Oplevelsesrejser

Vi arrangerer oplevelsesrejser til hele verden! Rundrejser fulde af eventyr, du sent vil glemme, og hvor selve transporten også er en del af oplevelsen.

Oplevelserne spænder vidt på vores rejser – du kan opleve andre kulturer og farvestrålende byer fulde af eksotiske markeder. Du kan opleve levn fra en anden tid med overgroede templer og pyramider fra tidligere civilisationer midt ude i junglen. Du kan opleve vild natur med bjerglandskaber, vandfald, risterrasser og et dyreliv uden lige!

Her har vi samlet de flotteste oplevelsesrejser til dig!

Oplevelsesrejser på Bali

Bali er en lille ø med store oplevelser. Her er spiritualiteten særligt stor, og det skinner igennem i kulturen, menneskerne og de mange flotte templer i byerne. Kulturen går mange tusind år tilbage, og du oplever den, hvor end du kommer!

Oplevelser på Bali byder i høj grad på templer og natur! I naturen står den på vandfald, lysegrønne risterrasser, bjerglandskaber og vulkaner, og oplevelserne er mange. Tag den helt store oplevelsesrejse til Bali og få lidt af det hele!

Oplevelsesrejser til Thailand

I Thailand er oplevelserne mange og meget forskellige – du kan nemlig opleve meget mere end bountystrande! De spændende byer byder på noget af verdens bedste mad, velduftende gadekøkkener, gyldne templer og levende markeder fulde af farver og friske frugter.

I naturen står den på jungle, floder, rismarker og bjerge med enestående udsigter og byder på oplevelser som trekking, jungle og overnatninger i flydende hytter i Khao Sok eller på River Kwai. Også vandet byder på store oplevelser både over og under havoverfladen! Oplevelser i Thailand kan virkelig noget!

Oplevelsesrejser til Sri Lanka

Sri Lanka er et rigtig oplevelsesland, fordi du næsten altid rejser rundt i landet i stedet for at blive det samme sted hele ferien. Både naturen og byerne byder på store oplevelser, og selv transporten fra sted til sted byder templer, elefanter og sjove markeder.

De største oplevelser i Sri Lanka spænder fra jeepsafari blandt elefanter, gamle ruiner fra en svunden tid, Løveklippen i Sigiriya og vandreturene i Ellas bjerge, Haputale, Matale eller Adam’s Peak.

Oplevelsesrejser til Vietnam

Du kan ikke tage til Vietnam uden at få store oplevelser med dig hjem i bagagen. Vietnam er et oplagt rundrejseland, og det er det, fordi både byerne, strandene og naturvidunderne er værd at opleve!

Mest kendt er nok Mekongfloden og Halong bay, hvor du kan bo i båd, men byerne med den fantastiske mad og lysende papirlanterner byder også på fantastiske oplevelser og masser af stemning. I bjergene står den på risterrasser, grotter og små landsbyer. Vietnam er fuld af oplevelser!

Oplevelsesrejser til Filippinerne

Filippinerne er fuld af store oplevelser! Landet er mest kendt for sine mange øer fulde af kridhvide palmestrande, men øerne gemmer også på turkisblå vandfald omgivet af frodig jungle, bakker og bjerge, store vulkaner og risterrasser.

I det nordlige Filippinerne er naturen fænomenal, og i Sagada vil du opleve befolkningens ældgamle traditioner og skikke.

Filippinerne er verdenskendt for sine snorkel- og dykkeroplevelser, og du kan både møde hvalhajer, havskildpadder og delfiner i det turkisblå vand mellem øerne.

Oplevelsesrejser til Malaysia

Malaysia byder på meget forskellige oplevelser, alt efter hvor i landet du befinder dig. Regnskovene er vilde, og dyrelivet helt utroligt! På Borneo er det dyreoplevelserne, der er i fokus. Her kan du nemlig møde orangutanger, pygmæelefanter, tapirer og mange andre sjove dyr. Gå på hængebroer i regnskoven, kast dig ud i snorkleeventyr og få en på opleveren i et fantastisk land fuld af oplevelser! Malaysias oplevelser spænder dog fra spændende byer fulde af madmarkeder, temarker i højlandet, bountyøer og templer.

Oplevelsesrejser i Asien

Du kan også kombinere flere lande i Asien på en spændende oplevelsesrejse!

En rundrejse i Asien er noget helt særligt, og det er nemt at kombinere landene og få endnu flere oplevelser. Det gamle Indokina rummer oplevelser som rismarker, ældgamle templer og ruiner, flotte landskaber, dyb jungle, elefanter og de bedste karryretter, du kan forestille dig. Det er fantastisk at kombinere Laos, Vietnam eller Cambodia med Thailands smukke strande.

Oplevelsesrejser til Cuba

Oplevelser i Cuba er ikke som andre steder! Byerne er fulde af stemning, livsglæde og historie og meget ulig noget andet, du vil opleve. Gåture rundt i Havana er en kæmpe oplevelse, men også i de mindre byer som Trinidad og Cienfuegos er farverne, musikken og drinksene lidt af en oplevelse.

På din rundrejse i Cuba finder du også flotte caribiske strande og den berømte Viñales-dal, der byder på oplevelser i tobaksplantagerne, naturen og grotterne.

Oplevelsesrejser til Costa Rica

Costa Rica byder på et hav af oplevelser på en rundrejse rundt i landet – og langt de fleste af Costa Ricas oplevelser foregår i naturen. I Monteverde er der tågeskov på programmet, mens Arenal, Manuel Antonio Nationalpark og Playa Tamarindo byder på oplevelser og dyreliv i regnskoven, enten i hængebroer, til fods eller i zipline i trætoppene.

Til vands er hvalsafari en af de største oplevelser, og du kan både være heldig at se pukkelhvaler og blåhvaler.

Oplevelsesrejser til Mexico

Mexicos oplevelser er kæmpestore! Her vil du opleve, at kulturen stadig vidner om de ældgamle indianske samfund, der plejede at bo her. Chichen Itza, Solpyramiden, Palenque og Uxmal er bare eksempler på de store kulturelle og historiske oplevelser, du kan få blandt ruinerne.

Mexicos oplevelser er farverige, og der er en glad atmosfære med mariachimusik, flotte drinks og krydret mad.

Du kan også få store oplevelser i landets cenoter, de turkisblå grottesøer, hvor du kan snorkle.

Oplevelsesrejser til Argentina

Oplevelser i Argentina byder på helt fantastisk natur – men oplevelserne er meget forskellige fra nord til syd. Nordpå står den på regnskov, det brusende Iguazu-vandfald og Andesbjergene, og længere nede står den vinlandskaber og røde ørkener. Helt sydpå i Patagonien er det oplevelser i is og sne, der trækker – med skinnende hvide gletsjere, pinviner og forrevne bjerge.

Argentinas byer byder også på kulturoplevelser med tango, bøffer og rødvin. Læs vores blogindlæg om top 10 oplevelser i Argentina.

Oplevelsesrejser til Chile

Chile byder især på oplevelser i naturen. Her er naturen vild og fuld af lamaer, isblå søer, snelandskaber og Andesbjergene. Gå på opdagelse i vinmarkerne og smag på den verdensberømte argentinske vin. I Patagonien vil du pludselig føle dig lille, og Torres del Paine Nationalpark er nok en af de største oplevelser i den flotte patagonske natur! Chile-oplevelser er store!

Oplevelsesrejser til Brasilien

En rundrejse i Brasilien er fuld af oplevelser og farver! Lige fra farvestrålende sambadansere og verdensberømte seværdigheder i Rio de Janeiro til Iguazu vandfaldets brusende vandmasser og den frodige Amazonas’ regnskov fuld af dovendyr og tukaner. Og så er der selvfølgelig alt derimellem!

Oplevelsesrejser til Colombia

Colombias oplevelser er farverige og vilde! De mange kolontidsbyer byder på farver, blomstrende altaner og gode udflugtsmuligheder. Især kendt er hovedstaden Bogotá og romantiske Cartagena, der vrimler med små gader og masser af farver. Kaffeplantagerne, de frodige bjerge og dalene fulde af tårnhøje palmer byder på store naturoplevelser!

Oplevelsesrejser til Ecuador

Ecuador er fuld af oplevelser! En oplevelsesrejse i Ecuador vil byde på farvestrålender byer, boder der bugner af friske frugter på de spændende indianermarkeder og elegante kolonitidshuse. De mest kendte naturoplevelser finder du i Ecuadors Amazonas og selvfølgelig Galapagos, der har et helt unikt dyreliv og byder på vulkaner, kaktussletter og strande. Store oplevelser kan du også få ved bjergbyen Baños, Cotopaxi-vulkanen eller i tågeskovene.

Oplevelsesrejser til Peru

En af de største oplevelser i Peru er uden tvivl Machu Picchu – seværdigheden over dem alle! Det gamle Inkarige ligger i bjergene indhyllet i skyer og omgivet af bjergtinder og vidner om en ældgammel civilisation. Hele landet bærer spor fra Inka-tiden, og overalt kan du se natur og overalt kan du se dyrkede terrassemarker og gamle ruiner. Naturen i Peru er en kæmpe oplevelse! Nævneværdig er Colca Canyon, der slår Grand Canyon med mange mil, Djævlens Næse, hvor du kan køre i tog i bjergene og verdens højest liggende sø: Titicaca søen.

Oplevelsesrejser i Sydamerika

Sydamerikas oplevelser er mange!! Rundrejser i Sydamerika er bare noget helt for sig selv – og landene er nemme at kombinere, fordi flyruterne er gode! Du rejser på tværs af klimazoner og landskaber og kan opleve alt fra bountyøer til sneklædte gletsjere. Ørkener og jungle er her selvfølgelig også, og naturligvis Andesbjergene.

Hvorfor rejse med os?