Rundrejse i Asien

Længere rundrejser i Asien

Asien er verdens største kontinent, og landene byder på vildt forskellige oplevelser. I Asien kan du finde moderne storbyer som Manila, Bangkok og Ho Chi Minh City Du kan rejse væk fra alfarvej og opleve noget af verdens mest urørte natur i lande som Thailand, Cambodia og Laos. Thailand, Malaysia, Filippinerne og Maldiverne har smukke bountystrande, hvis lige næsten ikke findes andre steder – mulighederne synes uendelige!

Vi kan godt forstå, hvis det er svært for dig at bestemme dig for, hvilket land i Asien du helst vil tilbringe din næste langtidsferie i. Mange tager på længere rundrejser i Asien i 2 eller 3 måneder. Sæt god tid af – nogle af de største oplevelser venter forude! Vi har nogle bud til gode rundrejser til dig her på siden!!

Et hav af muligheder

Når du skal på en lang rundrejse i Asien, er der et hav af kombinationsmuligheder. Uanset om du ønsker mange eller få oplevelser og destinationer på din rejse rundt i Asien, kan du sagtens få 2-3 måneder til at gå.

 

Flere lande eller ét land?

Alle Asiens lande er en oplevelse, og om du vil opleve ét land eller flere lande er helt op til dig! Skal du opleve et land helt til bunds på en flere måneder lang rundrejse, så er Thailand, Filippinerne eller Malaysia et rigtig godt bud!

En rundrejse i Thailand byder på store forskelle fra nord til syd. I nord møder du uturistede bjerglandskaber, floder og historie – alt sammen krydret med et hav af rismarker, og i syd står den på paradisøer og dejlige strandbyer. Herimellem finder du storslåede nationalparker, både dem med fantastiske klippebjerge og dem med vilde elefanter. Og så er der selvfølgelig altid Bangkok! Du kører aldrig træt i Thailand, nærmest uanset hvor længe du er her!

En rundrejse til Filippinernes mange øer byder også på meget forskellige oplevelser! Det er altså helt særligt, at et asiatisk land har et så stort spansk og katolsk præg med kolonitidskirker og byer i kolonistil. Byerne er også meget forskellige fra de bittesmå bjergbyer med stammefolk til de større byer og metropolen Manila! De små øer byder på snorkling og palmestrande, mens de større har jungle, vandfald, underjordiske floder og flotte landskaber.

Malaysia-rejser er måske mest kendt for orangutangerne i staten Borneo, men faktisk er landet meget forskelligartet, afhængigt af, hvor du befinder dig. Regnskov og natur kommer du ikke udenom, men vidste du, at landet også byder på temarker i bjergene og ældgamle urskove? Malaysias større byer er virkelig også spændende – Kuala Lumpur, Kuching, Melaka, George Town på Penang – alle kan de noget forskelligt. Og så har landet altså et hav af tropeøer, som alle er et besøg værd, men på forskellige årstider!

 

Rundrejse i Sydøstasien

Besøg måske det gamle Indokina på en spændende rundrejse. Her kan du kombinere Thailands strande med templer, rismarker og traditionelle landsbyer i Laos, Cambodia eller Vietnam. Vi anbefaler selvfølgelig, at du oplever alle fire lande! En god kombination går til Vietnams bølgende lysegrønne rismarker og farvestrålende lanterner, forbi Angkor Wat i Cambodia og ender på en af Thailands dejlige strande. På den måde oplever du det bedste af tre lande i Sydøstasien!

Thailand er i det hele taget et super land at kombinere med andre lande. Det ligger godt i forhold til de andre lande, flyruterne er nemme, og strandene er altid et besøg værd!

Nogle af Thailands øer ligger helt nede ved Malaysia, og derfor er det også oplagt at kombinere Malaysias natur og orangutanger med Thailands bountystrande. Vi anbefaler at kombinere Koh Lipe i Thailand med Langkawi i Malaysia.

 

Paradisstrande som endestation

Vi vil altid anbefale dig at slutte din rundrejse af med strand! Så får du en god afslutning på dine store oplevelser og kan rigtigt slappe af. Du kan selvfølgelig besøge flere strande undervejs.

Vores pakkerejser til Sri Lanka byder på kæmpestore oplevelser med natur, dyreliv, bjerge og smukke udsigter. Du kan nemt kombinere Sri Lanka med Maldiverne eller Dubai. Begge dele byder på helt andre oplevelser! Du mellemlander ofte i Dubai på vej til og fra Sri Lanka, og den kæmpemæssige storby er helt ekstrem og meget storby-agtig i forhold til de flotte naturoplevelser i Sri Lanka. Slut af med afslapning på ægte postkortmanér på Maldivernes smukke atoller, snorkling og koralrev. Læs om vores kombination af Sri Lanka og Maldiverne på vores blog!

 

Hvor længe skal du være afsted?

Vi elsker at rejse – og har du mulighed for det, er det skønt at rejse længe! En langtidsferie kan vare alt fra tre uger til halve og hele år. Det afhænger kun af, hvor lang tid du ønsker at være af sted.

2 eller 3 måneders rundrejse i Asien

Kan du ikke undvære Thailands dejlige bountystrande, er du blevet fanget af Vietnams charmerende historie, eller kan du slet ikke få nok af Filippinernes mange skønne øer? Det er en skam at stå på rejsens sidste dag og føle, at der var noget man ikke fik nok af.

Derfor kan du passende tage en 2 eller 3 måneders rundrejse. Så har du ekstra god tid til at nyde de steder, du simpelthen ikke kan få nok af, eller gå på jagt efter flere fantastiske oplevelser i det store kontinent, hvor det næste eventyr venter lige rundt om hjørnet. Med en 2 eller 3 måneders rundrejse får du også mere tid til at slappe af. Du kan opleve en hel masse uden at skulle stresse over tiden, men bare smække benene op i en hængekøje under en palme og nyde at du har god tid.

 

Transporter på rundrejsen?

Hos C&C Travel arrangerer vi pakkerejser, så vi sørger for dine transporter og hoteller på rundrejsen. Det gælder alt fra den lille tuctuc i bjergbyen til speedbåden mellem øerne – den del klarer vi. Derfor kan du trygt rejse rundt og tage til dig og lade os holde styr på det praktiske!

Hvorfor rejse med os?