Påskeferie i Thailand

Påskeferie i Thailand

Rejser til Thailand byder på et hav af oplevelser, for det er virkelig et alsidigt land og et af de smukkeste i verden! På en påskeferie i  Thailand, får du smukke strande, helt fantastiske øer, majestætiske bjerge og en spændende kultur, hvor end du er. Her er alt fra larmende storbyliv til jungle og dyreliv i de frodige nationalparker. 

Thailand er kendt for de endeløse hvide sandstrande med vuggende palmer og turkisblåt vand. Du finder både fredelige strande med kun få restauranter og store, brede strande med liv og masser af spisesteder at vælge imellem. På en påskeferie til Thailand kan du opleve alt dette og meget mere!

Vidste du, påskeferien kan være den ideelle tid at opleve festlighederne omkring det thailandske nytår? De fejrer nemlig nytår den 12. til den 16. april, og det er en begivenhed, du ikke vil gå glip af, hvis du er i landet! Der er store vandkampe i gaderne og smukke ritualer i de fleste byer. Bliv klogere på Songkran – det thailandske nytår – her

 

Smilets land

Menneskerne i Thailand er nogle af de sødeste, og de byder dig varmt velkommen med en gæstfrihed, der næsten ikke findes lige nogen andre steder. Alle steder bliver du mødt af brede smil og åbne arme, og det er ikke mærkeligt, at Thailand bliver kaldt for ”Smilets land”. Tag en sludder med grøntsagssælgeren på markedet og spørg ind til bartenderens dagligdag på resortet. De vil som regel gerne sludre, og det er en god måde at møde mennesker på, så du lærer om deres dagligdag og levemåde. 

 

Rejs i påskeferien

Vejret i Thailand svinger naturligvis lidt, men du kan sagtens holde påskeferie i Thailand, hvis bare du ved, hvor du skal rejse hen! De fleste steder i Thailand har bedst vejr om vinteren og ind i det tidlige forår. I påsken har du ekstra fridage, så du skal ikke bruge lige så meget ferie på at rejse.

Bangkok og de øer og strande, der ligger helt inde i bugten, fx Hua Hin og Koh Samet, kan du faktisk rejse til hele året, men vejret er bedst fra november til og med april. Resten af året kan du risikere lidt korte regnbyger, men ikke noget af stor betydning. 

Andamanhavets øer og strande, Koh NgaiKoh JumKhao LakKoh Lanta og Koh Lipe, skal du besøge mellem november og april. Vejret er ikke optimalt resten af året, og det er ikke sjovt at ligge på en strand i regnvejr. 

Øerne i den vestlige del af bugten, Koh SamuiKoh Phangan og Koh Tao, kan du også rejse til hele året. Men modsat øerne i den inderste del af bugten kan du risikere lidt regnbyger i vores vintermåneder. Så helt optimalt er det at rejse hertil fra marts til november. 

 

Skræddersy din drømmerejse til Thailand 

Det er dig, der bedst ved, hvilke oplevelser du ønsker i Thailand, og vi kan guide dig til, hvor du finder dem. Ring til os eller besøg os på et af vores kontorer, så tager vi en snak om dine ønsker til en påskeferie i Thailand.  

Måske vil du på rundrejse og opleve både natur, strande og spændende byer med masser af gyldne templer? Det kan også være, at du bare vil dase på en strand, spise lækker mad og få massage på stranden? Måske vil du på øhop til de bedste snorklesteder?  

Lad os tage en hyggelig snak, så skræddersyr vi sammen din påskeferie til Thailand. 

Rejs til Thailand til foråret!

Hvorfor rejse med os?