Oplev byer og historie på en kulturrejse!

På en indholdsrig kulturrejse er det oplagt at gå på opdagelse i nogle af verdens unikke byer. Nogle byer er helt tilbage fra oldtiden og står tilbage som et minde om en fjern tid - nu som ruiner og gamle templer men fuld af historie og spænding. Tempelkomplekser, kæmpemæssige pyramider og imponerende guldpaladser står tilbage som smukke levn, der bare venter på at blive udforsket.

Andre byer er små, hyggelige og farvestrålende - og det perfekte sted at få en lille smagsprøve på det hverdagsliv, der leves andre steder i verden! Med brostensbelagte gader, smukke pladser og charmerende fortovscaféer, sjove markeder, mindre muséer og måske endda en strand i ny og næ? Hvad end du vil opleve én eller flere af disse byer, så er der masser af muligheder.

Og så har vi metropolerne, hvor nye oplevelser venter lige rundt om næste gadehjørne, og hvor der altid er noget nyt at se og nyt at lave! De kæmpemæssige storbyer med skyskrabere, sightseeing, paladser, kongresbygninger og ikke mindst shopping helt ud i ekstremerne. Husk at have masser af plads i kufferten!

Vores kunders favoritter
809
Bangkok, Phnom Penh, Banlung, Stung Treng, Kratie, Kampong Cham, Kampong Thom, Siem Reap