Argentina

Puerto Madryn

Gå tilbage

Rejser til Puerto Madryn

Puerto Madryn er en lille, hyggelig by, hvorfra du kan nyde hele det omkringliggende områdes utrolige skønhed.  Med vind i håret kan du opleve dette barske områdes utrolige dyreliv: pingviner, hvaler, søløver, sæler, søelefanter og spækhuggere kan du møde til vands, og til lands venter det næsten uberørte fuglereservat Isla De los Pájaros.

Byen bliver kaldt for Argentinas undervandshovedstad, og der findes flere “undervandsparker”, hvor skibe er blevet sænket med vilje, blot for at skabe gode dykkersteder.

Fantastiske grønne alger, fred og harmoni er bare nogle af de ord, som beskriver oplevelsen ved at være under vandet. Søanemoner forsvinder bare du rører ved dem, og fisk med skinnende farver kommer med langsomme bevægelser helt tæt på for at spise af din hånd.

Du kan også besøge havforskningscentret eller tage til Gaiman, den Galisiske koloni, hvor du kan drikke te eller spise deres traditionelle, lækre kager. Hvis du er interesseret i dinosaurer kan du tage til byen Trelew og besøge det spændende og vigtige palæontologiske museum i Sydamerika.

Den bedste årstid for et besøg til Puerto Madryn er fra september til december, hvor der er flest hvaler og pingviner. Husk at pakke solcreme, solbriller og vindjakke i kufferten. 

Billeder

1 ud af 6
Søløver
1 ud af 6
Puerto Madryn by
1 ud af 6
Du kan være heldig at se hvaler ud for byen
1 ud af 6
Pingviner i Puerto Madryn
1 ud af 6
Bugt med søløver
1 ud af 6
Strand i Puerto Madryn

Dine ønsker:

Her ser du vores favoritter. Filtrér videre selv.

Fortæl os, hvad du ønsker, så finder vi det, der matcher!

Viser ud af

Hoteller i Puerto Madryn

Flere hoteller i Puerto Madryn

Oplevelser