Argentina

Cordoba

Rejser til Cordoba

Cordoba er en storby, der ligger midt i Argentina. Det er faktisk Argentinas andenstørste by og har over en million indbyggere. Cordobas beboere er kendt for at være tilbagelænede og går op i at have det sjovt med bl.a. cuarteto-musik, racerbilskonkurrencer og gode drinks med Fernet Branca og Cola.

Cordoba er en dejlig blanding af gammelt og nyt. Når du her i byen, skal du helt sikkert opleve både jøderuinerne fra det 17. århundrede, se de moderne kunstgallerier og suge den særlige Cordoba-stemning til dig.

Byen er hjemstedet for landets ældste universitet, og det er da også en by, hvor der bor rigtig mange studerende, som er med til at gøre stemningen sjov og hip.

Der er masser af aktiviteter at kaste dig ud i – du kan fx tage en tur på hesteryg eller prøve at parasaile! Du kan også tage en udflugt til Los Molinos Reservoir, der ligger ca. 1 time væk fra byen. Her kan du komme ud i det fri og nyde et smukt søområde, til dels skabt af den store Los Molinos-dæmning.

Byen er afslappet, så du kan roligt tage en lang frokost, slappe af på pladserne med en is eller en kop kaffe og måske falde i snak med sidemanden.  

Billeder

Katedralen i Cordoba
Plaza San Martin
Gå på opdagelse i byens gader
Tag på udflugt til Los Molinos Reservoir

Dine ønsker:

Her ser du vores favoritter. Filtrér videre selv.

Fortæl os, hvad du ønsker, så finder vi det, der matcher!

Viser ud af

Hoteller i Cordoba

Flere hoteller i Cordoba