Romantiske rejser

Tag på en romantisk rejse uden børn!

Vil du på en romantisk ferie uden børnene? Sådan en rigtig kærlighedsferie, hvor der er tid til at nyde hinandens selskab, kigge hinanden i øjnene og dele nogle skønne nye oplevelser? Eller prøver du at finde ud af, hvor bryllupsrejsen skal gå hen? 

Vi ved, hvor din romantiske ferie skal gå hen, og vi har her udvalgt de mest romantiske rejser, vi kunne forestille os! Og det er uanset, om I bare vil gå hånd i hånd på stranden, nyde solnedgangen fra en båd, bo på smukke resorts langt ude i junglen, opleve femstjernede hoteller eller bare være alene oppe i bjergene uden nogen forstyrrelser. Det her er rejser for par, der gerne vil rejse i kærlighedens tegn. 

Din helt egen ø! 

Hvad er mere romantisk end at bo på jeres helt egen ø? Det har I mulighed for på NoaNoa Island i Filippinerne! Her kan I bare at være jer, nyde de fantastisk smukke omgivelser og bare være sammen uden forstyrrelser. NoaNoa Island er en lillebitte privat ø i Tay Tay-bugten. Her er kun ét resort og nærmest ingen andre mennesker i miles omkreds. Det er en lille paradisø med den fineste hvide sandstrand omgivet af helt krystalklart vand. Fire meter fra stranden og hele vejen rundt om øen kan I snorkle blandt farvestrålende koraller og fisk. Og ellers kan I bare dase i en hængekøje mellem palmerne, og nyde udsigten ud over det fantastiske vand og de omkringliggende småøer. Bliver det mere romantisk? 

Romantisk ferie til øparadiser 

Maldivernes smukke atoller indbyder virkelig til romantik. Du på en palmeø midt ude i Stillehavet, og I kan nyde solnedgangen med en sundowner-cocktail, spise lækker mad på resortets restauranter, og virkelig udleve indbegrebet af en paradisferie. Se delfiner, der hopper i vandoverfladen, tag på snorkeltur med rokker og havskildpadder, og slap af i en solstol på stranden eller ved poolen. 

Der er en grund til, at folk rejser til Seychellerne for at blive gift! De små, naturskønne øer er virkelig en smuk baggrundskulisse til et bryllup. Her er kridhvide sandstrande, palmer i massevis og kæmpestore landskildpadder, der trasker rundt overalt. Lækre drinks, flotte udsigter, natur og paradisstrande er bare grundstenen til en romantisk ferie. Tag på et øhop med alle tre øer for at få hele oplevelsen med! 

Filippinerne og Thailand har også tropeøer, der er perfekte at opleve med sin eneste ene. Og budgettet er lidt et andet end Maldiverne og Seychellerne. De kridhvide palmestrande indbyder til lange slentreture i vandkanten, og du kan også få store oplevelser i naturen og byerne. Spis lækker mad på restauranter med havudsigt, få massage på stranden til lyden af de blide bølger og bo rigtig godt på hyggelige resorts. 

Verdens mest romantiske byer

Der findes mange smukke og spændende byer rundt omkring i verden, og vi kender de mest romantiske af dem! Her har I vores favoritter. 

Romantisk rejse til Italien 

Rigtig mange tager på romantisk ferie til Italien, fordi landet bare har den der ”bella notte”-stemning med gademusik, utroligt smukke, gamle byer og en fantastisk stemning. I Venedig står den på romantik og legender i den berømte, gamle by. Her kan I sidde side om side i en gondol og flyde gennem kanalerne, der går igennem hele byen som et net af vandveje. Byen oser af charme – ikke mindst fra Markuspladsen, Sukkenes Bro og ved de storslåede bygningsværker. 

Italien har endnu en by på listen! Firenze oser af romantik – byen bugner af kunst og kultur med et væld af kirker og pladser, smukke statuer, springvand og fontæner, der vidner om en svunden tid. Gennem byen løber floden, og gamle broer fører jer over på den anden side. Mest romantisk og kendt er nok Ponte Vecchio, der blev bygget i 1345. 

Lanterner og sejlture i Hoi An 

Hoi An er uden tvivl Vietnams mest hyggelige by, og en af verdens mest romantiske! Den rummer mange historier og legender i de kringlede gader med gamle og velbevarede huse. Den bliver lyst op om aftenen af farvestrålende lanterner, der hænger som lygter over jeres hoveder, og ud til floden er der liv ved restauranterne og på de mange både.  

Colombias mest romantiske by 

I den historiske by Cartagena i Colombia er det fortovscafeer, farvestrålende huse og hestetrukne kareter, der pryder bybilledet. Cartagena er virkelig en smuk og eventyrlig by fuld af romantik, stemning og farver. Det er betagende at gå rundt i de farvestrålende gader og se den gamle bydel, der i bogstavelig forstand blomstrer! Nyd stemningen om aftenen på Holy Trinity-pladsen, og få den flotteste udsigt ud over byen fra La Popa-bakken. 

Japan for to 

Kyoto er Japans kulturelle hovedstad og kendt som ”landets hjerte”. Her finder I romantik og legender, stemningsfulde gader, idylliske guldpavillioner og blomstrende kirsebærtræer om foråret, eller blodrøde efterårslandskaber om efteråret. De smukke parker, pavilloner og japanske haver er perfekte at nyde sammen med sin partner.  

Romantisk parferie i Grækenland  

Santorini kender du sikkert fra postkortene med de smukke, hvidkalkede huse og blå kupler på tagene! Det er virkelig en ø, som er indbegrebet af Grækenland! Øen er en del af Kykladerne, hvor denne stil med hvide huse og blå skodder er gennemgående, og det oser af stemning og romantik. Santorini har også kilometervis af lange vulkanstrande, fantastiske solnedgange og fortryllende udsigter, hvor I bare kan stå og fortabe jer og nyde hinandens selskab.  

Grækenlands mange hyggelige strandbyer kan dog godt konkurrere med Santorini – Mykonos, ParosSifnos, Serifos, Milos – de er alle idylliske og stemningsfulde! 

Romantiske oplevelser i Indien 

Udaipur er måske Indiens hyggeligste og smukkeste by – og efter vores mening en af verdens mest romantiske byer! Den har særprægede templer, et slot der ligner noget fra 1001 nats eventyr, et palads i midten af en sø, små og spændende gyder med den ene lille, smukke forretning efter den anden. Du kan nyde at gå rundt i byen med din eneste ene – og måske skal I tage videre til Sydindien, og bo sammen på en husbåd bare jer to flydende rundt på Keralas backwaters. 

Langt fra alting 

Og så er der de der rejser, hvor du og din udkårne bare tager væk fra det hele! Helt ud i junglen – eller op i bjergene – hvor I bare kan være jer selv.  

Ud i Amazonas 

I Amazonas kan I bo på en båd eller et lodge dybt inde i junglen og opleve Amazonfloden i tosomhed. Vågn op til lyden af junglens dyr, og tag på spændende udflugter hver dag i den dybe regnskov. Her kan I sammen opleve farvestrålende papegøjer, drillesyge aber og sløve dovendyr. I kan møde regnskovens beboere på et besøg til landsbyerne, og I kan se noget af verdens mest alsidige og frodige natur. 

Solopgangen over Machu Picchu 

Omgivet af dybgrønne bjergtinder, forrevne klipper og skyer ligger Machu Picchu som et fortidsminde! En romantisk rejse bliver kun endnu mere romantisk, når I sammen ser solens stråler stige op over de gamle ruiner. I er højt oppe omgivet af skyer og langt væk fra dagligdagen derhjemme – så mere romantisk bliver det næsten ikke. 

Vineventyr i Argentina og Chile 

Nyd et godt glas vin med udsigt til de sneklædte Andesbjergene i skæret for lejrbålet. Lyder det som noget for jer? Så skal I måske have en overnatning på en vingård i Argentina. Især området omkring Mendoza er kendt for den smukke natur med vinmarker og røde klippebjerge i en smuk kulisse af Andesbjergene. Samtidig kan du spise lækre, røde bøffer, drikke vingårdens lokale vin og se de argentinske gauchoer ride rundt på deres heste. 

Dine ønsker:

Her ser du vores favoritter. Filtrér videre selv.

Fortæl os, hvad du ønsker, så finder vi det, der matcher!

Viser ud af