Gå tilbage

Rejser til Uyuni

Uyuni er i sig selv ikke en vanvittig interessant by. Der er nogle enkelte hoteller og restauranter i Uyuni, samt en togkirkegård lige uden for byen. Majoriteten tager dog hertil for at komme ud i verdens største saltørken. En tur gennem saltørkenen, er noget af det mest magiske i verden, hvor størstedelen af turen foregår i +3.000 m højde. Turen kan gøres som en rundtur til og fra Uyuni, men vi anbefaler, at du tager på en 3-dagestur til San Pedro i Chile.

På denne tur vil du komme forbi laguner i flere farver. Du vil se vicuñaer hoppe rundt og flamingoer i flok. Undergrunden er svovlholdig og der er naturlige varme bade undervejs, og mens du kører gennem golde ørkenlandskaber og vindblæste stenformationer, kan du se kondorer svæve rundt. Den største oplevelse er dog selve saltørkenen. Ørkenen er så stor, at der ikke er horisont og det er derfor muligt at tage sjove trickbilleder.

Det eneste, du skal være opmærksom på, er højderne, og at nætterne kan være meget kolde i disse luftlag. Så husk de lange underbukser og huen. Når du vågner op efter en kold nat vil naturen og dagens oplevelser dog være det hele værd!

Billeder

1 ud af 8
Rejser til Bolivia
1 ud af 8
Turister ved saltudvindings-øer
1 ud af 8
Uyuni saltslette
1 ud af 8
Rejser til Bolivia
1 ud af 8
Gamle huse tæt ved saltsletten
1 ud af 8
Uyuni-by
1 ud af 8
Rejser til Bolivia
1 ud af 8
Rejser til Bolivia

Dine ønsker:

Her ser du vores favoritter. Filtrér videre selv.

Fortæl os, hvad du ønsker, så finder vi det, der matcher!

Viser ud af