Rejsetilbud til Thailand

Rejsetilbud til Thailand

Vi har i mere end 33 år specialiseret os i rejser til Thailand, og vi har rigtig ofte super gode tilbud!!

Thailands smukke strande og storslåede natur tiltrækker rigtig mange, og vi forstår godt hvorfor. Det er et land, du virkelig er velkommen i, og thaierne er nogle af de mest smilende mennesker, du vil møde! Thailands strande bør du opleve mindst én gang i dit liv – uanset om du oplever dem på et øhop eller en badeferie.

Thailand har oplevelser for alle, og det er et af verdens smukkeste og mest mangfoldige lande! Her er lækre bountyøer, tårnhøje bjerge, dyb jungle og mylder af spændende byer med farvestrålende markeder og skøn stemning.

Badeferie i Thailand

Strandene findes i alle afskygning, og hvis du vil på badeferie i Thailand, anbefaler vi Krabi, Khao Lak, Koh Samet eller Koh Samui – afhængigt af hvilken tidspunkt på året, du rejser. Alle steder er oplagte til familieferie, fordi strandene er børnevenlige, og der er masser af aktiviteter og byliv. Strandene er flotte og brede med tusindvis af palmer og dejlige restauranter, hvor du kan spise krydret thaimad med fødderne i sandet.

De bedste øhop i Thailand

Vil du hellere opleve mindre bountyøer, så tag på et øhop til Thailands smukkeste øer! Du kan enten opleve helt små urørte øer med postkort smukke strande og god snorkling, eller du kan tage til lidt større øer med jungle og udflugtsmuligheder. Vi foreslår en kombination af begge!

Øerne i Andamanhavet har særligt smukke strande, og de øer er oplagte at besøge på et øhop. Kombiner måske Koh Ngai og Koh Lipe eller Koh Yao, Koh Jum og Koh Mook.

Øerne i den vestlige side af Thailandbugten skal du besøge, hvis du holder sommerferie i Thailand. Koh Samui, Koh Phangan og Koh Tao har nemlig bedst vejr i vores sommermåneder. Alle tre øer har flotte strande og hyggelige byer, og du kan både finde ro og liv.

Flere af øerne har gode snorklespots, hvor du kan se fisk mellem klipperne i det klare vand, men det allerbedste snorklested finder du ved Similan Islands. Øerne her er fredede og fulde af kridhvide sandstrande og lyserøde granitklipper. Det er ikke unormalt at møde havskildpadder og revhajer ud for kysten, og du snorkler rundt i vand med den mest utrolige blå farve.

Rejser til Thailands flotte natur

Tag på aktiv ferie i Thailands natur, der spænder over alt fra frodig jungle med spændende dyr, kæmpemæssige søer og dybe kløfter, til floder, bjerge og risterrasser i det nordlige Thailand. Og derimellem er der nationalparkerne!

Vores favorit naturoplevelse i Thailand er Khao Sok Nationalpark, hvor du både kan opleve jungle og majestætiske kalkstensbjerge omkring søen Cheow Lan Lake. Du føler dig lille i det enorme landskab her! Søen kan du både opleve på ture i båd eller på egen hånd i kajak.

I Soppong er naturen også i fokus! Her bor du på homestay hos Pen, der tager dig med på vandreture i bjergene og til de små landsbyer her i det nordlige Thailand. Udsigterne er smukke, og du møder folk, hvor de bor og har deres dagligdag. Hils på dem, du møder og bliv klogere på, hvordan de bor her. Her får du Thailands bedste mad og de mest autentiske oplevelser i landet.

Rundrejser i Thailand

Kan du ikke vælge, hvilke oplevelser i Thailand, du vil have? Så tag på en rundrejse med lidt af det hele! Vi arrangerer rundrejser i hele landet, og på den måde kan du få vilde naturoplevelser, hyggeligt byliv og skønne strande på én rejse. Vi har styr på alt det praktiske med transporter og indenrigsfly – du skal bare koncentrere dig om at opleve og nyde ferien!

Se alle vores rejser til Thailand her!

Rejsetilbud til Thailand, Cambodia, Vietnam og Laos

Ønsker du at opleve to lande på én rejse? Så kombinér Thailand med Cambodia, Vietnam eller Laos.

Landene byder på vidt forskellige oplevelser og mad, og det er spændende at opleve andre kulturer. En rundrejse i Sydøstasien byder på rismarker, og traditionelle landsbyer og templer med munke i safranfarvede dragter. Og så er det altså i Asien, at du får verdens bedste ris og karry!

Vi skræddersyr et rejsetilbud til Thailand og resten af det gamle Indokina med lige præcis de oplevelser og antal dage, du ønsker!

Flykampagner og gode aftaler med resorts

Vi har ofte rigtige gode rejsetilbud til Thailand, fordi vi har gode kontakter! Flyselskaberne har indimellem gode kampagner på flybilletter til Thailand, og derfor kan vi også lave super skarpe rejsetilbud til Thailand, hvor der er mange penge at spare.

Vores produktchef forhandler super gode priser på lækre resorts rundt omkring i Thailand. Fordi vi har direkte kontakt med både hoteller og resorts, så får vi også bedre priser, end du selv kan skaffe som privatperson. Indimellem er de ekstra skarpe, og så kører vi tilbud!

Hold godt øje med vores tilbudsside, hvor vi har de seneste tilbud liggende.

Uforpligtende rejsetilbud til Thailand

Skriv til os og få et uforpligtende rejsetilbud til Thailand! Sammen skræddersyr vi din Thailands-rejse, så den bliver lige præcis, som du vil have den med de resorts og oplevelser, du ønsker. Alle vores rejsetilbud er fuldstændigt individuelle, og det er helt uforpligtende – du kan slå til eller lade være.

Vores rejsetilbud til Thailand er skabt af et dygtigt team af thailandseksperter! Vi har en thailandsproduktchef og dygtige rejsekonsulenter, der rejser til Thailand flere gange om året – og i Bangkok har vi to thailandske kollegaer siddende.

Hvorfor rejse med os?