Rejser til Thailand og Cambodia

Rejser til Thailand og Cambodia

Rejser til Thailand og Cambodia kan let kombineres, så du får store oplevelser i forskellige lande på én og samme rejse. Du kan bl.a. kombinere storslåede naturoplevelser med spændende kultur, store seværdigheder eller afslapning på stranden. En kombi-rejse er en helt oplagt mulighed for at vælge lige præcis de ting, du gerne vil opleve på din ferie! 

 

Rundrejser i Asien

Oplev hele det gamle Indokina på én rejse og kombinér Vietnams rismarker og lanterner med kultur og ruiner i Cambodia og smukke tropeøer i Thailand. På den måde oplever du det bedste af tre lande i Sydøstasien. Mange af vores rejser til Vietnam går forbi Thailand og Cambodia, fordi det giver rejserne lidt ekstra. Lidt ekstra guldpagoder, smukke Buddha-monumenter og masser af gæstfrihed og glæde. For ikke at nævne strand, sol og varme! 

 

Kombiner Thailand og Cambodia

Når du tager på eventyr i Asien, så kombiner din strandferie i Thailand med det lidt mere uturistede Cambodia og oplev alt det bedste, begge lande har at byde på. I Thailand får du smukke strande, helt fantastiske palmeøer, majestætiske bjerge og guldpagoder, hvor end du er. Her er alt fra larmende storbyliv til jungle og dyreliv i de frodige nationalparker.

Men mange steder i Thailand, er der også mange turister. Derfor vælger nogle at kombinere Thailand med det lidt mere uturistede Cambodia, hvor alting er lidt mere urørt. Naturen byder på barske vandfald, uendelige rismarker, bambusskove og små landsbyer med bønder, der hilser varmt på dig. Cambodia er ikke kendt for sine strande – her er nogle stykker, men det gør det jo bare ekstra lækkert at kombinere landet med Thailands helt vidunderlige strande. 

Rejser til Thailand og Cambodia giver dig både masser af sol, strand, natur og historie!

 

Top 3 i Thailand – øhop, elefanter og shoppingeventyr

Rejser til Thailand byder på et hav af oplevelser, for det er virkelig et alsidigt land, og et af de smukkeste i verden! Thailand rejser byder på smukke strande, helt fantastiske øer, majestætiske bjerge og en spændende kultur, hvor end du er. Her er alt fra larmende storbyliv til jungle og dyreliv i de frodige nationalparker.

Øhop og smukke strande

Det sydlige Thailand er kendt for sine skønne strande, smukke øer og det dejlige, turkisblå hav. Her kan du både få byer med internationale restauranter og fest og farver og små afsides øer med palmer, lokale fiskerestauranter og ikke meget andet. Og du kan selvfølgelig også få alt derimellem!  

Vil du gerne opleve så mange af de skønne strande som muligt, så kan du tage på øhop.

Øerne i Andamanhavet er kendt for at være særligt ”bounty”-lækre med kridhvide sandstrande, færre turister og gode snorklemuligheder. Vores favoritø er Koh Ngai, hvor du bor smukt ud til det blå vand og har udsigt til kalkstensklipper i horisonten. Koh Lipe bliver kaldt for ”Thailands Maldiverne” og Koh YaoKoh Jum og Koh Mook er mindre øer, som er perfekte at besøge på et øhop.

Øerne i den vestlige side af bugten er gode at besøge på et øhop i sommerferien, for vejret er modsat det meste af landet, bedst i vores sommermåneder. Både Koh SamuiKoh Phangan og Koh Tao er børnevenlige øer med smukke strande – både rolige af slagsen og nogle med masser af liv og restauranter.

I den østlige side af bugten finder du også en samling smukke øer, nemlig Koh KoodKoh Mak og Koh Chang, der er meget forskellige. Lige fra størrelse til travlhed. Derfor er de også super at kombinere på et øhop, så du oplever lidt forskelligt og både får ro, liv og natur.

Gadekøkkener og shopping i Bangkok

Kombiner måske strandferien eller øhoppet med storbyliv i Bangkok. Travle Bangkok har flotte templer, det fantastiske kongepalads og utallige shoppemuligheder. Du kan bruge lang tid på at gå på opdagelse på byens mange markeder, hvor du kan prutte om priserne på alt lige fra tøj, smykker, eksotiske frugter og alverdens krimskrams. Det flydende marked, det livlige natmarked på Khao San Road og det enorme Jatujak weekendmarked er alle et besøg værd – også for ikke-shoppere.

Indimellem bliver alt Bangkoks menneskemylder lidt overvældende, og så er det rart med et afbræk. Og Bangkok har faktisk også en anden side! Tag måske en sejltur ud på floden og se, hvordan folk bor i pælehytter på vandet. Børnene leger, og vasketøjet blæser i vinden. Den eneste forskel er bare, at de sejler rundt i stedet for at gå.

Ud i Thailands natur

I Khao Yai Nationalpark kan du møde vilde elefanter og fantastiske vandfald kendt fra filmen The Beach. I Kanchanaburi finder du River Kwai og den berømte bro over floden. Det er et eventyrligt sted, der emmer af historie og legender, samtidig med at du bor midt ude i junglen. Du kan både bo i dejlige telte eller på et flydende tømmerflådehotel, tage på vandreture i junglen, sejle rundt på tømmerflåder og besøge stammelandsbyerne.

Khao Sok finder du jungle, søer og helt fantastisk flotte kalkstensbjerge, der nærmest synes at vokse helt op i himlen. Her kan du både bo i junglen eller ude på vandet i flydende hytter. Vandreturene i jungen byder på fantastiske oplevelser, mens du kan afkøle dig i søens vand eller tage en sejltur i kajak.

 

Top 3 i Cambodia – unik historie, spændende byer og templet over dem alle

Cambodia er et land med en helt unik – og ret grusom – historie, der afspejler sig i alle landets byer og seværdigheder.

Oplev Cambodias historie

Cambodias voldsomme historie har sat sit præg på landet, og det mærker man den dag i dag. Landet har været under fransk kolonistyre, og derfor finder du smukke boulevarder med fine, franske bygninger og caféer med baguettes – side om side med gyldne templer og pagoder, der vrimler med orangeklædte munke. I hovedstaden Phnom Penh møder du virkelig Cambodias forfærdelige historie på museet for folkedrab og Killing Field. Her kan du se monumentet og kranierne fra de over 8.000 mennesker, der blev dræbt under det frygtelige Pol Pot-regime.

Kulturelle oplevelser i Cambodias byer

Cambodias byer er faktisk spændende oplevelser i sig selv. Bygningerne i den lille havneby Kampot og ruinerne i spøgelsesbyen Bokor Hill vidner om den franske kolonitid. Museer og monumenter fortæller om Khmer-regimet fra 1970’erne. I hovedstaden Phnom Penh foregår landets moderne liv, og i de skønne bjerg- og jungleområder ligger mange hyggelige landsbyer, hvor livet går sin vante gang.

Her er gode markeder og mulighed for cykelture og vandreture til vandfald, rismarker og bambusskove eller sejlture på floder og Asiens største sø, Tonle Sap.

Majestætiske Angkor Wat

Måske har du allerede hørt om det kæmpemæssige tempelkompleks Angkor Wat. Templet blev bygget af Khmer-folket men blev senere forladt og “forsvandt” næsten fuldkomment i junglens bevoksning. Der opstod myter og legender om det mystiske sted, og i 1863 fandt den franske opdagelsesrejsende Henri Mouhot til verdens store undren det enorme tempelområde, der var totalt overgroet af store gummitræer. I dag kan du bruge flere dage på at opleve de imponerende templer, der er pyntet med bladguld, bedeflag og røgelse. Det er altså noget af et syn! 

 

Skræddersy din drømmerejse til Thailand og Cambodia

Det er dig, der bedst ved, hvilke oplevelser du ønsker på din rejse til Thailand og Cambodia, og vi kan guide dig til, hvor du finder dem. Ring til os eller besøg os på et af vores kontorer, så tager vi en snak om dine drømme.   

En kombinationsrejse til Thailand og Cambodia sørger for, at du kan opleve det allerbedste begge lande har at byde på. Store seværdigheder, vild natur, smukke strande og spændende byer i begge lande. 

Lad os tage en hyggelig snak, så skræddersyr vi sammen din rejse til Thailand og Cambodia. 

Rundrejser i Asien

Oplev hele det gamle Indokina på én rejse og kombinér Vietnams rismarker og lanterner med kultur og ruiner i Cambodia og smukke tropeøer i Thailand. På den måde oplever du det bedste af tre lande i Sydøstasien. Mange af vores rejser til Vietnam går forbi Thailand og Cambodia, fordi det giver rejserne lidt ekstra. Lidt ekstra guldpagoder, smukke Buddha-monumenter og masser af gæstfrihed og glæde. For ikke at nævne strand, sol og varme! 

Hvorfor rejse med os?