplevelse. Når du går på gaden, vil du konstant høre dytten, bremser der hyler og knallerter der gasser op. Prøv at kigge efter, hvor mange der nogle gange sidder på en knallert. En hel familie med børn og hund er ikke unormalt – den gik nok ikke hjemme i Danmark!

Skal du over vejen i Vietnam (og det bliver du nok nødt til på et tidspunkt), skal du ikke vente på, at der bliver holdt tilbage for dig – så kommer du til at vente meget længe! Tricket er at gå roligt ud på vejen, og krydse den i samme, rolige tempo. Ikke noget med at stoppe op eller begynde at løbe – bare hold tempoet, så vil alle knallerterne køre uden om dig. Det lyder skørt, men kig efter hvad vietnameserne gør, og se for dig selv…

Ho Chi Minh Citys skyline
Ho Chi Minh City er en blanding af gammelt og nyt
Saigon Notre Dame Basilica midt i byen
Ho Chi Minhs havn
Madlavning på gaden
Glad mor og barn

Dag 3

Masser af oplevelser i Ho Chi Minh City

Du bør tage på en bytur i den travle storby!

De fleste landemærker i Ho Chi Minh City er bygninger fra den franske kolonitidsperiode. Se City Hall (officielt kaldet People’s Committee Hall), the Municipal Theatre, the Notre Dame Cathedral, the General Post Office og the History Museum som ligger ved Zoo og botanisk have. Var det ikke nok, kan du se den tidligere US Ambassade (hvorfra amerikanerne flygtede i 1975), Reunification Palace (tidligere Præsidentpalads, før 1975), War Remnants Hall (udstilling af billeder og ammunition, som blev brugt under Vietnamkrigen) og Ben Thanh Markedet, der er det største marked i Ho Chi Minh City.

Eller du kan besøge det travle Chinatown med det store marked, Binh Tay. Dette område var førhen en særskilt by, hvor de etniske kinesere boede, men nu er det en del af Ho Chi Minh City. Der er mange små, men også store butikker i dette område – nogle familier har åbnet butikker i deres egne hjem. Snus rundt blandt kinesiske medikamenter og lækre krydderier fra hele østen. Rundt om markedet er der flere gamle vietnamesiske pagoder og kinesiske templer.

Til aftensmad burde du tage ned og spise på en af de flydende seafood-restauranter på floden. Selvom det ikke er den bedste eller billigste mad, er det det flotteste sted – smukt og fredeligt. Hvis du er til sushi, så er Ho Chi Minh City stedet. Her ligger rigtig mange fantastiske sushi-restauranter og det er meget billigere end i Danmark! Tag tilbage på hotellet i en cyclo, og bed føreren om at tage den lange vej, for der er masser at se og opleve om aftenen i Ho Chi Minh City. Stop på en af de lokale cafeér på vejen og nyd en cappuccino at slutte dagen af på.

Tag også en tur ud af byen til de berømte, underjordiske Cu Chi-tunneller, som Viet Cong’erne brugte under krigen mod amerikanerne. Du kan endda komme ned i tunnellerne, hvis du tør – forhåbentligt har du ikke klaustrofobi. Tunnellerne er flere hundrede kilometer lange, og her levede mange mennesker i skjul, mens de kæmpede mod de meget bevæbnede amerikanere.

Rådhuset i Ho Chi Minh City
Postkontoret
Thien Hau Templet
Sælgere på cykel
Cu Chi tunnellerne
Marked

Dag 4

Velkommen til Mui Ne!

I dag går rejsen videre til skønne strande og høje palmetræer i Mui Ne.

Mui Ne er en lille kystby med en dejlig strand og mange små, hyggelige restauranter, hvor du billigt kan få lækre vietnamesiske retter. Her kan du hygge dig på stranden, tage ud og wind-surfe eller kigge beundrende på fiskerbådene, som lyser på ude i bugten om natten. Tidligt om morgenen vender bådene tilbage med nattens fangst til fiskemarkedet.

Udover strandene er den største seværdighed i området nok Po Sanu tårnene, som blev bygget tilbage i 700-tallets under Champa riget. De 3 tårne var del af et større tempelområde, og i dag udfører Champaerne hvert år forskellige ritualer her.

En anden stor seværdighed er de store, flotte sandklitter, der ligger lidt nord for Mui Ne. Klitterne er røde, gule, orange og hvide – og du kan komme ud og kælke i dem! Hvis du er til golf, findes en af Vietnams bedste golfbaner lidt ude for byen.

Glad fisker
De runde, traditionelle sivbåde
De mange både
En af de skønne strande

Dag 5 - dag 8

Nyd livet i Mui Ne

Nu er det tid til at udforske den kilometerlange strand.

Langs strandpromenaden ligger nogle hoteller, hvor du kan spise om aftenen, og her er rig mulighed for alskens vandsportsaktiviteter. Du skal selvfølgelig også ligge og dase i solen og nyde nogle fantastiske drinks i barerne med udsigt ud over vandet!

Du skal måske opleve de fantastiske, røde sandbjerge. Lav planerne allerede dagen før og få bestilt en tidlig morgentur, hvor du ser solen stå op over disse fantastiske røde bjerge af sand. Herefter kommer du tilbage til hotellet og kan spise din lækre morgenmad. Eller måske vil du hellere sove længe og så tage ud i sandbjergene senere på dagen.

I Danmark kælker man ned ad bjergene om vinteren, men her kan man altså kælke året rundt i det fine sand! Her er også hyggelige fiskerlandsbyer. Lidt uden for byen ligger også Fairy Spring – en lille kilde, som løber igennem en kløft af røde klippebjerge. Stå med fødderne i det lave vand – hvis der overhovedet er noget – og nyd synet af de forrevne klipper.

De smukke røde sandbjerge
Den flotte udsigt
Den dejlige strand
Sand, sand og atter sand

Dag 9

Velkommen til den skønne ø, Phu Quoc!

I dag skal du til en af de skønne øer, der hører til Vietnam – nemlig Phu Quoc.

Phu Quoc er den største ø i Vietnam, og den ligger i den thailandske bugt på grænsen mellem Vietnam og Cambodia. Her er nogle dejlige strande med turkisblåt vand og skønt klima, som har gjort øen til et populært turistmål. Du finder både fredfyldte bountystrande med palmer, flotte bjerge i baggrunden og rigtig mange strande med gang i den og med masser af lækre fiskerestauranter.

Flere og flere hoteller skyder op rundt omkring, og turismen vokser i høj fart – af samme grund er hovedvejen også ret påvirket af byggearbejde. Gadekøkkenerne og natmarkedet har skøn stemning og masser af liv, og der er selvfølgelig også barer og natklubber rundt omkring langs stranden. Urørt er her ikke længere, men her er stadig dejligt!

Dejlige Phu Quoc
Sejl rundt i Phu Quocs byer
Kem Beach
Peberplantage

Dag 10 - dag 13

Afslapning og aktiviteter på Phu Quoc

Så står den på afslapning, dykning, snorkling og alskens vandsportsaktiviteter.

Nogle af landets bedste strande finder du på den vestlige side af øen, som ligger beskyttet af det kinesiske hav. Du kan tage ud og udforske øen på scooter eller knallert og besøge øens landsbyer. Besøg Duong Dong havnebyen og de flotte vandfald Da Ban og Tranh. Der er også gode muligheder, hvis du er til snorkling, ud for øens sydlige kyst, hvor du finder An Thoi Island.

Øens bedste strande er Long Beach på den vestlige side af øen og Kem Beach på den højre side. Her kan du slappe af i sandet og nyde vandet og de mange restauranter.

Phu Quoc er også kendt for fremstillingen af den populære fiskesovs Nuoc mam, der siges at være verdens bedste!

Eller hvad med et besøg til Duong Dong havneby, Cau Castle (Dinh Cau), Hung Thanh Fiskesovsfabrik, Da Ban vandfald, Tranh vandfald, Long Beach (Bai Truong), Kem Beach (Bai Kem – dette menes at være den bedste strand på Phu Quoc), Ham Ninh fiskeby eller Sao Beach.

Både i bugten
Frugtbod
En af de dejlige, små strande
Das i en liggestol

Dag 14

Afrejse fra Vietnam
Så er det blevet tid til at pakke alle de gode oplevelser ned i kufferten, for i dag vender du igen næsen hjemad mod Danmark. Rigtig god tur!

Dag 15

Velkommen hjem
Hjemme i Danmark, hvorfra du kan se tilbage på denne tur med fantastiske minder, masser af billeder og et væld af oplevelser.

Hoteller på din rejse

Her er de hoteller, vi har valgt til dig i hver by på din rejse til Vietnam. Vi har valgt hotellerne ud fra både pris, beliggenhed og charme, så du er sikker på at bo godt. Og husk, at vi har mange flere hoteller, du kan kigge på, hvis du har andre ønsker.

Disse hoteller er inkluderet i prisen. Mod et tillæg kan du vælge de hoteller, der er markeret med en orange “Upgrade”-cirkel.

Byer på din rejse

På denne rejse skal du bo i disse dejlige byer. Læs om hvert sted, der hver især byder på store oplevelser i Vietnam!

Kort over rejsen

Her kan du se et kort over rejsen, så du kan du kan fornemme, hvor byerne ligger i forhold til hinanden.

Transport

Alle transporter på rejsen er inkluderet.

 • Fly Danmark-Ho Chi Minh City-Phu Quoc t/r.
 • Transporten mellem lufthavne, busstationer og hoteller foregår med privat bil/minibus.
 • Transporten mellem Ho Chi Minh City og Mui Ne foregår med offentlig bus og taxa.

Priser

Filtrer priser på periode:

Afrejse i følgende periode
Voksne
Børn u/12 år
Inkluderet
 • Fly Danmark-Ho Chi Minh City-Phu Quoc t/r.
 • Alle transporter på rejsen.
 • 12 overnatninger med morgenmad.
 • Tilskud til Rejsegarantifonden.
 • Prisen er baseret på 2 personer i delt dobbeltværelse.
Vis alt Vis mindre
Ikke inkluderet
 • Udgifter til vaccinationer, tests og dokumentationer, der er nødvendige for, at du kan gennemføre rejsen.
 • Evt. visum til indrejse til Vietnam (er påkrævet på rejser på over 15 dages varighed).
 • Evt. obligatorisk jule-/nytårsmiddag (som kan blive opkrævet op til 14 dage før afrejse).
 • Evt. afbestillingsforsikring.
 • Evt. rejseforsikring.
 • Evt. gebyr for individuel rejse, hvis du ønsker ændringer til rejseplanen (fra 190 kr. per person).
Vis alt Vis mindre