Sri Lanka

Grupperejse med dansk rejseleder

18 dages rejse fra
21.990,-

1 nat Negombo, 1 nat Anuradhapura, 2 nætter Sigiriya, 2 nætter Kandy, 1 nat Kitulgala, 2 nætter Ella, 2 nætter Udawalawe og 5 nætter Unawatuna

Vi har mange års erfaring med at skræddersy rejser til Sri Lanka, og vi gør det til en fantastisk pris! Vi adskiller os fra mange andre, fordi vi kender agenterne personligt - de er nære venner af huset, og det er igennem dem, at vi har kontakt til hoteller og arrangører. Vi har fundet en rigtig god dansk rejseleder, så det er en super rejse for folk, der gerne vil rejse sammen med andre i mindre grupper og have lidt tryghed i rejselederen, sine medrejsende og lokale guides.
- Hilsen Lars

Du og dit rejsehold mødes i Negombo, hvor I bliver briefet om cykelturen. Nu er det tid til at opleve lidt af Sri Lanka på cykel! I Negombo står den på cykelture ved fiskerbyer, landsbyer og kokosplantager, mens den i Anuradhapura, hvor I cykler rundt i Sri Lankas første kongerige. I Sigiriya skal I både cykle og vandre, for du har mulighed for at bestige den berømte Løveklippe. I cykler også til Dambulla, et imponerende grottetempel med Buddhaskulpturer, guld og smukke malerier. Nu skal I ikke cykle mere på rejsen, som fortsætter med bus til Kandy. Her oplever I de flotte botaniske haver og det hellige Tandens tempel. Efter Kandy er det videre med tog til Ella - en smuk togtur gennem bjerge og teplantager. I Ella skal I ud og opleve naturen på vandreture i bjergene, og I skal naturligvis se den berømte udsigt ved Ella's Gap. I Udawalawe Nationalpark bør du næsten tage på en jeepsafari og se elefanterne og det savanneagtige landskab, før det er tid til at slappe af på stranden i Unawatuna. 

Højdepunkter:
- Dansk rejseleder + lokale guider.
- Du rejser i en mindre gruppe med højst 16 deltagere.
- Hele 15 overnatninger - i alt 18 dage.
- En hel masse lækre inkluderede måltider: alle morgenmåltider, 12 frokoster, 10 middage og afskedscocktails til sidst på turen.
- Drikkevand og frisk Sri Lankansk frugt under hele cykelturen
- Aktiv ferie med plads til masser af afslapning.
- 4 dages cykeltur i roligt tempo.
- Gode cykler med hjelm.
- Smukke vandreture i bjerge - niveauet er ikke særlig højt, men husk endelig gode sko!
- Gåture i junglen i ro og mag.
- Flot og spændende togtur til Ella.
- Oplevelser i nationalpark med rigt dyreliv.
- Afslappende dage ved stranden.
- Fritid, hvor du selv bestemmer dagsordenen.

Rejsen i billeder

Rejser til Sri Lanka
Ruinerne af Mayura Pirivena
Fisker i Tangalle
Rejser til Sigiriya
Afsted på cykel
Mangrovelagune
Dejlig strand i Kalpitiya
Tog i Sri Lanka er en helt særlig oplevelse
Den dejlige strand i Unawatuna
Med tog til Ella
Rejser til Sri Lanka
Både på stranden

Dag-til-dag

 1. Afrejse Danmark
 2. Ankomst Negombo
 3. Negombo - Anuradhapura
 4. Anuradhapura - Sigiriya
 5. Sigiriya
 6. Sigiriya - Kandy
 7. Kandy
 8. Kandy - Kitulgala
 9. Kitulgala - Ella
 10. Ella
 11. Ella - Udawalawe
 12. Udawalawe
 13. Udawalawe - Unawatuna
 14. Unawatuna
 15. Unawatuna
 16. Unawatuna
 17. Unawatuna
 18. Hjemkomst Danmark
Se detaljeret rejseplan
18 dages rejse fra
21.990,-
Ring eller skriv til Camilla

3176 4018
eva@cctravel.dk


Rejseplan

Her har du en detaljeret beskrivelse af, hvad du kan opleve på de forskellige dage på denne rejse. Sørg for at sætte dig godt til rette og find læsebrillerne frem!

Dag 1

Afrejse fra Danmark

Så blev det dagen, hvor du skal til Sri Lanka! Alle de forskellige afgangs- og ankomsttidspunkter står i den detaljerede rejseplan, som du får ca. en måned før afrejse.

På vej til Sri Lanka kan du drømme om bølgende, grønne temarker, nationalparker med vilde elefanter og leoparder, smukke byer med masser af kultur og historie - og så selvfølgelig dejlig strand! 

Du kan roligt glæde dig til at opleve det skønne land! 

Dag 2

Velkommen til Negombo - briefing om cykeltur

I dag lander du i Negombo.

Du møder din danske rejseleder, din srilankanske guide og - hvis ikke før - resten af dit rejsehold. Rejselederen ved, hvor I skal hen og sørger for, at I kommer godt med en bus til jeres hotel.

Negombo er en badeby med mange hoteller og resorts langs stranden, og så er den kendt for sit kæmpestore fiskemarked, hvor der er et mylder af både fisk og mennesker. Byen har ligesom resten af landet både været under portugisisk og hollandsk styre, og de mange kolonitidsbygninger og katolske kirker vidner om denne tid. Nu er byen en af de mest liberaliserede i landet, og det ser du på de mange restauranter og pubber, der er inspireret af den vestlige verden.

Når du er kommet på plads på hotellet, kan du slentre en tur langs stranden. Det farverige Lellama kvarter og den charmerende havnefront indbyder også til hyggelige spadsereture, hvis du hellere vil opleve byen. Her kan du finde en god restaurant og spise dit første srilankanske måltid.

Negombos strand
Palmer og strand i Negombo
Negombos kanal
Det berømte fiskemarked i Negombo

Dag 3

Afsted på cykeltur - Ankomst til Anuradhapura

I dag begynder cykelturen! 

Efter en tidlig morgenmad tager du sammen med rejselederen og din gruppe til St Anthony’s Church, hvor cykelturen starter. Her prøver I cyklerne og får de sidste vigtige instrukser - og så er det ellers bare i sadlen og af sted! I starter langs stranden, hvor I fra cyklerne kan opleve, hvordan dagen begynder for de lokale, som gør klar til en dag på vandet i deres fiskerbåde. Turen går videre mod de små fiskerlandsbyer, hvor morgenens fiskefangst bliver solgt på stranden og langs vejen til forbipasserende.

Når I har cyklet omkring 20 kilometer langs kysten, kører I længere ind mod land og forbi de hyggelige landsbyer. Herfra cykler I et langt stykke gennem kokosplantager og store rismarker – og til sidst kommer I til Sri Munneswaram Devasthanam templet.

Det sidste stykke vej til Anuradhapura foregår med bus i 3,5 times tid.

Cykelhold
Det hellige figentræ
Ruwanwelisaya stupaen
Jetavan - en anden gammel stupa i Anuradhapura
Afsted på cykel
Ruiner i Anuradhapura

Dag 4

Cykelsightseeing i Anuradhapura og videre til Sigiriya

I starter dagen med en frisk morgencykeltur til Anuradhapura by.

I Anuradhapura vil du hurtigt fornemme byens historie - det var det første kongerige i Sri Lanka, og det har eksisteret fra år 377 f.Kr. Det er så længe siden, at det er helt ufatteligt at tænke på! Kong Pandukabhaya grundlagde byen omkring ét figentræ, som angiveligt skulle være et skud fra det træ, som Siddharta Gautama sad under, da han blev til Buddha. Hvis det er sandt, er træet altså over 2.000 år gammelt! 

I skal selvfølgelig se træet som noget af det første, og I ser også en af verdens største stupaer, Ruwanwelisaya, der blev bygget af Kong Dutugemunu i år 140 f.Kr. I cykler forbi smukke haver, klostre og gamle ruiner ad skyggefulde veje. Det hele skaber en mystisk og spændende atmosfære i den ældgamle by.

Efter nogle skønne morgentimer går turen først tilbage til hotellet, og så er det ellers videre med bus til Sigiriya i omkring to timer. I skal bo i den lille hyggelige by, som er opkaldt efter Løveklippen af samme navn. Det er landets seværdighed nr. 1, og du vil aldrig glemme oplevelsen, udsigten og strabadserne for at komme op på toppen! 

Om aftenen spiser I aftensmad sammen på hotellets restaurant, så I kan sludre lidt om dagens oplevelser. Du er måske ved at være øm i benene, men det er en rar form for træthed, der fylder kroppen. 

Afsted på cykel
Det gamle figentræ
Smukt landskab i Sigiriya
Løveklippen i Sigiriya
Hils på de folk du møder

Dag 5

På cykel til Sigiriya-klippen og til fods op til toppen

Forhåbentligt er benene ikke for trætte i dag, for efter morgenmaden får du nemlig mulighed for, at bestige Sigiriya klippen. I cykler ad småveje gennem flot natur, og så er det tid til at stille cyklerne og fortsætte til fods. Har du husket de gode vandresko? 

Der er rigtig mange trin op til toppen af klippen, men du kan se på fresko-malerier på klippevæggene hele vejen op. Kongen var glad for damer og skulle efter sigende have haft mere end 500 koner, så derfor er der også frescomalerier af kvinder hele vejen op til paladset. Oppe på toppen kan du nyde udsigten ud over den smukke natur med jungle og bjerge - du kan se helt afsindigt langt, hvis vejret er klart! Du bliver næsten helt salig. Turen ned er ikke helt så hård, og for foden bliver du sikkert mødt af sælgere, der vil sælge dig alverdens tingeltangel. 

Hop op på cyklen igen og kør lidt videre, for nu er det ved at være frokosttid. Når I er blevet mætte, så byder dagen også på et besøg til en lille skole, som C&C Travel og C&C Hjælpeprogrammer har hjulpet. Vi har bl.a. repareret skolens 3 computere, leveret en printer samt fået ophængt whiteboards i alle klasselokalerne. Børnene på skolen er glade for at få besøg - da en gruppe medarbejdere her fra C&C besøgte skolen i 2018, blev de belønnet med både sang og dans i dagens anledning. Hvis du har lyst til at pakke lidt kladdehæfter, blyanter eller lignende skolesager i kufferten, kan vi næsten garantere, at du bliver belønnet med store, oprigtige smil, når du overrækker det til eleverne!

Det gode ved at rejse med en gruppe er jo, at du aldrig behøver at være alene. Om aftenen kan I jo tage jer et slag kort sammen eller drikke en drink og sludre lidt. Bliver du træt af at være omgivet af andre hele tiden, så søger du bare væk og går en tur for dig selv eller slapper af i ro og mag. 

På cykel til klippen
Løvepoterne halvvejs oppe
Udsigt fra toppen
På skolebesøg

Dag 6

På cykel videre mod Kandy - måske med stop i Dambulla?

Det er sidste dag med cykler i dag, så husk at nyd cykelturen til Dambulla.

I kan sammen beslutte, om I vil holde pause i byen og se de berømte grottehuler. Dambulla er et af de største tempelkomplekser i Sri Lanka, og så er det bygget i klippehuler, så det er næsten som at gå rundt under jorden. Du er omgivet af guld, skulpturer og smukke malerier, og i en af grotterne finder du 48 store Buddhafigurer i træ, sten og guld. Nogle er små, og andre er gigantiske – en af dem er hele 14 meter lang.

Nu er det tid til at vinke farvel til cyklerne, for nu fortsætter I med bus ad Spice Road, der er kendt over store dele af verden for sit økologiske landbrug med krydderier i massevis. I hører om, hvordan Sri Lankas mange krydderier har spillet en stor rolle i landets historie, og hvordan det stadig er en del af det daglige sri lankanske køkken og medicinske behandlinger. Her dyrker folk naturmedicin på krydderier, urter og planter i den kølige jord. Det er ikke underligt, at Sri Lanka har så mange helsetraditioner, for det er her, meget af vores medicin i dag kommer fra, og du kan købe cremer, olier og salver med alle mulige slags krydderier. I stopper undervejs og ser en af de mange haver, der bliver brugt til dyrkning af de mange lægeplanter. Det er også her, I spiser jeres frokost. Når I har spist går det af sted i bus resten af vejen (ca. 3 timer) til Kandy.

Kandy er en stor men dejlig by, der ligger klemt inde mellem de grønne bjerge. Selvom der er meget trafik, er der skønne steder i byen som den flotte sø, den botaniske have og de farverige markeder. Her kan du opleve Sri Lankas længste flod, Mahaweli Ganga og Sri Lankas traditionelle kunst og håndværk.

Om aftenen er du på egen hånd. Du kan selv vælge, hvor du vil spise, og du kan måske gå ind og se et af de særlige danseshows, som byen er kendt for?

Dambulla grottetemplet
En spicegarden på Spice Road
Kandy by
Rejser til Sri Lanka
Den flotte sø

Dag 7

Morgentrekkingtur til Balana og besøg til Tandens tempel i Kandy

I dag skal I på en tidlig morgentrekkingtur gennem den skønne, grønne natur til den lille by Balana.

Undervejs går I igennem Gannoruwa, som er kendt for at have været midtpunkt for slaget mellem portugeserne og kandyanerne i 1638. I vandrer også forbi smukke templer, både i Suriyagoda og Dodanwela. Herefter går I igennem Danture landsbyen, før I når til Balana, hvor I skal se byens ældgamle fort fra det 17. århundrede.

Om eftermiddagen står Kandys største seværdighed på programmet. Det hellige Tandens tempel skulle efter sigende have noget så sært som en af Buddhas tænder som relikvie. I kan ikke komme til at se selve tanden, for den bliver kun vist frem én gang hvert fjerde år – men selvom I ikke kan se tanden, er der stadig meget at kigge på i det fine, hvide tempel. Ifølge legenden skulle en prinsesse fra Indien have bragt tanden med sig for 1600 år siden, og siden har tanden været hellig. Det siges, at tanden giver magt til ejermanden, og der har været rigtig mange kampe om den op igennem historien. Udover tanden er templet fuld af guldstatuer, vægmalerier og hvælvede lofter.

Det hellige Tandens Tempel
En af de farvestrålende gader
Rejser til Sri Lanka
Tag en tuctuc rundt i byen
Kandys botaniske have

Dag 8

Videre til Kitulgala - natur og riverrafting (hvis du har lyst)

Hvis du har lyst, kan du starte dagen på egen hånd med at besøge Peradeniya Garden, en flot botanisk have anlagt for kong Keerthi Sri Rajasingha i 1700-tallet. Du kan også tage en tur forbi ædelstensmuseet eller lægge vejen forbi nogle af byens kunsthåndværksteder og batikfarvningsfabrikker. 

Så går turen i bus i omrking 2,5 time til Kitulgala sammen med dine rejsekompagnoner. 

I Kitulgala er naturen i højsædet! Kelani floden løber gennem landskabet med tæt jungle på begge sider. Faktisk er filmen Broen over floden Kwai optaget her, selvom den i virkeligheden handler om Thailand under Anden Verdenskrig. Den falske bro blev bygget her i forbindelse med optagelserne, men den blev sprunget i luften i filmen, så du kan ikke komme til at se den.  

Nu skal I igen være aktive, for I skal nemlig ud og riverrafte på Kelani floden (der er selvfølgelig ingen tvang!) - det betyder fart, spænding, vådt tøj og sug i maven! Efter sådan en tur trænger du til lidt afslapning, og det får du i din lejr, hvor der er bål, grillaftensmad og sjove konkurrencer. 

Kelani River
Der er masser af brus på floden
White water rafting på Kelani River

Dag 9

Med tog til Ella

I starter dagen med et smut til Nuwara Eliya, der også bliver kaldt "Lille England", fordi den smukke by er fuld af engelske bindingsværkshuse fra kolonitiden. Heroppe i bjergene er I omgivet af smukke teplantager, og I skal selvfølgelig besøge en tefabrik. 

Om eftermiddagen skal I med bus i ca. to timer til en togstation og derfra videre med toget til Ella - en spændende oplevelse på omkring tre timer. Det er en meget berømt og meget, meget smuk togstrækning! Toget kører nemlig gennem et landskab med smuk natur, flotte vandfald og temarker i massevis. Folk vinker til jer fra plantagerne, og I kører forbi bittesmå landsbyer - og sågar igennem skyer!

Togbilletter er lidt besværlige at booke i Sri Lanka, og det er aldrig til at vide, hvilken vogn I kommer til at sidde i. Vi booker altid plads på 2. eller 3. klasse, fordi de har meget mere charme end 1. klasse. Her kan du måske, ligesom C&Cs medarbejdere på tur, være heldig at møde en hel flok unge mennesker, der danser til medbragt musik næsten hele vejen i togvognen ved siden af. Måske kan du også tage en sving-om! Folk vinker til dig fra plantagerne og markerne, husk at vinke igen.

Det er en god idé at tage lidt vand og snacks med til turen, men der kommer som regel en sælger igennem toget et par gange i løbet af turen med samosaer og te med mælk. Hvis du har tid, kan du også lige smutte ind i den lækre ’Coffee Bar Grand Hotel’ i Nuwara Eliya og købe en take-away kaffe og en lille kage til turen. Det er nok her, du får den allerbedste kaffe i hele Sri Lanka!

Snart når I Ella - en lille by med ca. 1.000 indbyggere, der ligger smukt i bjergene omgivet af toppe og dale, vandfald og teplantager. Byen er fuld af backpackere, småbutikker, barer og restauranter, så du er altså ikke helt alene her i bjergene, men stemningen er hyggelig. Overalt har du fantastisk udsigt ud over dalene og bjergene, og det hele er så grønt og fint. 

Togturen til Ella
Det berømte Ella Gap
Nine Arches Bridge
Ella by
Hils på de folk du møder

Dag 10

Vandretur til Ella Gap og Little Adam's Peak

Du og dine rejsefæller starter selvfølgelig dagen med en smuk vandretur til Ella Gap – et af Sri Lankas mest berømte udsigtspunkter.

Ella Gap er en dal mellem grønne, frodige bjerge, der åbner sig, så du kan se lige igennem den og ud over landskabet på den anden side. Landskabet fortsætter nærmest ud i det uendelige – i hvert fald indtil det forsvinder i en dis af skyer i det fjerne. Smukt er det! Det er også herude i naturen, at I holder picnic og spiser frokost.

Hvis du har lyst til at gå lidt mere, så kan du måske tage en vandretur ud i naturen – fx til Little Adam’s Peak? Ruten er en af områdets smukkeste, og du har skøn udsigt ud over grønklædte bjerge, flot natur og masser af temarker. Du kan også vælge at tilkøbe et madlavningskursus, hvor du lærer at lave lækker, srilankansk mad. Du vil få et indblik i, hvordan man mikser de velduftende krydderier, så du kan få smagen af Sri Lanka med hjem i dit eget køkken.

Husk også at slappe lidt af og nyde udsigten over Ellas landskab, mens du hviler fødderne. Måske trænger du til et varmt fodbad?

Ella's Gap
Tøjvask i Ella
Tag på vandretur i bjergene

Dag 11

Velkommen til Udawalawe - måske med stop ved Buduruwagala templet

I dag kører I videre med bus i tre timer til Udawalawe Nationalpark.

Hvis I beslutter jer for det, kan I gøre stop ved Buduruwagala templet – endnu et grottetempel med en indgang bygget i en imponerende klippevæg med kæmpemæssige stenudskæringer.

Udawalawe Nationalpark er anderledes, fordi den ikke er nær så besøgt som fx Yala Nationalpark, og landskabet er lidt savanneagtigt. Hvis ikke du vidste bedre, kunne du lige så godt befinde dig i Afrika.

Efter frokost kan du vælge, om du vil med på en jeepsafari i nationalparken. Du kører fra vandhul til vandhul for at se elefanterne drikke, bade og lege i vandet. Hvis du er heldig, ser du flokke på over 200 elefanter, men det er mere normalt at se 20 elefanter. Måske ser du slet ikke nogen – men mon ikke du så oplever nogle andre sjove dyr?

Om aftenen skal du sikkert tæske nogen i kortspil, eller du kan slappe af for dig selv med en god bog.

Jeepsafari
Savanne i Udawalawe Nationalpark
Elefant i Udawalawe
Bøfler i floden
Grøn natur nær Udawalawe Nationalpark
En elefant på nationalparkens "stepper"

Dag 12

Oplev Udawalawe Nationalpark - fx i jeep!

I dag har du en hel dag til at lave, lige hvad du har lyst til i Udawalawe Nationalpark.

Hvis du ikke nåede en jeepsafari i går, kan du nå det i dag i stedet. Du kan også tage endnu en - så er der endnu en chance for at se elefanter. Her lever også vandbøfler, aber, påfugle, skildpadder og mange andre dyre- og fuglearter. Ved vandet lever der fiskeørne og skarver, der nyder godt af fiskene i området. I det hele taget er her et hav af fugle! Det skulle være underligt, hvis du ikke oplevede et par spændende dyr her i naturen.

Da C&C var i Udawalawe fik Cria tilnavnet ”falkeøje”, for hun spottede både bøfler, pelikaner og måske også endda et par krokodilleøjne i vandoverfladen. Hun var så god til at spotte dyr, at hun indimellem også spottede dyr, der slet ikke var der. 

Husk at tage masser af gode billeder
Solnedgang over Udawalawe
Langur i nationalparken
Besøg måske Elephant Transit Home

Dag 13

Velkommen til dejlige Unawatuna!

I dag bliver I kørt videre til Unawatuna, der ligger på Sri Lankas sydvestlige kyst - busturen tager omkring tre timer. Undervejs stopper I i en af de dejlige strandbyer Weligama eller Tangalle og spiser frokost.

Unawatuna er en strandby, der har udviklet sig til at blive en hyggelig badeby med souvenirbutikker, gode restauranter og adskillige hoteller og resorts. Vandet er roligere her end i mange andre dele af landet, fordi bugten ligger beskyttet af et koralrev. 

Gå en tur langs vandet og hils på de mange søde mennesker, der arbejder på restauranter, barer og hoteller - stop måske op og lyt til musikken. Nu kan du rigtig nyde, at de sidste dage står på afslapning, og stranden har i det hele taget en afslappende atmosfære. Folk er søde og venlige, og strandsælgerne er ikke anmassende som i mange andre asiatiske lande. Måske ser du fiskere komme ind til land med net fulde af fisk eller fiskere, der sidder på pæle ude i vandet for at fange fisk.

Du skal selvfølgelig også slappe af og bare komme helt ned i gear - måske har du lyst til at snorkle lidt? Der er fisk ud for kysten, og hvis du er heldig, ser du også havskildpadder. Skildpadderne kommer indimellem ind til land og ligger på æg i sandet.

Den smukke bugt
Stranden
Unawatuna by
Glade skolebørn
Både på stranden

Dag 14 - dag 17

Nyd stranden og den lille fiskerby

Hvad skal du få tiden til at gå med, mens du er i den hyggelige strandby?

Måske skal du have en yoghurt lassi på stranden eller i en af de små boder langs hovedgaden? Eller hvad med en smuttur til Jungle Beach, der har lidt roligere vand end Unawatuna Beach? Her kommer de lokale tit og bader, når de har fri. Du kan tage en tuctuc på 10 minutter, men du skal også vandre lidt ned ad en lang stensti.

Hvis du ikke har fået nok af at cykle, kan du cykle til den gamle, smukke by Galle, der ligger et stykke fra Unawatuna. Det er landets tredjestørste by, men den er virkelig charmerende, og den har opnået en plads på UNESCOs verdensarvsliste for de mange flotte kolonitidsbygninger. Her er blandt andet et flot fort, bygget af portugiserne og senere brugt af briterne. 

Har du fået smag for den srilankanske mad undervejs på turen, kan du vælge at tilkøbe et madlavningskursus. Så kan du måske imponere dine gæster når du kommer hjem med et hjemmelavet srilankansk måltid med masser af smagfulde krydderier!

Måske du har lyst til at prøve noget helt andet? Du kan nemlig også bestille en tur på hvalsafari! Det skal næsten prøves – det er ikke hver dag, man får lov til at se en hval.

Du kan også bare ligge på stranden, drikke lækre drinks og spise på gode restauranter. 

Stranden i Unawatuna
Hovedgaden i Unawatuna
En kokosnødeplukker i palmerne
Nyd strandlivet
Jungle Beach
Fortet i Galle

Dag 18

Velkommen hjem!

I dag er det blevet tid til at sige farvel til skønne Sri Lanka! Du har mulighed for at bruge dit værelse helt frem til, at I bliver hentet og kørt i lufthavnen. Så kan du nå at dase ved poolen, tage et bad og hoppe i rejsetøjet, inden du flyver hjemad.

Hjemme i Danmark, kan du se tilbage på denne tur med fantastiske minder, masser af billeder og et væld af oplevelser.

Hoteller på din rejse

Her er de hoteller, vi har valgt til dig i hver by på din rejse til Sri Lanka. Vi har valgt hotellerne ud fra både pris, beliggenhed og charme, så du er sikker på at bo godt. Og husk, at vi har mange flere hoteller, du kan kigge på, hvis du har andre ønsker.

Disse hoteller er inkluderet i prisen. Mod et tillæg kan du vælge de hoteller, der er markeret med en orange “Upgrade”-cirkel.

Byer på din rejse

På denne rejse skal du bo i disse dejlige byer. Læs om hvert sted, der hver især byder på store oplevelser i Sri Lanka!

Kort over rejsen

Her kan du se et kort over rejsen, så du kan du kan fornemme, hvor byerne ligger i forhold til hinanden.

Transport

Alle transporter på rejsen er inkluderet.

 • Fly Danmark-Colombo t/r.
 • De første fire dage foregår både med cykel og med privat bus.
 • Transporten mellem Nuwara Eliya og Ella foregår med offentligt tog gennem smukt landskab.
 • Øvrige transporter foregår med privat bus.

Priser

Filtrer priser på periode:

Afrejse i følgende periode
Voksne
Børn u/12 år
Inkluderet
 • Fly Danmark-Colombo t/r. 
 • Alle transporter på rejsen.
 • Dansk rejseleder og lokal guide med på hele rejsen.
 • 14 overnatninger med morgenmad - derudover 12 frokoster og 10 middage.
 • 4 dages cykeltur med spændende oplevelser.
 • Gode cykler med hjelm.
 • 8 udflugter: Sightseeing i Anuradhapura, vandretur til toppen af Sigiriya klippen, Balana trekkingtur og besøg til tandtemplet i Kandy, white water rafting og trekkingtur i junglen i Kitulgala og vandreture ved Ella Gap og Little Adam's Peak.
 • Smuk og spændende togtur til Ella.
 • Tilskud til Rejsegarantifonden.
 • Prisen er baseret på 2 personer i delt dobbeltværelse.
Vis alt Vis mindre
Ikke inkluderet
 • Visum til Sri Lanka (omkring 35 USD).
 • Drikkepenge til guider, chauffør, cykelhold og bærere ca. 40 kr. pr. dag - disse betaler du til din rejseleder i slutningen af rejsen.
 • Entréer til seværdigheder og nationalparker, som ikke er inkluderet i rejsens pris. 
 • Udgifter til vaccinationer, tests og dokumentationer, der er nødvendige for, at du kan gennemføre rejsen.
 • Evt. enkeltværelsestillæg 5000 kr.
 • Evt. afbestillingsforsikring.
 • Evt. rejseforsikring.
Vis alt Vis mindre