Costa Rica

Vores favorit rundrejse i Costa Rica

Favorit

12 dages rejse fra
17.890,-

Pris per person ved 2 voksne

2 nætter San Jose, 2 nætter Arenal, 2 nætter Monteverde og 4 nætter Manuel Antonio Nationalpark

#Rundrejser
#Natur
#Dyreliv
#Strand
#Aktiv
#Familie
#Bæredygtigt
#Favorit

I San Jose kan du besøge gode museer og nyde stemningen på de små caféer, inden du skal videre til den lille by La Fortuna, der ligger ved foden af den kegleformede vulkan, Arenal. Tag et dyp i nogle af de naturligt opvarmede kilder, eller besøg en af de mest berømte skywalks i Costa Rica, hvor du går på et system af stier, broer og hængebroer, så du oplever regnskoven fra alle vinkler.

Næste stop er det smukke, grønne Monteverde, hvor du kan se ildfluerne glimte mellem træerne på en nattetur i skoven. Det er også her noget af landets bedste zip-lining er, så nyd vinden i håret og den smukke udsigt over de krogede, mosbegroede træer.

Videre til Manuel Antonio, der byder på store naturoplevelser, selvom det er Costa Ricas mindste nationalpark. Nyd de skønne strande, eller tag på ture ind i regnskoven og kig efter aber, vaskebjørne, dovendyr, leguaner og farverige fugle.

Rejsen i billeder

Rejser til Costa Rica
Rejser til Costa Rica
Rejser til Costa Rica
Rejser til Costa Rica - Dovendyr
Rejser til Costa Rica
Rejser til Costa Rica
Rejser til Costa Rica
Rejser til Costa Rica - strand

Dag-til-dag

 1. Afrejse Danmark - Ankomst San Jose
 2. San Jose
 3. San Jose - Arenal
 4. Arenal
 5. Arenal - Monteverde
 6. Monteverde
 7. Monteverde - Manuel Antonio
 8. Manuel Antonio
 9. Manuel Antonio
 10. Manuel Antonio
 11. Manuel Antonio
 12. Ankomst Danmark
Se detaljeret rejseplan
12 dages rejse fra
17.890,-
Pris per person ved 2 voksne
Ring eller skriv til Camilla

3176 4018
eva@cctravel.dk


Rejseplan

Her har du en detaljeret beskrivelse af, hvad du kan opleve på de forskellige dage på denne rejse. Sørg for at sætte dig godt til rette og find læsebrillerne frem!

Dag 1

Velkommen til San Jose

I dag ankommer du til Costa Ricas hovedstad, San Jose, som ligger på et højdedrag midt i landet og har et dejlig mildt klima.

San José har en speciel arkitektur med en sjov blanding af mellemamerikansk og spansk byggestil. Byen byder på adskillige interessante seværdigheder og museer samt dejlige parker og farverige markeder, der bugner af friske råvarer og specialiteter. “Plaza de la Cultura” er byens kulturelle centrum og har en skøn stemning. Her er masser af caféer, små butikker, overfyldte boder og gadesælgere, der handler med indiansk tøj og tæpper.

Nyd aftenen med et godt måltid mad

Når du har indlogeret dig, kan du evt. tage ud på en restaurant – prøv nationalretten Gallo Pinto, som består af bønner, koriander og løg, serveret med ris. Selvom du måske synes, at det lyder som noget, man spiser til et aftensmåltid, bliver det faktisk også serveret som morgenmad mange steder.

San Jose
Nationalteateret
Folk foran nationalteateret
Dreng i San Jose
Liv i gaden
Folk i en af byens parker

Dag 2

Hyggelige San Jose og eftermiddagsbyrundtur

I dag skal du ud at opleve San José på byrundtur, men det er først til eftermiddag.

Om morgenen og formiddagen har du lidt tid til selv at udforske den lille hovedstad. Start evt. dagen med en god kop kaffe på hotellets restaurant, men sæt dig udenfor på verandaen, så du kan følge med i livet på gaden.

På byrundturen får du en smag på Costa Ricas rige kultur og historie, når du besøger museer og historiske steder. Du starter din byrundtur med en gåtur igennem den skønne La Sabana park, hvorefter du går mod det flotte National Theatre. Herfra fortsætter du til University of Costa Rica, højesteretten og andre interessante steder. Inden turen slutter, og du skal tilbage til dit hotel, besøger du kort en souvenirbutik, så du kan få dig et minde med hjem fra turen.

Slap af om aftenen med en drink eller et spil kort.

Byens katedral
En travl plads i San José
National Theatre
En af de smukke bygninger i San José

Dag 3

Velkommen til Arenal

I dag skal du så videre mod byen La Fortuna, der ligger ved vulkanen Arenal. Området heromkring er meget smukt – grøn og frodig regnskov omkranser den kegleformede vulkan, der rejser sig op af landskabet.

Naturen omkring Arenal-vulkanen

I området omkring vulkanen kan du tage på vandretur i lava-landskabet og den frodige natur. På grund af vulkanen, findes her flere naturligt opvarmede kilder. Når du synker ned i det varme vand, kan du mærke alle spændingerne forsvinde fra din krop – ren forkælelse! Mange af disse bade har også åbent om aftenen, og der er altså noget særligt over at sidde i det varme vand, og kigge op på stjernehimlen.

Adrenalinfyldte aktiviteter omkring Arenal

Costa Rica er også kendt for river rafting, og i dette område kan du prøve spændende ture, uanset om du er begynder eller øvet. For dig, der gerne vil tage det roligt, er der mulighed for at komme på en safari float, hvor du sejler igennem regnskoven i gummibåd, eller du kan opleve de smukke landskaber fra hesteryg.

Om aftenen tager du måske ind til La Fortuna, en lille, hyggelig by, hvor du på hovedgaden kan finde mange små, gode restauranter.

Rejser til Costa Rica
Rejser til Costa Rica
Arenal vulkanen
Arenals hængebroer
Rejser til Costa Rica

Dag 4

Arenals fantastiske hængebroer

Og hvad skal du så opleve, mens du er i Arenal?

Det er selvfølgelig vulkanen, der dominerer landskabet, men du bør også opleve regnskoven. Mange steder i regnskoven har du også et godt kig til den berømte vulkan.

Hængebroer i regnskoven – Arenal Hanging Bridges

Ud over at nyde synet af den imponerende vulkan, bør du helt sikkert opleve Arenal Hanging Bridges – en af de mest berømte skywalks i Costa Rica. På et over 250 hektar stort område, er der lavet stier, broer og hængebroer, så det er muligt at opleve regnskoven fra alle vinkler. Det er en oplevelse ud over det sædvanlige at kunne se ned på den grønne regnskov oppefra, mens vulkanen Arenal dukker op i baggrunden.

Tag en tur med guide og gå 4 km gennem det skønneste område, hvor du virkelig oplever den tætte, frodige regnskov. Overalt hører du lydende af tropiske fugle, vandfaldene, der risler, og insekterne, der synger. Guiderne vil fortælle dig om skoven, og de dyr, der lever i den. Måske ser du små vildsvin suse rundt nede i skovbunden og larmende brøleaber springe rundt i trætoppene.

Eller hvad med zipline?

Skal det være lidt vildere kan du tage en ziplinetur, for her findes en af landets længste, hvor du suser afsted med udsigt til vulkanen.

Rejser til Costa Rica
Den imponerende Arenal vulkan
Rejser til Costa Rica
Den grønne, frodige natur
Kvæg der trækker en vogn

Dag 5

Velkommen til Monteverde

Så går turen videre til det smukke Monteverde.

Det er ikke alle steder i Costa Rica, at vejene er ny-asfalterede, og vejene omkring Monteverde er mildest talt noget ujævne. Turen dertil kan derfor være lidt af en bumletur, men kig ud af vinduet og nyd den fantastiske udsigt.

Tag måske allerede samme aften på en twilight walk – en nattetur i skoven. Du får udleveret en lommelygte og går sammen med en naturguide ud i den mørke skov. Guiden vil fortælle om dyrelivet undervejs og udpege de dyr, han får øje på. Fuglene sidder højt oppe i trækronerne og sover, flagermusene suser rundt oppe i himlen og ildfluerne glimter som stjerner mellem træerne. De små kryb har travlt, så måske ser du også fugleedderkopper og skorpioner, og er du heldig, får du øje på et dovendyr. Pludselig lægger du mærke til alle de lyde, der er i skoven: Det pusler i skovbunden, uglerne tuder og vinden suser i palmebladene.

Vær opmærksom på, at der kan være koldt i området omkring Monteverde – om aftenen og natten kan temperaturen god komme ned omkring 8-10 grader. Husk derfor de lange underbukser og en god sweater…

Monteverdes jungle
Flod og landskaber i Monteverde
Sød pige i Monteverde
Tag på ridetur i naturen
Spot måske en kolibri
Bod på et marked i Monteverde

Dag 6

Tarzan i junglen?

Oppe i Monteverdes grønne tågeskov kan du prøve at zipline over de krogede, mosbegroede træer.

Du bliver udstyret med seler, hjelm, karabinhager og handsker og følges med en gruppe og nogle rangers op til en platform på et træ. Heroppe i højderne bliver du spændt fast på en stålwire, der er spændt ud mellem to træer, og så svæver du ellers gennem skoven og ender på en anden platform. Sådan bliver du igen og igen spændt fast på en stålwire og mærker vinden i ansigtet, mens du nyder udsigten over den fantastiske skov.

Turmuligheder i Monteverde

Hvis du ikke er til sus i trætoppene, kan du tage ind til et af de små rejsebureauer, der ligger i Santa Elena – de kan hjælpe dig med alt. Måske vil du en dag tage ind til orkidéhaven med over 400 forskellige orkidé-arter? Eller besøge Flagermus-junglen? Der arrangeres også udflugter til kaffe-farme, eller du kan tage på en ridetur – mon ikke området her vil være fantastisk at opleve på hesteryg?

Tågeskovene
Hængebro i junglen
Ziplining over træernes toppe
Et kig ud over trætoppene

Dag 7

Velkommen til Manuel Antonio

Nu skal du videre til det dejlige Manuel Antonio.

Manuel Antonio National Park er Costa Ricas mindste nationalpark, men dette til trods byder den på en fantastisk kombination af frodig regnskov med vandfald, lange sandstande og flotte koralrev. I parken bor der masser af dyr som rådyr, aber, vaskebjørne, næsebjørne, dovendyr, egern, for ikke at tale om de mange insekter, leguaner og fugle.

Tag på eventyr i regnskoven

Vil du udforske regnskoven, vil dygtige naturguider bringe dig gennem parken og fortælle om området og dyrelivet (pas på at du får en af de officielle guider, der står en del uofficielle på vejen hen til parken). Her er der mange dyr og grundet det høje besøgstal af turister i området, tager de menneskets tilstedeværelse ganske roligt. Det er derfor muligt at komme ganske tæt på dyrene.

Nationalparken har lange sandstrande
Dejlig strand
Måske ser du en abe i trætoppene
Smuk lagune i junglen
Rejser til Costa Rica
Rejser til Costa Rica

Dag 8 - dag 10

Manuel Antonios dejlige strand og natur

Du vil måske bare nyde livet på de skønne strande. Det er ikke ualmindeligt, at du møder aber, dovendyr og vaskebjørne på strandene – nogen siger faktisk, at der er flere aber end mennesker her. Du kan også tage ud på havet og fiske, dykke, surfe eller på skildpadde- eller delfinsafari, hvor du spejder efter vilde delfiner, der springer legesyge rundt i havet.

Naturen i centrum i Manuel Antonio

Regnskoven byder selvfølgelig på store oplevelser! Tag en tur igennem den berømte park, eller hvis du har fået nok af regnskoven og er meget frisk og eventyrlysten, skal du måske ud på en vild Waterfall rappeling, hvor du kommer ud på ca. 55 meters fald. Denne tur tager dig ud til et område, som de færreste turister får besøgt. Denne tur kræver ikke, at du har erfaring, og du kan godt tage børn med – dog skal din kondition være nogenlunde.

Måske skal du ud på en ATV – en 4-hjuls off roader, hvor du kører rundt i det skønne naturområde med vandfald, den tropiske regnskov og igennem de lokale byer.

Hvis du hellere vil være ved vandet, er der også her rig mulighed for at tage ud at dykke – eller måske har du lyst til at prøve et surferkursus?

Restaurant-anbefaling fra vores gæster

Vi har fået anbefalet en hyggelig restaurant af nogle af vores gæster, som skriver: “På vores tur til Costa Rica fandt vi en lille restaurant, som vi varmt kan anbefale. Den ligger i Manuel Antonio på vejen fra Hotel Playa Esperdilla til stranden og hedder Costa Linda. Først og fremmest er stemningen på Costa Linda fantastisk hyggelig, men du får også velsmagende mad til yderst rimelige priser. Du skal huske at benytte dig af, at der er gratis kaffe, og her benytter man krus, og ikke små espressokopper. Det er en klar fordel, når man en gang har smagt den ægte costaricanske kaffe”.

Strand og palmer i Manuel Antonio
Mennesker på den tropiske strand
Pelikaner over regnskoven
Et dovendyr dovner den i træet

Dag 11

Afrejse fra Costa Rica
Så er det blevet tid til at pakke alle de gode oplevelser ned i kufferten, for i dag vender du igen næsen hjemad mod Danmark. Rigtig god tur!

Dag 12

Velkommen hjem
Hjemme i Danmark, hvorfra du kan se tilbage på denne tur med fantastiske minder, masser af billeder og et væld af oplevelser.

Hoteller på din rejse

Her er de hoteller, vi har valgt til dig i hver by på din rejse til Costa Rica. Vi har valgt hotellerne ud fra både pris, beliggenhed og charme, så du er sikker på at bo godt.

Disse hoteller er inkluderet i prisen. På mange af vores rejser kan du mod et tillæg vælge de hoteller, der er markeret med en orange “Upgrade”-cirkel.

Byer på din rejse

På denne rejse skal du bo i disse dejlige byer. Læs om hvert sted, der hver især byder på store oplevelser i Costa Rica!

Kort over rejsen

Her kan du se et kort over rejsen, så du kan du kan fornemme, hvor byerne ligger i forhold til hinanden.

Transport

Alle transporter på rejsen er inkluderet.

 • Fly Danmark-San Jose t/r.
 • Alle transporter foregår med bil/minibus, bortset fra noget af vejen mellem Arenal og Monteverde, som foregår med båd.

Priser

Disse priser er pr. person baseret på to voksne i delt dobbeltværelse.

Afrejse i følgende periode
Pris per person ved 2 voksne
PRIS PER BARN UNDER 12 ÅR
 
Inkluderet
 • Fly Danmark - San Jose t/r.
 • Alle transporter på rejse.
 • 10 overnatninger med morgenmad.
 • Byrundtur i San José.
 • Tilskud til Rejsegarantifonden.
 • Prisen er baseret på 2 personer i delt dobbeltværelse.
 • Skræddersyet rejse med personlig rejsekonsulent - du kan ændre alt det, du vil i rejsen her.
 • Support inden rejsen.
 • Nødtelefon hvis der skulle opstå problemer under rejsen.
Ikke inkluderet
 • Lufthavnsafgift ved afrejse fra San Jose ca. 29 USD.
 • Udgifter til vaccinationer, tests og dokumentationer, der er nødvendige for, at du kan gennemføre rejsen.
 • Evt. obligatorisk julemiddag (25/12) og/eller nytårsmiddag (31/12).
 • Evt. afbestillingsforsikring.
 • Evt. rejseforsikring.
 • Evt. gebyr for individuel rejse hvis du ønsker ændringer til rejseplanen (fra 190 kr. per person).