Cuba

Hotel Dhawa

#Familie
#Fire forskellige restauranter
#Lige ud til smuk strand
#Masser af aktiviteter
#Rummelige værelser

Hotel Dhawa

Hotel Dhawa er et stort all inclusive-hotel, der ligger dejligt ud til stranden. Hotellet er ikke placeret på Cayo Santa Maria, men kun en kort køretur væk på Cayo Las Brujas, der er en af de andre smukke øer i området.

Dette er hotellet for dig, der godt kan lide, at der sker noget! Her er nemlig et stort udbud af aktiviteter og underholdning for både børn og voksne. Prøv vandaerobic, beachvolley, tennis, basketball, kajaksejlads, danseundervisning, forskelligt sejlsport og tag en svedetur i fitnesscenteret. Om aftenen er der også shows og optræden, som du kan fornøje dig med.

Du bor på rummelige værelser, der ikke har specielt meget personlighed, men som til gengæld har aircondition. Det er måske også begrænset, hvor meget tid, du kommer til at bruge på værelset – hotellet byder nemlig også på et stort poolområde med swim up-bar, en børnepool, en dejlig beachbar på stranden, fire forskellige restauranter, og både en snackbar og en bar, der har åbent 24 timer i døgnet.

Eftersom hotellet er i Cuba, skal du ikke blive overrasket, hvis det fx ikke er muligt at få udleveret et poolhåndklæde eller hvis der er lange køer i buffetrestauranten. Pak dit eget håndklæde i kufferten, væbn dig med tålmodighed (du er jo på ferie), og send et stort smil til det venlige personale, der gør alt for, at du føler dig velkommen under dit ophold.

Fitness
Køleskab
Tennis
Stort hotel
Børnepool
Minibar
Pool
Restaurant
Wifi mod betaling
4.2/5

Gæsters bedømmelse

Tripadvisor vurdering

Billeder

Hotel Dhawa
Spis på en af hotellets mange restauranter
Spis på en af hotellets mange restauranter
Spis på en af hotellets mange restauranter
Værelse
Værelse
Lobbyen
Slap af med en drink og lidt musik
Plask rundt i det store poolområde
Aftenstemning ved poolen