Rejser til Thailand og Vietnam

Rejser til Thailand og Vietnam

Rejser til Thailand og Vietnam kan med fordel kombineres, så du får store oplevelser i forskellige lande på én og samme rejse. Du kan bl.a. kombinere storslåede naturoplevelser med spændende kultur eller afslapning på stranden. En kombi-rejse er en helt oplagt mulighed for at vælge lige præcis de ting, du gerne vil opleve på din ferie! 

 

Rundrejser i Asien

Oplev hele det gamle Indokina på én rejse og kombinér Vietnams rismarker og lanterner med kultur og ruiner i Cambodia og smukke tropeøer i Thailand. På den måde oplever du det bedste af tre lande i Sydøstasien. Mange af vores rejser til Vietnam går forbi Thailand og Cambodia, fordi det giver rejserne lidt ekstra. Lidt ekstra guldpagoder, smukke Buddha-monumenter og masser af gæstfrihed og glæde. For ikke at nævne strand, sol og varme! 

 

Kombiner Thailand og Vietnam på en rundrejse

Vietnam er et land, der er ideelt til en aktiv rejse med mange oplevelser. Oplev bølgende rismarker, grønne bjerge, store seværdigheder og fantastiske byer, hvor duften fra de mange gadekøkkener får tænderne til at løbe i vand! Efter så mange spændende oplevelser, trænger du nok til lidt afslapning. Vietnam har flere gode strande, bl.a. i Hoi An og på Phu Quoc, men de kan ikke måle sig med Thailands strande, der er lige tanden mere bounty. Her er sandet hvidt eller gyldent, vandet turkisblåt, og blandt palmerne ligger hyggelige restauranter og spisesteder med den lækreste thaimad.

I Thailand kan du også godt være aktiv! Tag på fantastiske øhop til store og små øer med snorkling og masser af havliv, eller tag på vandreture i de majestætiske bjerge og frodige nationalparker. Du kan også shoppe løs i Bangkok, besøge de mange gadekøkkener og se de smukke guldpagoder og kongepaladset. Det, som Vietnam byer kan, som Thailands ikke helt er med på, er vidnet om en spændende kolonitidshistorie. Mange af Vietnams byer – om end stadig meget asiatiske – vidner om den franske kolonitid med franske boulevarder, croissanter og baguettes på caféerne, og de har endda også en triumfbue.

 

Top 3 i Thailand – øhop og shoppingeventyr

Rejser til Thailand byder på et hav af oplevelser, for det er virkelig et alsidigt land, og et af de smukkeste i verden! Thailand rejser byder på smukke strande, helt fantastiske øer, majestætiske bjerge og en spændende kultur, hvor end du er. Her er alt fra larmende storbyliv til jungle og dyreliv i de frodige nationalparker.

Øhop og smukke strande

Det sydlige Thailand er kendt for sine skønne strande, smukke øer og det dejlige, turkisblå hav. Her kan du både få byer med internationale restauranter og fest og farver og små afsides øer med palmer, lokale fiskerestauranter og ikke meget andet. Og du kan selvfølgelig også få alt derimellem!  

Vil du gerne opleve så mange af de skønne strande som muligt, så kan du tage på øhop.

Øerne i Andamanhavet er kendt for at være særligt ”bounty”-lækre med kridhvide sandstrande, færre turister og gode snorklemuligheder. Vores favoritø er Koh Ngai, hvor du bor smukt ud til det blå vand og har udsigt til kalkstensklipper i horisonten. Koh Lipe bliver kaldt for ”Thailands Maldiverne” og Koh YaoKoh Jum og Koh Mook er mindre øer, som er perfekte at besøge på et øhop.

Øerne i den vestlige side af bugten er gode at besøge på et øhop i sommerferien, for vejret er modsat det meste af landet, bedst i vores sommermåneder. Både Koh SamuiKoh Phangan og Koh Tao er børnevenlige øer med smukke strande – både rolige af slagsen og nogle med masser af liv og restauranter.

I den østlige side af bugten finder du også en samling smukke øer, nemlig Koh KoodKoh Mak og Koh Chang, der er meget forskellige. Lige fra størrelse til travlhed. Derfor er de også super at kombinere på et øhop, så du oplever lidt forskelligt og både får ro, liv og natur.

Gadekøkkener og shopping i Bangkok

Kombiner måske strandferien eller øhoppet med storbyliv i Bangkok. Travle Bangkok har flotte templer, det fantastiske kongepalads og utallige shoppemuligheder. Du kan bruge lang tid på at gå på opdagelse på byens mange markeder, hvor du kan prutte om priserne på alt lige fra tøj, smykker, eksotiske frugter og alverdens krimskrams. Det flydende marked, det livlige natmarked på Khao San Road og det enorme Jatujak weekendmarked er alle et besøg værd – også for ikke-shoppere.

Indimellem bliver alt Bangkoks menneskemylder lidt overvældende, og så er det rart med et afbræk. Og Bangkok har faktisk også en anden side! Tag måske en sejltur ud på floden og se, hvordan folk bor i pælehytter på vandet. Børnene leger, og vasketøjet blæser i vinden. Den eneste forskel er bare, at de sejler rundt i stedet for at gå.

Ud i Thailands natur

Kanchanaburi finder du River Kwai og den berømte bro over floden. Det er et eventyrligt sted, der emmer af historie og legender, samtidig med at du bor midt ude i junglen. Du kan både bo i dejlige telte eller på et flydende tømmerflådehotel, tage på vandreture i junglen, sejle rundt på tømmerflåder og besøge stammelandsbyerne.

Khao Sok finder du jungle, søer og helt fantastisk flotte kalkstensbjerge, der nærmest synes at vokse helt op i himlen. Her kan du både bo i junglen eller ude på vandet i flydende hytter. Vandreturene i jungen byder på fantastiske oplevelser, mens du kan afkøle dig i søens vand eller tage en sejltur i kajak.

 

Top 3 i Vietnam – rismarker, seværdigheder og stemningsfulde byer

Vietnam er et alsidigt land med mange muligheder, og det er land, som vores gæster besøger igen og igen. Her er en særlig stemning – måske på grund af de spændende byer, måske på grund af de bølgende rismarker. Vi har en klar top 3 over oplevelser i Vietnam.

Bølgende lysegrønne rismarker

I den nordlige del af Vietnam er landskabet præget af frodige bjerge, søer, små landsbyer, lokale markeder og selvfølgelig de fantastisk smukke rismarker, der bølger sig gennem bjergene og strækker sig langt ud i horisonten. Smukkest er de i Mai Chau, hvor de kun bliver afbrudt af små landsbyer. De bølger sig igennem bjergene som et hav af lysegrønt. 

Lidt mindre kendt – men absolut lige så smuk – er Pu Luong! Overalt har du udsigt til grønklædte bjerge indhyllet i skyer og nærmest lysende grønne risterrasser, hvor bønderne vinker til dig med store smil. Ris bliver kaldt for ”det hvide guld”, for det er en kæmpe indtægtskilde for landet. Og nærmest overalt vil du opleve rismarker og bønder med de ikoniske spidse hatte, der arbejder i markerne.  

Naturlige vidundere – Vietnams største seværdigheder

Oplev den fantastiske Halong bugt med store kalkstensklipper i det smaragdgrønne vand, som du både kan udforske i større både og på egen hånd i kajak. De fleste vælger at overnatte på en både i en nat eller to og opleve den helt tæt på. Det er uden tvivl en af Vietnams største seværdigheder!

I den sydlige del af landet kan du udforske Mekong-deltaet, sejle rundt på Mekongflodens mindre floder og besøge de berømte flydende markeder. Oplev livet ved flodbredden, hvor folk bor i små træhuse, og dagligdagen går med kvægdrivning, skolegang osv. Det er en helt anden hverdag, end den vi kender hjemmefra. Også her vil du blive betaget over de nærmest endeløse neon grønne rismarker.

Vietnams herlige byer med H  

Vietnams byer har en lang historie, og vidner om en lang kolonitid. Historien mærkes tydeligt i byerne, men vietnameserne har lagt den bag sig – den nye generation af befolkningen er stærk og fuld af varme. De er stolte af deres land, som ældre generationer har kæmpet for, og de viser det gerne frem!

Duften fra de mange gadekøkkener giver byerne en helt særlig atmosfære, og ikke mindst lækker mad at sætte tænderne i!

Hanoi er fuld af mennesker og historiske mindesmærker, interessante museer, masser af trafik og den smukke oase omkring Hoan Kiem søen. Kongebyen Hué har smukke, gamle bygninger, hvor hele byens historie er illustreret, blandt andet i ”Den Forbudte By”. Vietnams smukkeste by er uden tvivl Hoi An med de mange kringlede gader og de lysende lanterner. Og så er der jo kæmpestore Ho Chi Minh City! Byen byder både på interessant historie og moderne nutid, og så vrimler det med mennesker, markeder og butikker.  

 

Skræddersy din drømmerejse til Thailand og Vietnam  

Det er dig, der bedst ved, hvilke oplevelser du ønsker på din rejse til Thailand og Vietnam, og vi kan guide dig til, hvor du finder dem. Ring til os eller besøg os på et af vores kontorer, så tager vi en snak om dine drømme.    

Når du rejser til Thailand og Vietnam kommer du til at opleve det allerbedste, Asien har at byde på. Atmosfæriske byer, frodig og alsidig natur, smukke strande og spændende kulturhistorie er der masser af! Vi hjælper dig med at kombinere præcis den rejse, du ønsker dig.

Hvorfor rejse med os?