Ecuador

Oplev Galapagos på budget

11 dages rejse fra
21.990,-

Pris per person ved 2 voksne

3 nætter Quito, 3 nætter Puerto Ayora (Isla Santa Cruz, Galapagos) og 3 nætter Isla San Cristobal (Galapagos)

#Storslået
#Dyreliv
#Rundrejser
#Snorkling
#Natur
#Storby
#Aktiv
#Øhop
#Kultur
#Byliv

Rejsen starter i storbyen Quito, hvis beliggenhed er svær at konkurrere med. Omgivet af bjergtoppe og med et dejligt klima byder byen på en unik kombination af indiansk og europæisk kunst og arkitektur fra flere tidsaldre. Her skal du på en dagsudflugt til La Mitad del Mundo, bedre kendt som ækvator, hvor du kan stå med en fod på den nordlige halvkugle og en fod på den sydlige. Derudover får du også en byrundtur i smukke Quito oven i hatten.

Store oplevelser venter også på Galapagos, hvor du starter i Puerto Ayora som ligger på Isla Santa Cruz. Rejser til Galapagos byder på smuk natur og sjældne dyr. Besøg Charles Darwin forskningscentret eller tag på vandreture, rideture eller cykelture i den helt unikke natur, mens du spejder efter store landskildpadder, leguaner, søløver og sjove fugle.

Fra Isla Santa Cruz skal du sejle til Isla San Cristobal, hvor Galapagos-eventyret forsætter. Du kan snorkle med hajer ved Kicker Rock, dase med søløver på La Loberia stranden eller bare nyde livet på Mann Beach.

Rejsen i billeder

Smukke Galapagos
Rejser til Ecuador
Udsigt ud over byen og El Panecillo
Blåfodet sule
Rejser til Ecuador
Rejser til Ecuador - Farverige bygninger i Quito
Rejser til Ecuador
Rejser til Ecuador
Ikke et dårligt sted at dase?

Dag-til-dag

 1. Afrejse Danmark - ankomst Quito
 2. Quito
 3. Quito
 4. Quito - Puerto Ayora
 5. Puerto Ayora
 6. Puerto Ayora
 7. Puerto Ayora - Isla San Cristobal
 8. Isla San Cristobal
 9. Isla San Cristobal
 10. Isla San Cristobal
 11. Hjemkomst Danmark
Se detaljeret rejseplan
11 dages rejse fra
21.990,-
Pris per person ved 2 voksne
Ring eller skriv til Camilla

3176 4018
eva@cctravel.dk


Rejseplan

Her har du en detaljeret beskrivelse af, hvad du kan opleve på de forskellige dage på denne rejse. Sørg for at sætte dig godt til rette og find læsebrillerne frem!

Dag 1

Velkommen til Quito!

I dag bliver du budt velkommen til Quito.

Den smukke hovedstad Quito har en beliggenhed, der er svær at konkurrere med. I næsten 3 kilometers højde og omgivet af bjergtoppe, har Quito et dejligt, forfriskende klima og byder på mange både historiske og moderne seværdigheder. Faktisk er det verdens højest liggende hovedstad. I 1978 kom byen på UNESCOs verdensarvsliste, hvilket du sagtens vil kunne forstå, når du ser byens unikke kombination af europæisk kunst og arkitektur fra flere tidsaldre.

I den gamle bydel ‘El Centro’ kan du slentre rundt og mærke fortiden mellem de hvidkalkede bygninger og kirkerne fra den spanske kolonitid. En vandretur rundt i de gamle gader kan tage lang tid, for pladser, palæer, kirker, statuer og andre historiske bygninger kæmper om din opmærksomhed. Helt essentielt er det, at du ser San Francisco Klosteret, Katedralen og Uafhængighedspladsen.

For at få et godt overblik over byen, så tag til El Panecillo: en mindre bakke lidt syd for den gamle bydel. Her står statuen La Virgen de Quito, og hvis det er klart vejr, har du endda udsigt til de omkringliggende vulkaner. Quito har to større bydele: den gamle og den nye. I den gamle bydel, ‘El Centro’, kan du slentre rundt og mærke fortiden mellem de hvidkalkede bygninger og de spanske kolonitidskirker.

Når du trænger til at hvile benene lidt, kan du slå dig ned i en af byens parker, eller snuppe en forfriskende drink på en fortovscafé på gaden Avenida Amazonas. Det er også heromkring, at du finder de fleste restauranter. Når sulten melder sig, er der nok at vælge imellem! Lokale, mexicanske, japanske, franske, italienske, spanske og kinesiske restauranter lokker med alskens herligheder. En specialitet er Ceviche, som de laver af frisk fisk, og det smager fantastisk.

Du har en byrundtur inkluderet i Quito, hvor du går rundt i byen sammen med en studerende, der kender byen godt.

Rejser til Quito - Ecuador
Rejser til Quito - Ecuador
Rejser til Quito - Ecuador
Rejser til Quito - Ecuador
Rejser til Quito - Ecuador
Rejser til Quito - Ecuador
Ældre kvinde der sælger grøntsager i Quito

Dag 2-3

På byrundtur og besøg til verdens midte

Quito har to større bydele: den gamle og den nye.

En vandretur rundt i de gamle gader kan tage lang tid, for pladser, palæer, kirker, statuer og andre historiske bygninger kæmper om din opmærksomhed. Vigtigt er det, at du ser San Francisco-klosteret, Katedralen og Uafhængighedspladsen. Den nordlige bydel er derimod mere moderne og kendetegnes ved skyskrabere, butikscentre, ambassader og gode museer for enhver smag: naturhistorie, arkæologi, kunst og håndværk fra forskellige kulturer og tidsaldre. Et af de bedste er Guayasamin-museet, der udstiller værker af en af Ecuadors allermest respekterede kunstnere, Oswaldo Guayasamin.

I den nordlige bydel skrues tiden frem til den moderne tidsalder og her finder du skyskrabere, butikscentre, ambassader og museer. Der er museer for enhver smag – om naturhistorie, arkæologi, og kunst og håndværk fra forskellige kulturer og tidsaldre. Et af de bedste er Guayasamin-museet, hvor der findes både lokalhistorisk, kolonitids og moderne kunst.

Du har en byrundtur inkluderet, og du skal selvfølgelig prøve at stå med en fod på den nordlige halvkugle og en på den sydlige? Det kan du gøre i La Mitad del Mundo (Midten af Verden), eller som vi alle kender det: Ækvator.

Rejser til Ecuador - Katedralen Basilica
Rejser til Ecuador
Rejser til Quito - Ecuador
Rejser til Ecuador - Farverige bygninger i Quito
En sælger i Quito
Et kig ud over Quitos tage
Verdens midte

Dag 4

Velkommen til Puerto Ayora!

Velkommen til Galapagos – og Puerto Ayora!

Galapagos ligger små 1.000 kilometer ud for vestkysten af Ecuador og består af en samling store og små frodige, grønne øer. Her er naturen og dyrelivet i centrum, og den er helt unik! Det er netop dyrelivet her, der gør Galapagos til en af Sydamerikas største oplevelser.

Her vil du kunne opleve ting, som du ikke kan andre steder i verden. Dyrene er ikke bange for mennesker, så husk at holde øje med, hvor du går, så du ikke træder en leguan eller en søløve over halen! Hold udkig efter pingviner, blåfodede suler, kæmpe skildpadder og alle de andre dyr, der gør disse øer til noget helt specielt. På øerne oplever du de smukkeste grønne bakker, der bølger sig gennem landskabet, forrevne klipper, smukke strande med gyngende palmer – og så selvfølgelig prægtige vulkaner. Under vandet svømmer du rundt i en helt anden verden blandt farverige fisk og koraller, og hvis du er heldig, kan du svømme om kap med en skildpadde eller se søløverne fange et par fisk til frokost.

Øerne giver mulighed for at følge i Darwins fodspor – det var nemlig disse øer, der inspirerede ham til hans teori om evolutionen og arternes oprindelse. Og det er ikke svært at forstå hvorfor, for her bor dyr, som ikke lever noget andet sted i verden! I løbet af hundredvis af år har dyrene tilpasset sig leveforholdene på den ø, de lever på, og derfor ser de også forskellige ud fra ø til ø – lige fra størrelsen på finkernes næb til mønsteret på skildpaddernes skjold. Dyrene er ikke bange for mennesker, så husk at holde øje med, hvor du går, så du ikke træder en leguan eller en søløve over halen!

Puerto Ayora er en dejlig, travl havneby og den største by på vulkanøen Isla Santa Cruz i Galapagos. Her bor omkring 12.000 mennesker, og rundt omkring på øen er der en masse små landsbyer med kvægfarme og marker. Selvom byen er forholdsvist stor, så skal du ikke gå langt for at få flot natur, øde områder og dejlige strande. Byen har masser af hyggelige gallerier, restauranter og små butikker, så det er hyggeligt med en slentretur ned gennem gaderne. På Darwin Research Station kan du se opdrætscentrene for unge skildpadder, og det er altså sjovt at se de herlige dyr og høre, hvad der bliver gjort for at beskytte dem.

Puerto Ayora er glimrende udgangspunkt for spændende ture til de mange spændende øer på Galapagos.

Rejser til Ecuador
Rejser til Ecuador
Rejser til Ecuador
Rejser til Ecuador
Rejser til Galapagos
Rejser til Galapagos
Rejser til Galapagos

Dag 5 - dag 6

Tag på opdagelse i naturskønne Galapagos

Og hvad skal du så opleve i Puerto Ayora?

Gå på opdagelse og udforsk dette helt specielle mikrokosmos – der er mange måder at gøre det på. Du kan vandre, du kan ride, du kan cykle… Eller er det havet, der trækker, jamen så er der ikke noget, der skal forhindre dig i at svømme, snorkle eller dykke. Måske sammen med en søløve eller en havskildpadde?

Et helt klart must er et besøg til Charles Darwin forskningscenter, som ligger en 20 minutters gåtur nordøst for byen. Centret blev grundlagt i 1959, og indeholder både et informationscenter og et museum, som fortæller om øgruppens unikke natur og arbejdet med at bevare den. Der er også et udrugecenter, hvor du kan se både nyfødte skildpadder og deres forældre.

Flere skildpadder kan du se i deres naturlige omgivelser i El Chato Tortoise Reserve, som kan besøges fx på hesteryg fra byen Santa Rosa midt på øen. Eller tag en tur til Santa Cruz´ højland, en nationalpark nord for Puerto Ayora, hvor du finder vulkaner og smukke udsigter. En guide kan vise dig vej gennem de fantastiske landskaber og forbi kratere, der er omgivet af forskelligartet natur og dyreliv. Hvis du ikke lider af klaustrofobi, så prøv at klatre en tur gennem den mere end 1 kilometer lange, lavaskabte grotte, som også findes oppe i højlandet.

Har du lyst til lidt stærkere havluft, så tag en bådtur til en eller flere af de mange strande, bugter, laguner, mangroveskove eller omkringliggende øer. Tiden går hurtigt med dykning, snorkling og vandreture op ad klippesider og vulkaner. Bartolome Island er bestemt et besøg værd med sin ikoniske, spidse klippe, og South Plaza Island har flot natur og med masser af kaktusser og leguaner. Hold også godt udkig efter de skægge blofodede suler, der måske udfører en lille paringsdans foran dig!

Rejser til Galapagos
Fantastiske Galapagos
Rejser til Galapagos
Rejser til Galapagos
Rejser til Galapagos
Rejser til Galapagos
Rejser til Galapagos
Rejser til Galapagos
Rejser til Galapagos
Rejser til Galapagos
Rejser til Galapagos

Dag 7

Velkommen til Isla San Cristobal

I dag ankommer du til Isla San Cristobal – den østligste af Galapagosøerne.

Selvom Isla San Cristobal er over 500 km2 stor, er her kun én by – Puerto Baquerizo Moreno. I byen er der en afslappet stemning, og på det naturhistoriske museum kan du blive klogere på øens utrolige dyreliv. Vil du gerne dase på stranden, er der to flotte strande, du kan besøge, og ellers får du ikke svært ved at få tiden til at gå med at tage på udflugter.

Rejser til Ecuador
Rejser til Ecuador
Rejser til Ecuador
På øen finder du smukke strande
Rejser til Ecuador
Rejser til Ecuador
Rejser til Ecuador
Rejser til Ecuador
Rejser til Ecuador

Dag 8 - dag 9

Tag på udflugt til lands eller til vands

Der er masser at tage sig til på Isla San Cristobal, og du kan vælge mellem et hav af udflugter! Tag en snak med din rejsekonsulent om, hvad du allerhelst kunne tænke dig at lave.

Prøv at fx at paddle boarde ved Playa Mann mens søløverne svømmer nysgerrigt rundt omkring dig. Tag en tur ud til Kicker Rock – en vild klippeformation ude på havet, hvor du kan snorkle rundt og kigge efter farverige fisk. Tag på udflugt til lands og hold udkig efter blåfodede suler, pelikaner og masser af andre fugle, eller tag på udflugt til vands og kig efter revhajer, hammerhajer og havskildpadder. Tiden går stærkt i dette naturparadis, så husk at nyde hvert sekund du er her!

Kicker Rock
Søløver svømmer rundt i det klare vand
Rejser til Galapagos - Rejser til Ecuador
Smukke Galapagos
Rejser til Galapagos
Rejser til Galapagos
Rejser til Galapagos

Dag 10

Afrejse fra Ecuador
Så er det blevet tid til at pakke alle de gode oplevelser ned i kufferten, for i dag vender du igen næsen hjemad mod Danmark. Rigtig god tur!

Dag 11

Velkommen hjem
Hjemme i Danmark, hvorfra du kan se tilbage på denne tur med fantastiske minder, masser af billeder og et væld af oplevelser.

Hoteller på din rejse

Her er de hoteller, vi har valgt til dig i hver by på din rejse til Ecuador. Vi har valgt hotellerne ud fra både pris, beliggenhed og charme, så du er sikker på at bo godt.

Disse hoteller er inkluderet i prisen. På mange af vores rejser kan du mod et tillæg vælge de hoteller, der er markeret med en orange “Upgrade”-cirkel.

Byer på din rejse

På denne rejse skal du bo i disse dejlige byer. Læs om hvert sted, der hver især byder på store oplevelser i Ecuador!

Kort over rejsen

Her kan du se et kort over rejsen, så du kan du kan fornemme, hvor byerne ligger i forhold til hinanden.

Transport

 • Fly Danmark-Quito-Baltra og Isla San Cristobal-Danmark.
 • Transporten mellem lufthavne og hoteller foregår med privat bil/minibus.
 • Transporten mellem Puerto Ayora og Isla San Cristobal foregår med offentlig båd. 
 • Transporten mellem havn og hotel i Puerto Ayora og på Isla San Cristobal er ikke inkluderet.

Priser

Disse priser er pr. person baseret på to voksne i delt dobbeltværelse.

Afrejse i følgende periode
Pris per person ved 2 voksne
PRIS PER BARN UNDER 12 ÅR
 
Inkluderet
 • Fly Danmark-Quito-Baltra og Isla San Cristobal-Danmark.
 • Alle transporter på rejsen, bortset fra transport mellem havn og hotel på de to øer på Galapagos.
 • 8 overnatninger med morgenmad.
 • Byrundtur og besøg til ækvator.
 • Entré til Galapagos Nationalpark på 120 USD pr. person.
 • Tilskud til Rejsegarantifonden.
 • Prisen er baseret på 2 personer i delt dobbeltværelse.
 • Skræddersyet rejse med personlig rejsekonsulent - du kan ændre alt det, du vil i rejsen her.
 • Support inden rejsen.
 • Nødtelefon hvis der skulle opstå problemer under rejsen.
Ikke inkluderet
 • Afrejseskat fra Guayaquil.
 • Lufthavnsafgift ved indenrigsflyvning.
 • Udgifter til vaccinationer, tests og dokumentationer, der er nødvendige for, at du kan gennemføre rejsen.
 • Evt. afbestillingsforsikring.
 • Evt. rejseforsikring.
 • Evt. gebyr for individuel rejse hvis du ønsker ændringer til rejseplanen (fra 190 kr. per person).