Thailand

Den bedste helårsrejse til Thailand

17 dages rejse fra
14.890,-

Pris per person ved 2 voksne

2 nætter Bangkok, 2 nætter Khao Yai Nationalpark, 3 nætter Bangkok og 7 nætter Koh Samet

#Natur
#Dyreliv
#Strand
#Rundrejser
#Storby
#Snorkling
#Familie
#Kultur

I Bangkok venter oplevelser nok til mange dage. Besøg de farverige markeder, shop løs i de gigantiske indkøbscentre, smag maden i gadekøkkenerne, besøg gyldne templer, og slut dagene af med en drink med udsigt over byen fra en Sky Bar.

Turen går videre til Khao Yai Nationalpark, der nok er den af Thailands parker, hvor der er størst chance for at opleve det vilde dyreliv. Du skal besøge smukke vandfald og imponerende grotter, opleve flotte udsigter over den grønne skov, på safariture og spejde efter gibbonaber, farvestrålende fugle og vilde elefanter.

Tilbage til Bangkok, hvor du har nogle dage til at opleve lidt af det, du ikke nåede i første omgang, og så sættes kursen videre mod Koh Samet - en skøn, thailandsk ø, når de er bedst! Her finder du små bugter, kridhvide strande og azurblåt hav. Udover at lade batterierne op på stranden, kan du leje en speedbåd og sejle hele øen rundt, du kan tage snorkelmasken på og opleve en verden af fine koraller, og så skal du selvfølgelig nyde godt af det store udbud af friskfangede fisk og skaldyr. Der er altså noget særligt over at spise en nyfanget, grillet fisk, mens du sidder med fødderne i sandet.

Rejsen i billeder

Floden løber igennem byen
Rejser til Thailand
Koh Samet
Den tilbagelænede Buddha
Det er altid sjovt at bygge sandslotte!
Rejser til Thailand
Rejser til Thailand
Natmarkedet oppefra

Dag-til-dag

 1. Afrejse Danmark
 2. Ankomst Bangkok
 3. Bangkok
 4. Bangkok - Khao Yai Nationalpark
 5. Khao Yai Nationalpark
 6. Khao Yai Nationalpark - Bangkok
 7. Bangkok
 8. Bangkok
 9. Bangkok - Koh Samet
 10. Koh Samet
 11. Koh Samet
 12. Koh Samet
 13. Koh Samet
 14. Koh Samet
 15. Koh Samet
 16. Koh Samet
 17. Hjemkomst Danmark
Se detaljeret rejseplan
17 dages rejse fra
14.890,-
Pris per person ved 2 voksne
Ring eller skriv til Camilla

3176 4018
eva@cctravel.dk


Rejseplan

Her har du en detaljeret beskrivelse af, hvad du kan opleve på de forskellige dage på denne rejse. Sørg for at sætte dig godt til rette og find læsebrillerne frem!

Dag 1

Afrejse fra Danmark

I dag starter din rejse mod Thailand – og har man sagt Thailand, kan man ikke komme uden om landets mange, paradisiske strande.

Thailand byder dog også på et spændende dyreliv, shopping på de gode markeder, kulturelle byer, gyldne Buddhaer og masser af muligheder for afslapning og action. Brug flyveturen på at komme i feriestemning, og glæd dig til at besøge det altid populære Thailand.

Dag 2

Velkommen til Bangkok!

I dag ankommer du til Bangkok.

Thailands hovedstad er en sand storby med menneskemylder og et væld af aktiviteter og oplevelser. Livet leves i gaderne. Gadekøkkener, boder med tøj, souvenirs og tropiske frugter pryder alle fortove, lige meget på hvilken tid af døgnet du bevæger dig ud. Og et velfungerende Skytrain system gør det nemt at komme rundt.

Ryst rejsestøvet af dig, og gå på opdagelse blandt Bangkoks mange muligheder.

Tempelture og Buddhafigurer
Besøg de mange templer i byen, Wat Arun, Golden Mountain, de 3 Buddhaer osv. C&C-kontoret i Bangkok tilbyder tempel-udflugter med en engelsktalende guide. Du kan også tage en tuk-tuk rundt i byen til de forskellige steder på egen hånd. Det smukkeste syn er nok det fantastiske Grand Palace med guldtag, templer og et væld af statuer og Buddha-figurer – det er et helt fantastisk syn. Men du skal gå klædt i lange ærmer og lange bukser, hvis du besøger templet, og du skal have lukkede sko på – det er et helligt sted. Du skal dog være opmærksom på, at man skal vise pas eller paskopi for at komme ind.

Markeder
Rundt omkring i Bangkok ligger en masse små boder, der åbner omkring middagstid. Her er altid mulighed for en god handel – et af de bedste steder at gå efter sådan en er på Prado Nam-markedet. Ellers kan du besøge Patpong, som er det berømte natmarked ved Sky Train-stationen Saladaeng. Hvis det er weekend, skal du naturligvis besøge det berømte weekendmarked Jatujak Market ved Sky Train-stationen Mochit. Der er mange, der mener, at dette er det sidste “rigtige” marked. Alt er til salg og alt er billigt, men kom tidligt på dagen – allerede kl. 11 er der alt for mange mennesker! Det Flydende Marked er også et must, når man er i Bangkok.

Shopping
Tag Sky Train til National Stadium (Siam Square) og besøg Mah Boon Krong (MBK), Discovery Centre eller det dyre, dyre Siam Paragon, hvor alle mærkevarerne er. I Siam Paragon er der mulighed for at afprøve VIP biografen (6. etage), hvor film ses i store lænestole med tæppe og puder, og evt. en lille cocktail? Siam Paragon byder også på Siam Ocean World, et mini Kattegatcenter, og bowling! Terminal 21 er også er et fedt sted at shoppe, og samtidig er det lidt af en oplevelse, for centeret er indrettet som en shoppingrejse jorden rundt. Shop tøj i Tokyo, eller sko og tasker i Istanbul, og hvad med en lille bid mad i San Francisco? Asiatique The Riverfront er et kæmpe shopping- og underholdningskompleks, der ligger nede ved flodbredden – faktisk i et område, som engang i tidernes morgen var ejet af det danske Østasiatiske Kompagni, der som det første handlede direkte mellem Danmark og Thailand. Du kan tænke på dette, mens du går rundt mellem de over 2.500 butikker eller spiser på en af de mange lækre restauranter.

Floden løber igennem byen
Glade byboer
Natmarkedet
Grand Palace ligger midt imellem moderne bygninger
Rejser til Thailand
Der er altid god stemning på byens markeder

Dag 3

Gå på opdagelse blandt Bangkoks mange seværdigheder

Brug tiden i Bangkok på alle de spændende oplevelser, som byen har at byde på. Her er noget for enhver smag!

Natteliv
Der er masser af sjove steder at besøge i Bangkok, inklusiv caféer, barer og gode restauranter. Det burde være ulovligt at besøge Bangkok uden at nyde en drink i State Towers udendørs Sky Bar på 63. etage. En Apple Martini med udsigt over Bangkok by Night er fantastisk! Men her kan du altså ikke komme i gamle, udtrådte klipklappere – du skal være velklædt. Du kan også tage til en anden Sky Bar på toppen af United Center Building, hvor der ikke er dresscode.

Hvad med at besøge Cheap Charlie’s bar, et af de mere bizarre steder i byen, hvor du sidder blandt alverdens tingeltangel. Syn Bars plastikstole og glasbar er også en sjov oplevelse. Du kan naturligvis også tage til kabaret, eller fornøje dig selv med et dinner cruise, inden festen fortsætter på Q Bar, Tapas eller Bed Supperclub. En dag bør du gå en tur ned ad den livlige Khao San Road, hvor der er hyggelige gadekøkkener og billige hoteller. Her har backpackere mødtes i årtier, og om aftenen lukker gaden for biltraffik, og barerne åbner.

Cykelture
Du kan tage på en guidet cykeltur i byens travle gader, hvor du kommer til at se spændende seværdigheder og smukke ruter, og du møder masser af venlige mennesker på din vej! Du får rigtig set byen på den her måde, for du cykler både ad små gader, langs kanalen og forbi hyggelige markeder, hvor folk handler ind til hverdagen. Du kan stoppe så tit, du vil, for at have lidt tid til at se dig omkring og tage et par billeder til fotoalbummet eller få små historier fra guiden. Nogle af cykelturene slutter med en hyggelig sejltur langs kanalen ud til frodigt landskab, forbi frugtplantager og typiske små Thai huse. Det er dejligt at færdes her uden byens trafik og travlhed, kun omringet af dejlig natur og små landsbyer, hvor folk høster deres produkter.

Kvinde med frugtbåd på floden i Bangkok
Liv i gaderne
Chinatown
Pælehytter ud til floden
Templet med "reclining Buddha"
Den tilbagelænede Buddha

Dag 4

Velkommen til Khao Yai Nationalpark - Thailands ældste nationalpark

I dag skal du videre til Khao Yai Nature Life Resort.

Efter indcheckning på resortet kan du slappe lidt af og ryste rejsen af dig. Om eftermiddagen begynder halvdagsturen med at besøge et buddhistisk huletempel, som bliver brugt af buddhistiske munke til meditation. Senere går turen til et meget smukt udkigspunkt, og derefter videre til flagermusehulen for at se millioner af flagermus flyve ud af hulen. Tilbage ved lodgen venter dig et dejligt thai-aftensmåltid.

Smukke Khao Yai
Elefanter i Khao Yai reservatet
Trekking igennem junglen
Haew Suwat vandfaldet
Disede bjerge i Khao Yai
Thailand er smilets land!

Dag 5

Udflugter i Khao Yai Nationalpark - vandreture, vandfald og bjerge

Denne dag skal du på Khao Yai Jungle Tour.

Du starter dagen med at tilbyde munkene morgenmad (dette er original thailandsk livsstil). Derefter er der morgenmad kl. 8.00, hvorefter du køres til nationalparken. Her vil du komme på vandreture gennem tør, stedsegrøn skov, hvor aber og næsehornsfugle ofte ses. Parken er nok den af Thailands parker, hvor der er størst chance for at opleve det thailandske dyre- og fugleliv. Når du går eller kører rundt, er det er ikke ualmindeligt at se elefanter, hjorte, gibbonaber, makakaber og mange smukke og farvestrålende fugle.

Bagefter skal du videre op til Haew Suwat vandfaldet, berømt fra filmen “The Beach”. Her får du serveret en dejlig, lokal frokost, og om eftermiddagen køres du op til det næsthøjeste bjerg i parken, hvor du kan slappe af og nyde den smukke udsigten. Senere er der natsafari, hvor du skal kigge efter vilde elefanter.

Inden du tager videre herfra i morgen kan du evt. gå en tur til markedet i Pak Chong. Tag derefter på opdagelse i en sandstenslabyrint med omkring 2.000 år gamle vægmalerier. På klipperne vokser figentræer, hvis rødder er koblet sammen med stenene og hundredvis af lianer hænger ned fra toppen. Herinde hører du kun fuglenes sang, egernes snakken og din egen stemme.

Den skønne natur
Elefanter på vejen i nationalparken
Thailand i marts
Det berømte Haew Suwat vandfald!

Dag 6

Tilbage til Bangkok
I dag går turen tilbage til Bangkok, hvor du skal bo på samme hotel, som sidst du var her. Du har nu muligheden for at se de ting, du ikke nåede at se i første omgang.

Dag 7 - dag 8

Bangkok - oplev noget af det, du ikke nåede sidst
Nu har du muligheden for at få set nogle af de ting, du ikke nåede i første omgang!

Dag 9

Velkommen til skønne Koh Samet

I dag ankommer du til Koh Samet – en skøn, thailandsk ø, når de er bedst!

På den lille ø finder du små bugte, kridhvide strande og azurblåt hav. Her er ikke så meget masseturisme, men til gengæld er øen et populært feriested blandt thaierne selv. Mange tager herud på weekendtur fra Bangkok. Faktisk er Koh Samet den ø i Thailand med allerflest solskinstimer.

Ban Phe er navnet på den lille havneby, hvorfra bådene til Koh Samet sejler. Øen har status af nationalpark, og du skal derfor betale nationalparkgebyr for at komme hertil. Vi vil forsøge at forudbetale for dig, men der kan nogle gange være bøvl med det. Hvis du selv bliver nødt til at lægge pengene ud, får du dem naturligvis refunderet, når du når frem til hotellet.

Koh Samet har været kendt som en sikker havn for sejlere siden det 13. århundrede og i det 19. århundrede gav øens fantastiske skønhed inspiration til et litterært mesterstykke af Thailands mest berømte, romantiske poet, Sunthorn Phu. Her på øen kan du vælge mellem alt fra camping på afsondrede, øde strande til bungalows med alle moderne bekvemmeligheder i mere beboede og livlige områder.

White Beach på Koh Samet
Havnen
Slap af med udsigt ud over vandet
Koh Samet set fra vandet
Det er altid sjovt at bygge sandslotte!
Dejlige Koh Samet

Dag 10 - dag 15

Koh Samet - nyd stranden og havet

Koh Samet byder på masser af aktiviteter, og vi har samlet lidt forslag til, hvad du kan lave, mens du er på øen:

Snorkling
Koh Samet og de omkringliggende bittesmå øer er omgivet af koralformationer på lavt vand. Området er derfor ideelt til snorkling. Scuba-dykkere vil dog ikke finde noget af større interesse.

Strandlivet og afslapning
Der er fantastiske strande på Koh Samet, og det er super godt, hvis du bare vil ligge på stranden og slappe af.

Vandsport
Koh Samet har masser af forskellige former for vandsport som sejlads, paragliding, vandski og fiskeri. De fleste af disse aktiviteter kan arrangeres fra hotellet. Du kan dog også aftale fisketure med en lokal fiskerbåd, der ofte gerne vil tjene en ekstra skilling.

Maden
Mad er ikke til at komme uden om, og på Koh Samet kan du få rigtig mange kæmperejer, blæksprutter, grøntsager osv. En grillet red snapper med løg, ingefær og kartofler er heller ikke helt dårligt! Prøv at besøge Ban Ploy Samed – den flydende restaurant. Gå ned til havnen og bliv sejlet ud til restauranten (ca.10 minutter). Her kan du nyde en virkelig romantisk middag til vands.

Øen rundt
Der er flere måder at komme øen rundt. Et af forslagene er at leje en 75 cc motorbike, og køre rundt til de spændende stedet (HUSK styrthjelmen!!!). Øen er ikke så stor, men det er alle tiders at køre rundt. Du kan også leje en speedbåd (evt. sammen med nogle andre) og sejle hele øen rundt. På vejen kommer du forbi 6-7 smukke bugter, hvor du kan spise friske fisk. Nogle af øens bugter er praktisk talt øde, hvis du kommer i lavsæsonen, så nyd freden. Det er balsam for sjælen, inden du skal hjem til stress og jag igen!

Nyd stranden
Bugt på Koh Samet
En sød dreng
Boldliv på stranden
Ildshow på stranden
En glad gruppe af mennesker!

Dag 16

Afrejse fra Thailand
Så er det blevet tid til at pakke alle de gode oplevelser ned i kufferten, for i dag vender du igen næsen hjemad mod Danmark. Rigtig god tur!

Dag 17

Velkommen hjem
Hjemme i Danmark, hvorfra du kan se tilbage på denne tur med fantastiske minder, masser af billeder og et væld af oplevelser.

Hoteller på din rejse

Her er de hoteller, vi har valgt til dig i hver by på din rejse til Thailand. Vi har valgt hotellerne ud fra både pris, beliggenhed og charme, så du er sikker på at bo godt.

Disse hoteller er inkluderet i prisen. På mange af vores rejser kan du mod et tillæg vælge de hoteller, der er markeret med en orange “Upgrade”-cirkel.

Byer på din rejse

På denne rejse skal du bo i disse dejlige byer. Læs om hvert sted, der hver især byder på store oplevelser i Thailand!

Kort over rejsen

Her kan du se et kort over rejsen, så du kan du kan fornemme, hvor byerne ligger i forhold til hinanden.

Transport

Alle transporter på rejsen er inkluderet.

 • Fly København-Bangkok t/r.
 • Transporten mellem lufthavn, havne og hoteller, samt transporten mellem mellem Bangkok og Khao Yai Nationalpark foregår med privat bil/minibus.
 • Transporten til og fra Koh Samet foregår med speedbåd

Priser

Disse priser er pr. person baseret på to voksne i delt dobbeltværelse.

Afrejse i følgende periode
Pris per person ved 2 voksne
PRIS PER BARN UNDER 12 ÅR
 
Inkluderet
 • Fly København-Bangkok t/r.
 • Alle transporter på rejsen.
 • 14 overnatninger: 12 med morgenmad og 2 med helpension.
 • Flere udflugter i Khao Yai Nationalpark. Bl.a. besøg til smukke vandfald og imponerende grotter, og safariture hvor du spejder efter aber og farverige fugle.
 • Tilskud til Rejsegarantifonden.
 • Prisen er baseret på 2 personer i delt dobbeltværelse.
 • Skræddersyet rejse med personlig rejsekonsulent - du kan ændre alt det, du vil i rejsen her.
 • Support inden rejsen.
 • Nødtelefon hvis der skulle opstå problemer under rejsen.
Ikke inkluderet
 • Udgifter til vaccinationer, tests og dokumentationer, der er nødvendige for, at du kan gennemføre rejsen.
 • Evt. obligatorisk jule-/nytårsmiddag (som kan blive opkrævet op til 14 dage før afrejse).
 • Evt. afbestillingsforsikring.
 • Evt. rejseforsikring.
 • Evt. gebyr for individuel rejse, hvis du ønsker ændringer til rejseplanen (fra 190 kr. per person).