Rejsebureau med speciale i Thailand

Rejsebureau med speciale i Thailand

Rejser til Thailand byder på et hav af oplevelser, for det er virkelig et alsidigt land, og et af de smukkeste i verden! Thailand rejser byder på smukke strande, helt fantastiske øer, majestætiske bjerge og en spændende kultur, hvor end du er. Her er alt fra larmende storbyliv til jungle og dyreliv i de frodige nationalparker.

Thailand er kendt for de endeløse hvide sandstrande med vuggende palmer og turkisblåt vand. Du finder både fredelige strande med kun få restauranter og store, brede strande med liv og masser af spisesteder at vælge imellem.

C&C Travel er eksperter i rejser til Thailand

C&C Travel er et rejsebureau med en stor viden om Thailand. Vi har skræddersyet rejser til Thailand i 30 år, så hos os er du i gode hænder. Vi har dygtige rejsekonsulenter, der har rejst rundt i Thailand mange mange gange, og for dem er landet deres andet hjem. Vi dele gerne ud af vores ekspertise, og hos os er du i trygge hænder

Trygheden i at booke din rejse til Thailand gennem et rejsebureau

C&C Travel er som rejsebureau dækket af rejsegarantiloven. Hos os køber du en pakkerejse, og du er derfor garanteret at få dine penge retur, hvis Udenrigsministeriet fraråder din rejse. Vi tilbagebetaler pengene med det samme – vi gør ikke brug af vouchers.

Koh Lipe
Kongepaladset i Bangkok
Rejser med et menneskeligt ansigt
Langtidsferie i thailand
Rejser til Thailand
Rejser til Thailand

Øhop i Thailand

Vil du gerne opleve så mange af de skønne strande som muligt, så kan du tage på øhop.

Øerne i Andamanhavet er kendt for at være særligt ”bounty”-lækre med kridhvide sandstrande, færre turister og gode snorklemuligheder. Vores favoritø er Koh Ngai, hvor du bor smukt ud til det blå vand og har udsigt til kalkstensklipper i horisonten. Koh Lipe bliver kaldt for ”Thailands Maldiverne” og Koh YaoKoh Jum og Koh Mook er mindre øer, som er perfekte at besøge på et øhop.

Øerne i den vestlige side af bugten er gode at besøge på et øhop i sommerferien, for vejret er modsat det meste af landet, bedst i vores sommermåneder. Både Koh SamuiKoh Phangan og Koh Tao er børnevenlige øer med smukke strande – både rolige af slagsen og nogle med masser af liv og restauranter.

I den østlige side af bugten finder du også en samling smukke øer, nemlig Koh KoodKoh Mak og Koh Chang, der er meget forskellige. Lige fra størrelse til travlhed. Derfor er de også super at kombinere på et øhop, så du oplever lidt forskelligt og både får ro, liv og natur.

Vores udvalg af øhop

Badeferie i Thailand

Det sydlige Thailand er kendt for sine skønne strande, smukke øer og det dejlige, turkisblå hav. Her kan du både få byer med internationale restauranter og fest og farver og små afsides øer med palmer, lokale fiskerestauranter og ikke meget andet. Og du kan selvfølgelig også få alt derimellem!

Blandt vores favoritter til en børnevenlig strandferie finder du KrabiKhao LakKoh Samet og Koh Samui. Men der er mange flere smukke øer, så det kommer helt an på, hvad du ellers vil opleve. Stort set alle de smukke strande er flotte, brede og kridhvide, og du kan slappe af i timevis med den bog, du aldrig fik læst derhjemme. Få en afslappende massage på stranden og spis skøn mad!

Kombiner måske strandferien med storbyliv i Bangkok. Travle Bangkok har flotte templer, det fantastiske kongepalads og utallige shoppe-muligheder på de mange markeder og i de store shoppingcentre.

Du kan enten dase på den samme strand hele ferien, eller du kan tage på øhop til flere forskellige små paradisøer.

Vores udvalg af badeferier i Thailand

Rundrejser i Thailands natur

Når du rejser rundt i Thailand, er det næsten umuligt ikke at opleve den flotte natur!

Det nordlige Thailand har jungle, bjerge, søer, floder, vandfald og små, lokale landsbyer. Her har du rig mulighed for aktive rejser: dejlige ture til fods, på tømmerflåder ned ad floden eller cykelture fulde af oplevelser. Chiang Mai er fyldt med smukke templer, livlige markeder og flotte risterrasser, du kan vandre rundt i.

Soppong kommer du helt tæt på naturen på smukke trekkingture. Her bor du midt ude i junglen på et dejligt homestay hos Pen, og det er hende, der tager dig med ud i naturen. Du vandrer i bjerge, ser de smukkeste udsigter og besøger små landsbyer, hvor du kan hilse på de lokale. Det er her, i de bittesmå landsbyer i den uspolerede natur, at du møder thaierne dér, hvor de bor og har deres dagligdag. Her dyrker de jorden, deres husdyr går frit rundt mellem husene, og børnene leger på stierne på vej til skole.

Kanchanaburi finder du River Kwai og den berømte bro over floden. Det er et eventyrligt sted, der emmer af historie og legender, samtidig med at du bor midt ude i junglen. Du kan både bo i dejlige telte eller på et flydende tømmerflådehotel, tage på vandreture i junglen, sejle rundt på tømmerflåder og besøge stammelandsbyerne.

Khao Sok finder du jungle, søer og helt fantastisk flotte kalkstensbjerge, der nærmest synes at vokse helt op i himlen. Her kan du både bo i junglen eller ude på vandet i flydende hytter. Vandreturene i jungen byder på fantastiske oplevelser, mens du kan afkøle dig i søens vand eller tage en sejltur i kajak.

Vores udvalg af rundrejser i Thailand

Skræddersy din rejse til Thailand med C&C Travel

Det er dig, der bedst ved, hvilke oplevelser du ønsker i Thailand, og vi kan guide dig til, hvor du finder dem. Ring til os i C&C eller besøg os på et af vores kontorer, så tager vi en snak om dine drømme. Måske vil du på rundrejse og opleve både natur, strande og spændende byer med masser af gyldne templer? Det kan også være, at du bare vil dase på en strand, spise lækker mad og få massage på stranden? Måske vil du på øhop til de bedste snorklesteder?

Lad os tage en hyggelig snak, så skræddersyr vi sammen din rejse til Thailand lige efter dit hoved. Vi arrangerer det hele for dig! Vi har ekspertviden, gode kontakter til flyselskaber, hoteller og agenter i Thailand – men drømmene, de er dine! Udgangspunktet for at skabe netop din drømmerejse bunder i en snak, og det er her, vi i fællesskab skræddersyr din rejse.

I Thailand betyder det rigtig meget, at du bor godt – især hvis du skal bo det samme sted under hele din ferie. Her er heldigvis et utal af dejlige resorts og lidt anderledes hoteller at vælge imellem, uanset om du vil bo i naturen, ved stranden eller i en flydende bambushytte. Vi guider dig til de bedste hoteller og resorts i Thailand – der er helt sikkert noget, der passer til dig! Morgenmad er altid inkluderet på dit hotel, så det er en del af din pakkerejse.

Transporter i Thailand kan være svære at booke selv, men Tarn og Kead på vores kontor i Thailand har helt styr på den del af din pakkerejse. De booker gode chauffører og både til dig ud fra den snak, vi har forinden om dine rejseønsker.

Vi booker gerne udflugter i Thailand til dig hjemmefra. Thailand er et land, der gemmer på mange forskellige oplevelser! Du kan tage på udflugt til gamle ruiner, besøge levende markeder, hilse på elefanter, gå rundt i kongepaladser, tage ud at snorkle eller opleve jungle, rismarker, bjerglandskaber og paradisøer.

Hvorfor rejse med os?