Oplev Latinamerika på kryds og tværs

Oplev Latinamerika på kryds og tværs

Latinamerika er en af de mest brogede dele af verden fuld af spændende oplevelser for enhver smag. På vores rejser til Syd- og Mellemamerika har vi både rejser til sneklædte gletsjere og varm ørken, til frodige regnskove og lange sandstrande, til kæmpemæssige storbyer og smukke nationalparker. 

 

Rejser til Sydamerika – på kryds og tværs 

Vi siger gerne, at Sydamerika skal opleves på tværs af landegrænser. Derfor spørger vi ofte om de oplevelser, du gerne vil have, frem for de lande du gerne vil til. Sydamerika har det hele, uanset om du ønsker at udforske regnskovens spændende dyreliv, komme helt tæt på den autentiske inkakultur eller gå på opdagelse i nogle af de mest spændende og unikke storbyer i verden.  

Indenrigsflyvninger i Sydamerika har udviklet sig utrolig meget de sidste år, flyrutenettet er blevet bedre, og priserne er faldet. Vi vil rigtig gerne give dig noget inspiration til rejser, som kombinerer flere lande. 

Kombiner Chile og Argentina

Området hen over det sydlige Chile og Argentina kaldes Patagonien, og det er et område, du ikke må snyde dig selv for at opleve. Denne kombi er for dig, der ønsker store naturoplevelser i storslået, råt bjerglandskab. Her oplever du kæmpemæssige gletsjere, enorme vægge af is, tårnhøje bjerge, fantastiske vandreruter, vicunaer og lysende turkisblå søer i Torres del Paine Nationalpark!

Du kan også tage til den nordlige del af begge lande og opleve frodig regnskov og vineventyr. Her er Iguazu vandfaldenes buldrende vandmasser et must see, og derefter står den på vinmarker med en overnatning på en vingård og selvfølgelig smagsprøver på god vin – med saftige bøffer som tilbehør!

Tag evt. også et smut til landenes hovedstæder og få kulturelle oplevelser for alle pengene med tango og gadekunst i Buenos Aires og Santiago de Chile, der ligger omgivet af bjerge.

Kombinér Argentina og Brasilien 

Du skal kombinere Brasilien og Argentina, hvis du ønsker store oplevelser, seværdigheder og natur med afslutning på en lækker strand. Her kan du fokusere lidt mere på byoplevelserne som fx Buenos Aires og Rio de Janeiro – og det er jo oplagt at besøge det fantastiske Iguazu vandfald både fra den argentinske og brasilianske side. Argentina har ingen nævneværdige strande, så hvis du ønsker strandferie i Sydamerika, så skal du også et smut til Brasilien. Fx til den populære ferieby Buzios.

En rejse til Argentina og Brasilien er altså en god blanding af samba og tango – god vin, lækre strande, Amazonas og herlige sydamerikanere med åbne arme!

Kombinér Colombia og Ecuador 

Vi kan også godt lide at kombinere Colombias dødflotte natur og smukke, smukke kolonitidsbyer med Ecuadors indianske charme. Det er en god måde at få lidt caribiske strande koblet til dit Ecuador-eventyr! Måske vil du endda gøre rejsen endnu vildere med et besøg til Galapagos? 

Kombinér Peru med Colombia eller Galapagos 

Den ultimative rejse – hvis du spørger os – er en rejse til Peru og Ecuador, hvor du oplever både Machu Pícchu og Galapagos på én og samme rejse. To helt vilde og meget forskellige naturfænomener som de færreste har oplevet. Det er helt klart vores mest imponerende rundrejse, og du får de største og flotteste oplevelser, du kunne drømme om. Peru kan i det hele taget let kombineres med Colombia, Bolivia eller Ecuador

Kombinér også Colombia og Peru, hvis du vil have flere indianermarkeder og inkakultur. På den måde får du både oplevet Tayrona-indianere og Inka-folket, og så er det selvfølgelig oplagt med en tur til Machu Picchu

 

Rejser til Mellemamerika – på kryds og tværs 

Okay, indrømmet – vi er lidt kreative med, hvilke lande der hører til Mellemamerika. Nogle af disse lande er måske i bogstavelig forstand ikke Mellemamerika, men de byder alle på den bestemte charme, som Mellemamerika er så kendt for. Vild natur, flotte, farvestrålende byer og ruiner fra historiske folkeslag – og alle landene er nemme at kombinere på kryds og tværs.

Indenrigsflyvninger i Mellemamerika har udviklet sig utrolig meget de sidste år, flyrutenettet er blevet bedre, og priserne er faldet. Vi vil rigtig gerne give dig noget inspiration til rejser, som kombinerer flere lande. 

Kombinér Costa Rica og Panama

Costa Rica ligger lige midt mellem Panama og Nicaragua, og faktisk er det nemt for dig at opleve de tre lande på kryds og tværs.

Vores gæsters favoritkombination er Costa Rica og Panama, hvor du oplever den smukke natur i Costa Ricas nationalparker og tågeskov og kombinerer det med snorkling og kridhvide palmestrande i Panama. Og så har du selvfølgelig samtidig mulighed for at opleve den berømte Panamakanal.

Kombinér Panama og Colombia

Du kan faktisk også kombinere Panama og Colombia. Denne kombination byder på de store oplevelser i Panama med Panama-kanalen, vild natur og hængebroer i trætoppene og kulturelle oplevelser i Colombias smukke, farvestrålende byer, masser af kaffelandskaber. Og så får du selvfølgelig fantastiske sandstrande i begge lande!

Kombinér Mexico og Cuba

I Mexico kan du enten tage et smut til Guatemala, eller du kan kombinere den mexicanske tequila med et godt glas cubansk rom! Begge lande byder på fantastiske, caribiske sandstrande, men deres historie er vidt forskellig. I Cuba står den på nyere historie med revolutioner og store kampe, mens Mexico byder på indianer-ruiner i stor stil! Her finder du ruiner og pyramider fra både mayaindianerne og aztekerne, bl.a. det verdensberømte Chichen Itza, som er et De Syv Vidundere. Begge lande er fuld af stemning, farver, god musik og masser af livsglæde!

Gode kombirejser

Hvorfor rejse med os?