Efterårsferie i Thailand

Efterårsferie i Thailand

Rejser til Thailand byder på et hav af oplevelser, for det er virkelig et alsidigt land, og et af de smukkeste i verden! Thailand byder på smukke strande, helt fantastiske øer, majestætiske bjerge og en spændende kultur, hvor end du er. Her er alt fra larmende storbyliv til jungle og dyreliv i de frodige nationalparker. 

Thailand er kendt for de endeløse hvide sandstrande med vuggende palmer og turkisblåt vand. Du finder både fredelige strande med kun få restauranter og store, brede strande med liv og masser af spisesteder at vælge imellem. Oplev alt dette og meget mere på en efterårsferie i Thailand

 

Smilets land

Menneskerne i Thailand er nogle af de sødeste, og de byder dig varmt velkommen med en gæstfrihed, der næsten ikke findes lige nogen andre steder. Alle steder bliver du mødt af brede smil og åbne arme, og det er ikke mærkeligt, at Thailand bliver kaldt for ”Smilets land”. Tag en sludder med grøntsagssælgeren på markedet og spørg ind til bartenderens dagligdag på resortet. De vil som regel gerne sludre, og det er en god måde at møde mennesker på, så du lærer om deres dagligdag og levemåde. 

 

Rejs i efterårsferien

Mange tager til Thailand om vinteren og sommeren, men du kan faktisk også holde efterårsferie i Thailand. Du skal bare lige vide, hvor vejret er godt. 

Hele året kan du besøge Bangkok og de øer og strande, der ligger helt inde i bugten, fx Hua Hin og Koh SametDu kan dog risikere lidt korte regnbyger i september og oktober. 

Naturen i Nordthailand er ekstra frodig i efteråret og vinterenBesøg fx Chiang Mai og svæv i en svævebane i trætoppene, eller besøg en orkidéfarm, en silkefabrik eller Thailands højeste punkt? Du kan også tage på trekkingtur, hvor du vandrer gennem de grønne bjerge og overnatter i små landsbyer. Chiang Rai er indgangsporten til Den Gyldne Trekant, hvor grænserne mellem Thailand, Laos og Burma mødes. Her venter dig mange, smukke oplevelser. Fx kan du tage til Gate of Siam, en bakketop hvorfra du kigger ind over Laos og samtidig kan se ud over den mægtige Mekongflod. I Soppong kommer du helt tæt på naturen på smukke trekkingture. Her bor du midt ude i junglen på et dejligt homestay hos Pen, og det er hende, der tager dig med ud i naturen. Du vandrer i bjerge, ser de smukkeste udsigter og besøger små landsbyer, hvor du kan hilse på de lokale. Det er her, i de bittesmå landsbyer i den uspolerede natur, at du møder thaierne dér, hvor de bor og har deres dagligdag. Her dyrker de jorden, deres husdyr går frit rundt mellem husene, og børnene leger på stierne på vej til skole.

Drømmer du om at ligge på strandene, så besøg måske øerne i den vestlige del af bugten, Koh SamuiKoh Phangan og Koh Tao. Her er der også rigtig fint vejr i efteråret – helt optimalt er det at rejse hertil fra marts til november. 

Øerne i den østlige del af bugten Koh ChangKoh Mak og Koh Kood og Andamanhavets øer og strande, Koh NgaiKoh JumKhao LakKoh Lanta og Koh Lipe kan du lige akkurat nå at besøge i efteråret. Vejret er nemlig helt fint i november måned. 

 

Skræddersy din efterårsferie i Thailand

Det er dig, der bedst ved, hvilke oplevelser du ønsker i Thailand, og vi kan guide dig til, hvor du finder dem. Ring til os eller besøg os på et af vores kontorer, så tager vi en snak om dine ønsker til en efterårsferie i Thailand.  

Måske vil du på rundrejse og opleve både natur, strande og spændende byer med masser af gyldne templer? Det kan også være, at du bare vil dase på en strand, spise lækker mad og få massage på stranden? Måske vil du på øhop til de bedste snorklesteder?  

Lad os tage en hyggelig snak, så skræddersyr vi sammen din efterårsferie i Thailand. 

Efterårsferie i andre lande

Der er mange af C&C Travels lande, som er oplagte til efterårsferien. Bliv klogere på efterårsferie her!

Rejs til Thailand i efterårsferien!

Hvorfor rejse med os?