Rejser der gør en forskel

C&C Travel sælger rejser for at gøre en forskel i verden. Det er vores eksistensberettigelse. Vi vil gøre verden til et bedre sted ved at sende folk ud at rejse.

Der er mange dilemmaer på vejen ift. bæredygtighed, men vi gør vores bedste hver dag for at bidrage til en positiv forandring i verden. Det kan vi og vores gæster godt være stolte af. Helt konkret arbejder med fire af FNs verdensmål.

 

Bæredygtighed ud fra FN’s verdensmål

Vi har udvalgt fire af FN’s verdensmål. Det er de mål, hvor C&C har størst mulighed for at gøre en positiv forskel i verden. Vi kalder dem C&C’s verdensmål.

Bæredygtige rejser - Bæredygtigt rejsebureau - C&C Travel

 

  • Verdensmål 1 – Afskaf fattigdom

C&C Hjælpeprogrammer støtter projekter i de lande, hvor C&C Travel har gæster. Her vælger vi områder, hvor der er stort behov, og også gerne områder, hvor C&C Travel har gæster. Derved får vi mulighed for at støtte lokalsamfundet der, hvor C&C Travel arbejder og derved også mulighed for at følge op på projekterne.

C&C Hjælpeprogrammer udvælger projekter, der kan bekæmpe fattigdom ved at skabe forudsætninger for udvikling på lang sigt.

Vi giver nødhjælp i akutte situationer, hvis den har et langsigtet mål, fx til genopbygning af en skole. Vi støtter også miljøprojekter, såfremt de er kombineret med fattigdomsbekæmpelse fx plantning af mangrover, der både absorberer CO2, beskytter kysterne og tiltrækker fisk, som er en vigtig fødekilde for de lokale fiskere.

Læs meget mere om alle vores hjælpeprogrammer her.

 

  • Verdensmål 8 – Anstændige jobs og økonomisk vækst

I C&C Travel erkender vi, at turisme har både positive og negative konsekvenser. Vores mål er at styrke de positive og mindske de negative.

Vi tror på den positive indflydelse, rejser har. Ikke kun for de rejsende, også for de destinationer vores gæster besøger. Når vi planlægger rejser, har vi altid lokalområdet i tankerne. Vi vil sikre, at den positive indvirkning på menneskerne og lokalsamfundet er så stor som muligt. Vi tror, at nøglen kan findes i vores valg af hoteller, fordi de er en stor del af vores rejser. Hvis hotellerne er bæredygtige, involverer sig i lokalsamfundet og skaber jobs, vil det bidrage til økonomisk vækst i landet. Nu har vi sat ord på vores plan for, hvordan vi vil få bæredygtige hoteller på vores rejser.

Læs meget mere om vores fokus på anstændige jobs og økonomisk vækst her.

 

  • Verdensmål 13 – Klimaindsats

Fly udleder CO2 – det kan vi ikke komme uden om. Derfor tager vi ansvar!

De seneste år har vi selv, i samarbejde med vores lokale partnere, plantet 200.000 palme- og mangrovetræer i Filippinerne. Det, at vi selv planter træer og ikke køber CO2-kompensation, gør, at C&C Travel kompenserer for al den CO2, vi udleder på vores gæsters flyrejser. Og vi har selvfølgelig tænkt os at fortsætte med at plante træer! Vi planter 17 mangrover per rejsende, og det gør, at vi kompenserer for dobbelt så meget CO2, som vi udleder.

Læs meget mere om vores klimaindsats her.

 

  • Verdensmål 16 – Fred, retfærdighed og stærke institutioner

Hos C&C Travel sætter vi en ære i at skræddersy rejser, der skaber forståelse for forskellighed! Vi tror helt grundlæggende på, at det er godt at rejse ud og møde verden. Vi tror på, at når mennesker mødes, bidrager det til en større forståelse for forskellighed.

Det er vores vision, og vi implementerer den ved at skabe muligheder for, at mennesker mødes på vores rejser. Det kalder vi ”rejser med et menneskeligt ansigt”.

Læs mere om vores menneskelige ansigt her.

 

Vores bæredygtighedsafdeling

I C&C Travel har vi altid haft stor fokus på bæredygtighed! For at sikre den positive udvikling fremadrettet har vi en bæredygtighedsafdeling med to bæredygtighedsansvarlige. Charlotte og Morten skal i samarbejde med alle os andre i C&C Travel sikre, at vi fortsat følger stien og arbejder imod de fire udvalgte verdensmål.

C&C Travel - bæredygtigt rejsebureau    C&C Travel - bæredygtigt rejsebureau

Charlotte                             Morten
Bæredygtighedsansvarlig &     Produktchef for Latinamerika
administrativ koordinator        & bæredygtighedsansvarlig

C&C Travel - bæredygtigt rejsebureau
C&C Travel - bæredygtigt rejsebureau
C&C Travel - bæredygtigt rejsebureau
C&C Travel - bæredygtigt rejsebureau
C&C Travel - bæredygtigt rejsebureau
C&C Travel - bæredygtigt rejsebureau
C&C Travel - bæredygtigt rejsebureau
C&C Travel - bæredygtigt rejsebureau

Hvorfor rejse med os?