Rejser til Argentina og Brasilien

Rejser til Argentina og Brasilien

Kom helt tæt på storslået natur og kultur på en kombineret rejse til Brasilien og Argentina. Her venter dig en masse uforglemmelige oplevelser, som med garanti vil tage pusten fra dig!  

Vi siger gerne, at Sydamerika er en verdensdel, der kan opleves på kryds og tværs. Vi har derfor mange rejser, der kombinerer flere lande på en spændende rundrejse – og Argentina og Brasilien udgør en god kombination. På en rejse til de to lande, oplever du Sydamerikas alsidigheder, der både inkluderer vild og frodig natur i Amazonas, pulserende og moderne storbyer som Buenos Aires og Rio de Janeiro, vinmarker, røde ørkenlandskaberisblå gletsjere og smukke strande 

Du skal kombinere Brasilien og Argentina, hvis du ønsker store oplevelser, seværdigheder, natur og strand.  

Argentina har flotte, barske klippelandskaber og stemningsfulde byer – men ingen nævneværdige strande. Ønsker du strandferie i Sydamerika, så skal du også et smut til Brasilien. Fx til den populære ferieby Buzios eller den smukke ø Ilha Grande. I Brasilien er naturoplevelserne anderledes – naturen mere frodig, og her står den på Amazonas med floder og dovendyr 

Vores allerbedste rundrejse i de to lande kombinerer Rio de Janeiro, Buenos Aires og Iguazu, så du får lidt af det hele. 

  

Brasilien – hvor samba, farver og brede smil venter på dig

Rejser til Brasilien byder på storslået natur, sydamerikanske sambarytmer og enestående byer. Det er et fantastisk, mangfoldigt land, hvor du møder gæstfrie mennesker og store oplevelser! Brasilianerne er festlige og farverige – de danser i gaderne og sender dig brede smil, hvor end du kommer.  

Farvestrålende Rio de Janeiro 

Man kan ikke sige Brasilien uden at sige Rio de Janeiro. En rejse til Brasilien starter eller slutter ofte i Rio – en by der byder på masser af oplevelser! Mest kendt er nok den ikoniske Kristusfigur, der skuer udover byen fra de flotte bjerge. Eller “Sukkertoppen”, kabelbanen der giver en fantastisk udsigt over Rios mangfoldige landskab – store hoteller, smukke kystlinje og de tætpakkede  favelaer 

Besøg den farvestrålende trappe Escadaria Selarón og snup en drink på den berømte Copacabana-strand, hvor lækre sambarytmer spiller dagen lang. Dertil kommer alt det uudforskede og autentiske Brasilien, du oplever ved at slentre ned ad en lille gade, hvor du bliver mødt af brede smil, velduftende spisesteder og capoeira-dansere 

Overgiv dig til kulturen

Kultur skal mærkes, smages og opleves. Og der vinder Brasilien altså, for det er et land fuld af spændende oplevelser, og landets sjæl er virkelig til at mærke. 

Størst af alt er sambaen, der har kæmpestor betydning for brasilianerne. Glæd dig til at svinge hofterne under det brasilianske måneskin og til at sætte tænderne i en hjemmelavet omgang Feijoada eller en sprød og cremet Empadão. Ja, for Brasilien skal naturligvis også smages! Det brasilianske køkken er en blanding af mange forskellige kulinariske stilarter og traditioner. Her er maden fyldt med masser af smag og farver hentet direkte i den brasilianske natur. 

Har du lyst til at opleve Rio og brasiliansk kultur i fuld vigør, bør du deltage i det enestående og utroligt farvestrålende karneval, der ingen sammenligning tåler! Her er fest, musik og farver, som du aldrig har oplevet det før – glimmer, pailletter, bar hud og fjer i ét stort samsurium på glade dansere.   

Strandferie i Brasilien 

Brasilien har mange tusind kilometer kyst, og utallige smukke strande. Særlig smuk er strandene på den lille tropeø Ilha Grande, der ligger syd for Rio. Én af øens mest vidunderlige strande hedder Lopez Mendez og består af tre kilometer uspoleret, gylden sandstrand og krystalklart vand. Læn dig tilbage i strandstolen, lad fødderne begrave sig i det bløde sand og nyd det, Brasilien har at byde på. 

Du kan også tage til badebyen Buzios, der har flere dejlige strande, god stemning og masser af liv. 

Storslåede naturoplevelser

Brasilien har utrolig natur, og en tur til Amazonas regnskoven illustrerer meget godt netop hvor utrolig den er. Regnskoven strækker sig ind i ni af de omkringliggende lande, men det største areal tilhører Brasilien. 

I Amazonas har naturen magten. Her synes de grønne trætoppe at vokse uendeligt ind i himlen, og det rige dyreliv er ubegribeligt. Oplev det hele fra vandet og tag på sejltur på den mægtige Amazonflod, der snor sig gennem landskabet med sit net af små floder, der spreder sig dybt ind i regnskoven. Her vil du opleve en ubeskrivelig ro, og følelsen af at være lillebitte midt i noget SÅ stort. 

Imponerende vandfald på grænsen mellem Brasilien og Argentina

De fleste krydser grænsen mellem Argentina og Brasilien ved Iguazu-vandfaldene. De imponerende vandfald ligger nemlig lige på grænsen mellem de to lande og byder på flotte oplevelser på begge sider af grænsen.  

Her er hele 275 vandfald, der alle har buldrende vandmasser og liger indhyldet i tæt regsnkov. Størst og måske mest imponerende af dem alleer Devil’s Throat, som er 80 meter højt. Et af verdens mest spektakulære vandfald! 

 

Argentina – tangoen, vinen og de saftige bøffers land

Argentina er virkelig et alsidigt land, og der er noget for enhver smag. Et farverigt og pulserende storbyliv i Buenos Aires, frodigt og grønt vinlandskab i Mendoza, imponerende og isblå gletsjere i El CalafateArgentina er et kæmpestort land, og naturoplevelserne er meget forskellige fra nord til syd. Fra regnskoven omkring Iguazu til sneklædte landskaber i syd. Og alt derimellem.   

Oplev “Sydamerikas Paris” i Buenos Aires

Buenos Aires er størstedelen af beboerne efterkommere af europæiske tilflyttere, hvilket har sat sit præg på byen, der minder meget om en europæisk storby. Buenos Aires er hjemsted for den argentinske tango, og du kan opleve den overalt i den argentinske hovedstad – særligt i San Telmo kvarteret. Nyd et glas vin på en lille bar eller en gaderestaurant, hvor drøndygtige dansere stamper og klapper og giver dig en smagsprøve på det ægte Argentina.  

En helt særlig oplevelse og et must-see i Buenos Aires er den farvestrålende bydel La BocaHer udfolder gadekunstnere i alle afskygninger sig side om side med tango-dansende talenter, mens en afslappet og venlig stemning spreder sig i gaderne. Gå en tur på den brostensbelagte gade “el Caminito”, mens du suger til dig af stemningen og kommer i godt humør af alle de smukke farver, der pryder de gamle huse.  

Få en smagsprøve på Mendozas vinmarker

Mendoza ligger højt oppe i Andesbjergene i det vestlige Argentina, nær Chile, og det er en skøn storby. Men det er ikke for byen, du skal tage hertil – du skal tage hertil for at bo i det grønne vinland med langstrakte vinmarker omgivet af sneklædte bjerge. Her produceres langt størstedelen af det bedste argentinske vin. Bo på en vingård og smag på en masse lækker vin, gåture i vinmarkerne og tag på udflugt op i bjergene.  

Snelandskaber og rejser til verdens ende

En helt andet naturoplevelse venter dig i Ildlandet, Tierra del Fuego, i det sydlige Argentina!   

Her ligger Ushuaia, verdens sydligste by, hvor du bogstaveligt talt kan stå på verdens sydligste spids. Her lever både pingviner, sæler og hvaler, og du kan se imponerende gletsjere, vandre i øde bjerge og sejle ud på det mørke vand på udkig efter dyreliv.  

Også El Calafate byder på helt fantastiske gletsjere og smukke krystalblå søer. Mest kendt er nok Perito Moreno Gletsjeren, der står som en kæmpemæssig klippevæg ud til smaragdgrønt vand. Er du frisk, kan du spænde sneskoene på og tage vandretur på den fantastiske, isblå gletsjer. 

Oplev den argentinske pampas som en ægte Gaucho

Besøg også den argentinske pampas – prærien, der ligger midt i landet. Her huserer de argentinske cowboys – eller gauchos som de bliver kaldt! Du kan ride på hesteryg over vidtstrakte græssletter og komme helt tæt de mange kvæg, som senere bliver til lækre kæmpebøffer på grillen. Bo fx i San Antonio de Areco, som er en af de traditionelle Gaucho-byer.  

 

Skræddersyede rejser til Brasilien og Argentina

Tag kontakt til os, så skræddersyr vi sammen en rejse til Brasilien eller Argentina, der passer lige præcis dig. Måske ønsker du mere tid til at traske rundt i junglen og spejde efter dovendyr, måske vil du have ekstra tid til at slappe af ved de dejlige strande. Ønskerne og drømmene er dine – vi opfylder dem bare for dig.   

Vi har 30 års erfaring i rejser til Sydamerika, så vi guider dig igennem kontinentets mange muligheder, så du kan få opfyldt dine rejsedrømme.  

Rejser til Argentina og Brasilien

Rejser til Brasilien
Iguazo
Rejser til Brasilien
Rejser til Brasilien
Rejser til Brasilien
Rejser til Brasilien
Rejser til Brasilien
Rejser til Brasilien
Rejser til Argentina
Rejser til Sydamerika
Den flotte farverrige trappe
Rejser til Argentina

Hvorfor rejse med os?