Sri Lanka

Mirissa

Gå tilbage

Rejser til Mirissa

Mirissa ligger helt nede på Sri Lankas sydspids og er et dejligt sted for dig, der elsker smukke sandstrande. Du skal besøge Mirissa på din rundrejse i Sri Lanka, hvis du vil opleve hvaler. Det er nemlig stedET for hvalsafari.

Der er stadig relativt få turister her, for de fleste kommer kun for at tage på hvalsafari. Der sker derfor ikke så meget i byen, og du kan nyde roen, freden, palmerne og de dejlige strande.

Alle de små hoteller ligger lidt tilbagetrukket fra selve stranden, og det bidrager til den rolige og afslappede stemning, der hersker her. Mirissa ligger lige ud til det Indiske Ocean, hvor der lever masser af hvaler og delfiner, og du kan tage på en skøn sejltur ud på havet for at se nogle af de skønne havdyr (vi kan anbefale Raja and the Whales, som har gode etiske retningslinjer).

Byen er da også den største fiskerihavn på Sri Lankas sydkyst - her kan du se række på række af små, farvestrålende fiskerbåde lægge til med deres fangst af både sølvfarvede og røde fisk! Spørg fiskerne, hvad de hedder…

Et stykke uden for den lille by ligger Garanduwa søen, hvor bådene fanger ferskvands-rejer, og her har du mulighed for at komme med ud på en katamaransafari og se sjove dyr og planter.

Billeder

1 ud af 4
Stranden i Mirissa
1 ud af 4
Stranden i Mirissa
1 ud af 4
Stranden i Mirissa
1 ud af 4
Hold udkig efter hvaler!

Hoteller i Mirissa

Flere hoteller i Mirissa

Oplevelser