Storbyferie

På en storbyferie har du utallige muligheder lige uden for døren. Nye oplevelser og dufte venter på dig rundt om næste gadehjørne, og der er altid noget nyt at se, noget nyt at smage og noget nyt at lave. I de kæmpestore byer med skyskrabere, sightseeing, kultur, paladser, og ikke mindst shopping, er det slet ikke svært at få tiden til at gå. Det er et spørgsmål om at finde tid nok til alt det, du gerne vil nå at opleve. Storbyerne lokker med tusindvis af gode spisesteder og små hyggelige gadekøkkener, og du finder alt til enhver smag!

Husk de gode sko og en masse plads i kufferten – det kunne snildt være, at der sneg sig lidt nye ting med hjem i bagagen!

Japans hjerne, hjerte og mave

Det siges, at Tokyo er Japans hjerne, Kyoto er Japans hjerte og Osaka er Japans mave.

Teknikgiganter, kæmpestore virksomheder og et lyshav af neonskilte, så er du i Tokyo! Men byen har også alt fra historiske templer til kejserlige paladser, smukke parker, moderne arkitektur og Michelin-restauranter til shopping på alle niveauer, et helt afsindigt menneskemylder og meget, meget mere.

I Kyoto finder du romantik og legender! Det er Japans hjerte. Du kan nemt bruge mange dage på at se de flotte og historiske templer. Templerne ligger i smukke omgivelser omgivet af søer og træer. I Kyoto finder du virkelig nogle af de smukkeste parker, pavilloner og japanske romantiske haver!

Du får den bedste mad i Osaka! Derfor er byen: landets mave. Din egen mave vil blive tilfredsstillet med lækker sushi og andre japanske specialiteter. I byen kan du opleve de  kæmpemæssige skyskrabere ligge side om side med det smukke, gamle kongeslot.

 

New York

New York er mangfoldighedens by! I byen bliver alle accepterede, og der skal rigtig meget til, at få New Yorkerne til at rynke øjenbrynene af noget, de ser i gadebilledet. Udover mange forskellige slags mennesker, byder byen også mange forskellige oplevelser. Museumsbesøg på Guggenheim og MOMA, menneskemylderet på Times Square, shopping på 5th Avenue, en gåtur over Brooklyn Bridge og en sejltur til Staten Island, hvor du har en fantastisk udsigt til Frihedsgudinden og New Yorks Skyline. Tag et smut til Bydelen Bronx, der har æren for hiphop, breakdance og graffitistil. Se store teateropsætninger og flotte musicals på Broadway og tag en cykeltur rundt på Manhattan. Når det kommer til udvalget af restauranter er New York også mangfoldighedens by. Du kans sætte tænderne i en saftig burger, smage en mandel-croissant fra Mille Feuille, New Yorks mest berømte bageri, spis pasta i bydelen Little Italy og tag et hvil med byens bedste kaffe på Café Grumpy. Kort sagt, så findes der ikke det, du ikke kan lave, spise eller prøve i New York!

 

Washington

I Washington D.C., USA’s hovedstad, blev grundstenen til Det Hvide Hus blev for første gang langt i 1792. Hvad der foregår i Washington i dag, påvirker os alle. Mange millioner turister besøger hvert år byen, for at opleve magten på tæt hold. Du kan tage rundt i byen og se de mange bygninger og monumenter, der er bygget til at imponere og ære. Den mest kendte bygning er nok Det Hvide Hus, hvor alle USA’s præsidenter har boet siden år 1800. The Pentagon, Jefferson Memorial, Lincoln Memorial og Washington Monument er flere af de største attraktioner i byen. Du kan få lang tid til at gå med at besøge museer og gallerier – og de fleste er faktisk gratis. Der ligger flere forskellige museer i parken National Mall bl.a. den ene halvdel af the National Air and Space Museum, hvor du kan se mange spændende fly. Når du er fyldt op af museer, kan du gå en tur i den charmerende bydel Georgetown, hvor du finder små hyggelige gader, fine butikker og gode restauranter. Du kan slutte dagen af på Off the Record Bar, hvor du kan mænge dig med politikere, journalister og folk, der arbejder i Det Hvide Hus.

 

Miami

Miami er kendt for sine lune vinde, svajende palmer og lyden af bølgernes brus mod stranden som baggrundskulisse for de pastelfarvede art-deco bygninger, der er kendetegner South Beach. Du er kommet til en fascinerende strandby, der ofte kaldes Amerikas Riviera, men den byder på mere end turkisfarvet vand og en flot strand. South Beach er også verdenskendt for  shopping, et livligt natteliv, gourmetrestauranter og fra film og TV-shows. Når mørket falder på klædes der om, og livet leves i de mange natklubber og barer, hvor der er noget for enhver smag og ethvert budget.

Miami er en multietnisk storby og det afspejles især i arkitekturen og i maden. I Miami downtownkan du slentre rundt i det smalle små gader med lave huse og et skønt shoppingområde med Miracle Mile som omdrejningspunkt. Du kan tage en tur til Little Havana ved downtown og besøg Gomez Park – hvor mændene sidder og spiller Domino. Der bor ca. 650.000 eksil-cubanere i Little Havana og det giver en helt speciel stemning her.

USA byder på maaaange flere fantastiske storbyer! Las Vegas, LA, San Francisco – vi kunne blive ved! Listen over verdensberømte storbyer er lang.

 

Dubai

Dubai er en helt ekstrem og fantastisk storby, og du finder ikke noget lignede andre steder i verden! I Dubai Mall ser du alle slags mennesker – mænd i turban, kvinder i farvestrålende nationaldragter, business-klædte forretningsfolk, og masser af mennesker og turister fra hele verden. Her er restauranter, der ikke tillader alkohol, ved siden af en engelsk pub med højrøstede, fulde fodboldfans.

En tur til Dubai, er noget helt særligt! Du kommer til en by, hvor intet gøres halvt. Du er landet midt i en ægte verdensby, hvor du kan lave alt! Du kan stå på ski, tage på ørkenvandring og slappe af på en badeferie på én og samme tid.

 

Toronto som stopover før Cuba

Det er super nemt at besøge Toronto på din vej til Cuba. Du flyver med Air Canada og står af i Toronto, så du kan opleve den storslåede storby – og slå to lande med ét smæk! Du kan sagtens tage et par nætter i byen, men du kan også bare bruge et par timer og opleve lidt af storbyen. Selvom Toronto er en stor by, så ligger de fleste seværdigheder lige i centrum. Du efterlader din bagage i transit og kan nu bare forlade lufthavnen, som du vil.

 

Panama City som stopover før Costa Rica

Selvom Panama er Costa Ricas naboland, gemmer de to lande alligevel på hvidt forskellige oplevelser! Heldigvis er det nemt at kombinere de to, hvis du gerne vil opleve mere af Mellemamerika. Du kan nemt og billigt tage et par dage i Panama City i forbindelse med din rejse til Costa Rica. Panama City er en moderne storby, og her er masser af tårnhøje skyskrabere, store indkøbscentre, en del interessante attraktioner og en herlig storbystemning, som du får svært ved at finde i Costa Rica.

Storbyrejser

Hvorfor rejse med os?