Det er bare lidt lækrere at bo på luksushoteller, når man er på ferie! Lækre infinity-pools med udsigt ud over strand eller bjerge, smukke omgivelser og dejlige spabehandlinger gør virkelig en til et bedre menneske!

Vi arrangerer din rejse med businessclass eller førsteklasse på flyet, de bedste trasnporter undervejs og selvfølgelig nogle virkelig lækre hoteller! Vi kan også sagtens arrangere din rejse med nogle af elementerne.

Når vi taler om luksusrejser, så mener vi ikke to uger på et stort all inclusivehotel på stranden. Vi arrangerer hovedsageligt rundrejser – og det gør vi med større og større fokus på at bo luksuriøst undervejs. Du kan også sagtens tage på luksus strandferie, øhop med lækre hoteller eller noget helt tredje! Vi kender de allerlækreste resorts på vores destinationer, og vi vil med glæde vise dig dem. Vi kan skræddersy luksusrejser til hele verden, så ring endelig til os, hvis du ikke finder det, du søger på siden her.

Vi får flere og flere luksusresorts på vores rejser, og her er fem rejser, der er perfekt til dem, der søger lige lidt lækrere resorts end gennemsnittet!

Top 5 luksusrejser

De bedste luksusresorts

For os er luksus mange ting! Det kan være et 5-stjernet boutiqueresort i bjergene med udsigt ud over skyer og dale, eller det kan være et lækkert resort under palmerne ud til flotte, brede sandstrande. Én ting er sikkert: faciliteterne er i orden! Her kan du forvente smukke pools, lækker indretning, hvor der er kræset for detaljerne, og god service!

Vi har både nye, moderne luksushoteller og lækre, autentiske luksusresorts med bambus og palmebladstag som gennemgående stil.

Vi inkluderer også både 4- og 5-stjernede hoteller i vores definition af luksus – for for os er det vigtigste, at oplevelsen er luksuriøs! Det kan sagtens være luksuriøst at glampere i et lækkert glampingtelt, så længe faciliteterne er lækre, og du bare kan slappe af.

Leder du efter rejser, der er mere i den romantiske boldgade, men ikke nødvendigvis i luksusgenren, så kig på vores romantiske rejser.

Ferie på din helt egen ø?

Intet skriger mere luksus end at bo på sin helt egen ø!

Det kan du på NoaNoa Island i Filippinerne, hvor der kun ligger ét resort omgivet af fine, hvide sandstrande og krystalklart turkisblåt vand. Smukkere bliver det nærmest ikke. Her er kun seks villaer, så du deler højst øen med fem andre par, og omgivelserne er bare lækre med palmebladstag og smukke detaljer overalt. Fra altanen har du fænomenal udsigt ud over vandet.

Luksus på Maldiverne

Maldiverne er virkelig kendt for deres paradisøer, og hvad er mere luksuriøst end en ferie på et lækkert resort midt ude i Stillehavet? Der er kun ét resort på hver ø, strandene er kridhvide, palmerne svajer i vinden, og vandet har en nærmest surrealistisk turkis farve! Resorterne er selvfølgelig meget forskellige, men du kan nærmest altid bo i en lækker water villa på pæle i det klare vand, så du bor i førsteparket til havet!

6 favoritter i Maldiverne

De bedste luksushoteller i Thailand

De bedste luksushoteller i Sri Lanka

Andre gode luksushoteller

C&C skræddersyr din luksusrejse

Alle vores rejser er bare forslag til, hvordan en rejse kan se ud – vi skræddersyr altid din rejse, så den passer lige præcis dig!

Du kan nemt vælge, hvilke hoteller, der falder i din smag, hvor længe du vil være hvert sted, og hvilke oplevelser, du vil have undervejs. Du kan også vælge luksusresorts på en del af rejsen og helt almindelige hoteller på noget af rejsen – det er helt op til dig. Vi er eksperter i vores lande, og vi giver tips og deler ud af vores viden, når du ringer til os.

Lad C&C Travel skræddersy dit næste luksuseventyr!

Hvorfor rejse med os?