Rundrejser i Indien

Rundrejser i Indien

En rundrejse i Indien er en intens oplevelse for alle dine sanser! Fra samme øjeblik du lander, til det sekund du tager hjem igen, bliver du bombarderet med syn, lyde og lugte. Du kommer utrolig tæt på andre i menneskemasserne, og dine smagsløg udfordres ved ethvert måltid på din Indien-rundrejse. Imponerende templer, smykke forter og paladser, livlige markeder, propfyldte toge og busser,  skønne restauranter, tiggere, gadesælgere og helt almindelige mennesker – Indien er et land med en gammel og stærk kultur!

Der findes mange forskellige landsdele i Indien, som nemt kan opleves på en rundrejse i landet. Du kan tage til ørkenstaten Rajastan med barsk natur, smukke byer og vidunderlige paladser. Du kan opleve Goa med sin berømte strand, Kerala, sneen i Nordindiens bjerge, tigerreservater og den smukke by Amritsar.


Rundrejser i Indien

Indien er et kæmpemæssigt land, og hvis du vil opleve det hele, kan du godt forberede dig på lidt af en Indien-rundrejse. Der er mere end 2500 km fra Delhi i nord til Madurai i syd, og indimellem finder du alverdens oplevelser. Vi har udplukket lidt forskellige oplevelser til dig, som du kan læse om her.


Den gyldne trekant – Delhi, Taj Mahal og Jaipur  

Du får den bedste start på din rundrejse i Indien ved at besøge den gyldne trekant imellem byerne Delhi, Jaipur og Agra.   

De tre byer rummer hver deres kulturskatte, der er præget af vidt forskellige religioner og traditioner. Rejsen i den gyldne trekant starter ofte Delhis travle gader. Her kan du virkelig opleve organiseret kaos, som du næppe har set det før! Delhi skal virkelig opleves på godt og ondt.   

Din Indien-rundtur går videre til Agra, hvor du vil tabe kæben ved synet af smukke Taj Majal – et af verdens syv nye vidundere. Mausoleet blev bygget af kejseren Shan Jahan som en grav til sin foretrukne kone Mumtaz Mahal. Du kan ikke andet end at blive imponeret når du kommer frem – prøv selv at finde de ord, der bedst beskriver det…   

Byen Jaipur fuldender trekanten på din rundrejse i Indien. Jaipur er en af Indiens mest farvestrålende byer! Rajastans smukke hovedstad er bedst kendt som “den lyserøde by”. Byen er især kendt for det utrolig smukke Jai Singhs Palace, der er udhugget af over 10.000 arbejdere – og det bringer os videre til Indiens andre smukke byer!


Besøg Indiens farvestrålende byer på din Indien-rundrejse 
 

Jodhpur har fået tilnavnet ”den blå by”, da næsten alle husene i den gamle by er malet blå. Den blå maling skulle gøre det køligere inde i husene, og ifølge den lokale videnskab bliver myggene også skræmt væk. Det smukke Meherangarh Fort, som byen er kendt for, ligger på en stor bakketop og vogter over byen.  

Jaisalmer bliver kaldt “den gyldne by”, da de fleste af husene er bygget af gyldne sandsten. I eftermiddagssolen får det store sandstensfort et smukt gyldent skær. Fortet troner over byen, der ligger for dets fødder med hyggelige markedspladser og hundredvis af gamle huse.   

På din rundrejse i Indien bør du ikke gå glip af byen Udaipur. Udaipur er måske Indiens hyggeligste og aller smukkeste by. Byen er kendt for sine særprægede templer, et slot, der ligner noget fra 1001 nats eventyr, små og spændende gyder med den ene smukke forretning efter den anden.   

Varanasi er den mest hellige by i Indien.Ved at bade ved Ganges, bliver du ifølge den hinduistiske tro, renset for dine synder, og hvert år strømmer der mere end en million pilgrimme til Varanasi for at bade i floden.  


Oplev vilde elefanter i den indiske jungle  
 

En rundrejse i Indien byder på masser af frodig jungle med vilde dyr! Det er faktisk den Indiske jungle, der har inspireret Rudyard Kiplings “Junglebogen”. Du oplever på bedst vis junglen og dens dyreliv i nationalparkerne, og her har vi to favoritter til dig!   

I Sydindien finder du Periyar Nationalpark, der med sine mindst 900 kvadratkilometer består af skov, floder og den flotte, kunstige sø Lake Periyar. Du kan du være heldig at spotte både vilde elefanter og de sjældne bengalske tigere – og tusindvis af andre spændende dyr.   

Hvis du vil have de vildeste jungleoplevelser i Rajasthan, er det Ranthambore Nationalpark, du skal tage til. Ranthambore er endnu et af de få steder i hele verden, hvor du kan være heldig at spotte tigere. I åbne jeeps kører du igennem den flotte og afvekslende natur, hvor du kan spotte ruiner fra gammel tid.


Badeferie på din rundrejse i Indien
  

Slut din rundrejse i Indien af med strand og vand. Eller måske ønsker du udelukkende strandferie?  

De fleste har hørt om staten Goa, der er bedst kendt for sine dejlige, gyldne sandstrande! Det var her hippierne engang tog til, men i dag møder du turister fra mange forskellige lande. Det er en strand, der passer til alle – fra de helt stille og rolige til dem med masser af liv og hurlumhej.  

I Kerala finder du også nogle af Indiens bedste strande, nemlig Marari og Cherai Beach. Her kan du nyde det varme vejr med en kølig drink i hånden, og slentre en tur på de kilometerlange strande, inden du tager en svømmetur i de brusende bølger.


Spis dig igennem det indiske køkken
 

Uanset hvor du er på rundrejse i Indien, så kan du ikke andet end at blive begejstret over det alsidige og velsmagende – til tider meget krydrede – indiske køkken! Hvor som helst kan du dufte den lækre og spicy mad og alle krydderierne på de mange madmarkeder.   

En rundrejse i Indien byder på massevis af smags- og sanseoplevelser. Indien skal smages, spises og ikke mindst drikkes. Du kan glæde dig til at prøve en Tikka Masalla-ret eller bare et ægte indisk naanbrød, der kommer direkte ud af en rygende varm stenovn! Du kan skylle det hele ned med lækker, frisk og cremet Mongo-lassi.


Indien-rundrejse med privatchauffør 

På mange af vores rundrejser i Indien har du egen bil og privatchauffør på hele turen. Chaufføren kender landet godt, og I kan sammen beslutte, hvor I vil stoppe, og hvad I vil opleve. Din egen bil og chauffør giver dig en fantastisk frihed på din Indien-rundrejse, hvor du altid kan stoppe op, hvor og hvornår du vil!  

Rundrejser i Indien

Hvorfor rejse med os?