Rundrejser i Asien

Rundrejser i Asien

Asien er verdens største kontinent og uden tvivl et af de mest varierede. I Asien kan du både opleve moderne og tempofyldte metropoler som Tokyo og Dubai, eller du kan rejse langt væk fra din travle hverdag og opleve fuldstændig uberørt og særpræget natur i lande som Thailand, Cambodia og Laos. Thailand, Malaysia, Filippinerne og Maldiverne har fantastiske paradisstrande, hvis lige næsten ikke kan opleves andre steder – mulighederne synes uendelige! Derfor kan det være svært at bestemme dig for, hvilket land i Asien du helst vil tilbringe din næste langtidsferie i.

Mange tager på længere rundrejser i Asien i 2 eller 3 måneder. Sæt god tid af – nogle af de største oplevelser venter forude!

Et hav af muligheder

Når du skal på en lang rundrejse i Asien, er der et hav af kombinationsmuligheder. Uanset om du ønsker mange eller få oplevelser og destinationer på din rejse rundt i Asien, kan du sagtens få 2-3 måneder til at gå.

Rundrejse i Sydøstasien

Besøg måske det gamle Indokina på en fascinerede rundrejse til Thailands strande og natur og templer i Laos, Cambodia eller Vietnam – eller måske endda alle tre lande? Kombinér Vietnams lanterner og rismarker med kultur og ruiner i Cambodia og smukke tropeøer i Thailand. På den måde kan du opleve det bedste af tre lande i Sydøstasien, lidt ekstra guldpagoder, smukke Buddha-monumenter og masser af gæstfrihed og glæde.

I det hele taget er Thailand et super land at kombinere med andre lande. Kombinér f.eks. Burma og Thailand og oplev guld, templer, rismarker og lokalt liv i Burma og slut af på en af Thailands mange skønne bountystrande. Burma har lange, brede strande, men vil du slutte af på en rigtig lækker strand, så er det altså Thailand, du skal til. På den måde kan du slutte din oplevelsesfyldte rundrejse af med manér og rigtig slappe af på de dejlige palmestrande. Da nogle af Thailands øer ligger helt nede ved Malaysia, og er det oplagt at kombinere Malaysias natur og orangutanger med Thailands bountystrande.

Slut af på paradisstrande

Vores pakkerejser til Sri Lanka kan kombineres med Dubai eller Maldiverne. Skal du fordøje dine mange dejlige oplevelser fra din rundrejse, så kan vi anbefale at slutte rejsen af på Maldivernes paradisstrande. En kombination af Sri Lanka og Maldiverne er den helt perfekte rejse! En rundrejse i Sri Lanka har store oplevelser hver eneste dag, og efter så mange indtryk kan det være rart med lidt afslapning. Maldivernes atoller midt ude i Det Indiske Ocean indbyder virkelig til afslapning på bountymanér. Du mellemlander ofte i Dubai på vej til og fra Sri Lanka, så hvorfor ikke opleve en af verdens mest fascinerende storbyer på rejsen? Maldiverne kan også krydres med et besøg i Indien, der byder på smukke byer, smagfuld mad og farvestrålende sarier

En anderledes kombination får du, hvis du kombinerer Japan og Filippinerne. På den måde oplever du Japans helt særlige kultur og traditioner og flotte palmestrande.

Hvor længe skal du være afsted?

Vi elsker at rejse – og har du mulighed for det, er det skønt at rejse længe! En langtidsferie kan vare alt fra tre uger til halve og hele år. Det afhænger kun af, hvor lang tid du ønsker at være af sted.

2 eller 3 måneders rundrejse i Asien

Kan du ikke undvære Thailands dejlige bountystrande, er du blevet fanget af Vietnams charmerende historie, eller kan du slet ikke få nok af Filippinernes mange skønne øer? Det er en skam at stå på rejsens sidste dag og føle, at der var noget man ikke fik nok af.

Derfor kan du passende tage en 2 eller 3 måneders rundrejse. Der har du ekstra god tid til at nyde de steder, du simpelthen ikke kan få nok af, eller gå på jagt efter flere fantastiske oplevelser i det store kontinent, hvor det næste eventyr venter lige rundt om hjørnet. Med en 2 eller 3 måneders rundrejse får du også mere tid til at slappe af. Du kan opleve en hel masse uden at skulle stresse over tiden, men bare smække benene op i en hængekøje under en palme, og nyde at du har god tid.

Her har du både mulighed for at rejse rundt i flere lande, men det kan også være du gerne vil se Thailand fra kyst til kyst og alt derimellem. Måske komme steder, hvor turisterne normalt ikke kigger forbi. Så er en 2 eller 3 måneders rundrejse en god mulighed for at få set hele Thailand og få kulturen helt ind under huden.

 

Hvor mange oplevelser vil du have undervejs?

At være langtidsferie i Asien, er ikke ensbetydende med man skal konstant skal være på farten, og rejse rundt på tværs af landende. Faktisk er mange steder i Asien oplagte til at tilbringe lang tid det samme sted

En af Thailands mest fantastiske øer

Et af stederne som er perfekt til et langtidsophold er Khao Lak i Thailand. Her er strandene så skønne, at de er svære at forlade igen. Samtidig er de lokale samt de ansatte på hoteller, så venlige og søde, at de får dig til at føle dig hjemme. Du kommer ikke til at kede dig, for der er en masse udflugtsmuligheder fra Khao Lak.

Nyd Balis brede strande i Sanur

Et andet sted der er ideelt for et langtidsophold er SanurBali. Sanur er med sine brede strande og rolige badevand, et oplagt sted at slå lejr, hvis du gerne vil opleve Bali. Her møder du en afslappet stemning, selvom der er turistet.

Charmerende byliv og strand i Vietnam

Vil du tilbringe lang tid samme sted i Vietnam, er Hoi An byen du burde overveje at slå lejr i. Den charmerende by har en helt unik stemning. Her bliver man ikke træt af at gå opdagelse i de mange historiske gader hvor både portugisiske, japanske og kinesiske søfarer har sat deres præg på byen. 3,5 kilometer fra byen finder du en dejlig lang og bred strand, og så er der rig mulighed for at tage med på en af de mange turbåde der sejler på Hoi An floden.

Koralrev i Sri Lanka

I Unawatuna i Sri Lanka er strandene så hyggelige og smukke, at man snildt kan få 2 eller 3 måneder til at gå der. Her er oplagt hvis du er glad for at dykke, da Unawantuna ligger i en bugt beskyttet af koralrev. De lokale er søde og skal nok få dig til at føle dig hjemme.

Fillipinernes magiske strande på Siquijor

Vil du på langtidsferie i Fillipinerne, er der mange øer man hurtigt kan blive forelsket i og have svært ved at forlade igen. En af dem er Siquijor, hvor du bliver mødt af de smukkeste omgivelser. Her er rig mulighed for at tage på udflugt til de mange små vandfald og grotter. Derudover får du også mulighed for at dykke og snorkle, både på Siquijor, men også på naboøerne.

Hvorfor rejse med os?