Sri Lanka

Arugam Bay

Gå tilbage

Rejser til Arugam Bay

Arugam Bay er en mindre fiskerlandsby på den sydlige østkyst, ca. 350 km fra Colombo. Her er en smuk og uspoleret tropisk kyst, en lagune omgivet af smuk natur, og inde i landet finder du jungle.

Byen er kendt for at have landets bedste surferstrand, som er iblandt top 50 i verden. I området har du også mulighed for at tage til Kumana Bird Sanctuary og Lahugala Sanctuary, som er nogle flotte vådområder med et rigt dyre- og fugleliv.

Sen eftermiddag og tidlig aften kan du være heldig at møde vilde elefanter, hjorte, vildsvin, krokodiller og mange andre dyr. Om sommeren kan du tage på kanotur i den flotte lagune eller arrangere fisketure med de lokale fiskere.

Der er også flere gamle buddhistiske og hinduistiske templer i området, som du kan lægge vejen forbi. Om morgenen kan du se fiskerne trække deres både op, og hvis du spørger, kan du måske få lov til at hjælpe med at bære den friskfangede fisk op til dens bestemmelsessted, som næsten med sikkerhed er en restaurant. Måske kan du med det samme bestille aftensmaden?

Sæson for windsurfing og mest fugleliv er i januar, februar og marts måned, hvor det samtidig regner meget. Sæson for surfing er bedst i juni, juli, august, september og oktober, hvor vejret til gengæld er godt.

Billeder

1 ud af 4
Rejser til Sri Lanka
1 ud af 4
Rejser til Sri Lanka
1 ud af 4
Arugam Bay
1 ud af 4
Arugam Bay

Hoteller i Arugam Bay

Flere hoteller i Arugam Bay

Oplevelser